Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz #20749568 #15319 üzenetére

    pár kérdést összeírok a Rendszerbeállításokból, ha feléről megmondod, mire való, már állok is át!

    Mivel létezik Google ezért nem lesz nehéz. De miattam ne állj át :)

    Ha ezekre találsz megoldást a gugliban, már az komoly fegyvertény lesz!

    De akár hihetsz is nekem, elég régóta használom a Cinnamont és a 4.0 után lassan fel sem túnt, de felraktam a Debian 10-et, amiben 3.8 Cinnamon van és akkor döbbentem rá.....azt is KDE-ből vették át, hogy a panelon kis számmal jelölje, hogy a marha usernél már 8 fájlkezelőt megnyitott valami. Eddig egymás mellé tette ezeket a panelon, amíg elfért, utána halmozta. Én már ezt megszoktam.

    Szóval újra írom, KDE-lizálódik a Cinnamon, persze még messze áll a teljes végtől, ez igaz. ;]

    De nyugodtan rakj fel egy Debian 10-e, ha le akarsz döbbenni vagy nem hinnél nekem. ;]

    A Gnome, Mate nekem is eléggé kimaradt, egyébként a Mate-t csípem meg az XFCE-t is, ezeknél mindig bekapcsolom ezt a compizt, Mint XFCE-nél tök jó pattogós a rendszer vele. Persze amúgy is váltani kell kompozitort a tearing miatt, ezt ezeknél egyetlen menüpontban meg tudom tenni, mivel egyik sem akar KDE-nek látszani. Gnome-mal az a bajom, hogy egyből felrakom a legtutibb fájlkezelőt Nautilus helyett és onnantól hamar átszabom Cinnamonosra. Másik kettőt nem kell.

    A legtutibb DE amúgy a Plasnamon, én mondom neked! Egy öszvér így a QT az örökölt GTK-s programokkal, de tetszik. (de talán az is benne van, hogy 2 nap alatt jöttem rá, hogyan tudom felrakni az alap plasma-t a Mint-re)

    Lusta vagy bele időt rakni :)

    Ezt nem mondanám, épp az előbbiek miatt, rakj fel egy Mint Cinnamon 19.1-re plasma 5-öst és utána mondd, hogy lusta vagyok. (igaz, már írtad, hogy próbáltad, de ne légy lusta, fel lehet rakni!) :P

    Ez az pontosan:
    Winről KDE-re mint bármi másra. Főleg azért mert megfogja, hogy milyen fancy.

    Mondjuk nekem a Win7 kinézetével nem volt bajom soha. De onnan átnyergelni a Mint Maya-ra....az volt az igazi szabadság érzése!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák