- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Napokon belül megjön az új, M4-es Mac mini is
- Apple asztali gépek
- CPU léghűtés kibeszélő
- Projektor topic
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- SSD kibeszélő
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
Igen van gyorsabb lett van bent Play videók Play könyvek eddig gyorsabb lett Ha kell meg van a recoverys most teszem fel KB egy 20 perc és fent van. Többet nem tudok egyen lőre most próbálgatom.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
Az a másikaknál is külön lett meg csinálva, holnap meg csinálom azt is. Recoveryt is beletetted? A számsort be kell írni. Én próbáltam nekem csaj Touchot rakja fel.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
embe
mehet az oldalamról recoverys addig el készítem neked hogyan kell a recoveryt bele rakni.
Letöltések 7 azon belúl Custom Romok és a legalján fent van a V20s
-
bubus66
nagyúr
embe
Ha csinálod a ROM a recovery így tudod bele tenni.
Amit alá húztam pirossal azt a számot kel a következő képen lévő Enter után írni.
Csak azt amit alá húztam. be rod nyomsz egy entert és utána kapsz egy mondatott a a végen Y/N Enter
Utána Lesz egy T/N a Touch/ Normál recovery Kiválasztod és enterAz csak akkor jó ha az utolsó számsor as az android után a kukac jel van. 6815744 ANDROID!@ Így kell kinéznie ha másik jel van akkor nem jó.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
embe
Igen a számsort be kell írni azért nem jött be és akkor Jó ha a vége felé, Ezt látod ANDROID!@
(#14773) anderledani
Igen most meg előztél most akartam pont írni,hogy a V20Q-ban ki lett küszöbölve a hívás fogadás késés ebben fent áll. Nagy csalódás benne, ahhoz képest,hogy tegnap este milyen volt való az aksi idő is szar. megy a levesbe és megy vissza a másik. Ami volt nekem eddig a legjobb a V200 BB v20Q. De most már befejezem ha neki álltam.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
embe
Ha a SamartFlasTools-al tetted fel a V20S akkor a szerviz menübe, nézd meg a factory versiont
Mert nekem ott hagyta a V20S. Én visszatettem a V20Q-ra a SmartFlashTools-al. Csak a V20Q.fls fájlt beteszed a CP-be és Start nem veszik semmi adat el. Csak az volt a furcsa, hogy visszatért a hívás fogadáskésés, akkor néztem, hogy a recoveryből visszaállított vagy telepített ROM nem bántja a factory version, ezek szerint, mert próbáltam telepíteni, ROM-ot és akkor a Factory version a V20S-volt3845#*970# Version infó és alul Factory version.
Aki feltette a V20S az mindenki nézze meg.
Regiee
Feltettem a oldalamra amit beszéltünk.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Meg lett csinálva de ha ezt be írod a bulid prop-ba akkor nincs hívás fogadás késés.
ro.telephony.call_ring.delay=0
Mindegyik be bele tettem és a emelkedő csengőhang is meg oldva A gombsor világítás is meg van.
embe várj mert most nézem az a V20Q nincs fent ami neked kell kb egy 20-28 perec
[ Szerkesztve ]
-
-
kriszpontaz
veterán
Először nekem is az jött le hogy mi néztük hülyének, de átgondoltam picit és leesett még a javítás előtt.
Bubus66:
Azért mondtam bubusnak hogy ne szívja mellre, mert belém is belém kötöttek már, és simán levegőnek nézem a parasztot azóta....
Csak ott arra ment ki a sértegetés hogy meg mertem jegyezni, hogy az új játékok (PC) ára irreálisan magas megjelenéskor, és csak az vehet meg belőle ezt-azt aki olyan anyagi helyzetben van.
Erre azt kaptam a pofámba hogy irigykedek a gazdagokra, meg majdhogynem azt hogy biztos minimálbéren élek azért sír a szám, vagy eltartanak.
Hát össze tudnám mérni a csicskával hogy kettőnk közül önerejéből ki ért el többet!Mindig lesz valaki aki okosabb.
Annak idején engem is leosztottak kezdőként ebben a fórumban, de leszartam a dolgot. Már arra sem emlékszem mi volt a gondja. Nevezetesen premete, de ő már nincs köztünk, Motorolázik.Úgyhogy ne szívd mellre.
-
-
bubus66
nagyúr
Igen szerintem jobb én most már a harmadik napja használom. Eddig semmi gondom nem volt vele viszont van az oldalon olyan fent amelyikben a gombsor világítás azonos ideig világit a kijelzővel.
tzsolesz
Talán holnap kapok választ az ismerősömtől. bennfentes. Nem negatív a hozzá szólásod, mindenki el mondta a véleményét. Olvastad a LG levet előrébb amit be tettem?
Jó kis telefon volt a Blade, a Skate a nagy kijelző miatt tetszett nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
-
bubus66
nagyúr
Meg néztem a bulid.prop-ot csak azt nem tudom, hogy az alap verziót a v20d honnan szedtek, mert akkor meg próbáltam volna annak a BB-részével.
Itt így adja ki. És az Európai régióba nem is találok V20D. A Tajvanit meg nem merem feltenni mert hátha úgy járok mint te a V20T-vel.
ro.build.fingerprint=lge/lge_bproj/bproj_EUR-XXX:2.3.4/GRJ22/LG-P970-V20d.421CC761:user/release-keys
-
Cooler96
aktív tag
nem annyira új az. én lassan 2 hónapja boype kangját nyúzom és abszolúte nem halk a kamera,az egyetlen gondja annyi hogy pár perc után mentés nélkül lép ki de ez cm hiba,le is szögezte hogy nem tudja javítani.Kenterbe veri egyébként az összes 2.3.4 alapú romot(szerintem)
[ Szerkesztve ]
Google Nexus 4 16GB w/ SaberMOD Latest Nightly | Stable , Fast , SaberMOD
-
atillaahun
veterán
Igen én is azzal tolom immáron 2 hete. Nagyon hajlottam már rá, hogy visszatolom backup-ból a legutóbbi Zeus-t, de most a legutóbbi 2 frissítéssel úgy tűnik sikerült boype-nak stabilizálni a kernelt 200-1200 MHz-n, úgyhogy nem láttam SoD-t már egy hete szerencsére. Wakelock még kérdés lesz, majd éjszaka kiderül mennyit zuhan bekapcsolt WiFi-vel.
Videót nem lehet vele felvenni 720p-ben az valóigaz. Illetve most már az elülső kamerával semmilyet sem (bár szerintem ezt csak véletlen rontotta el). Plusz az FM rádiónak vannak még elég komoly bajai.
Ezeken kívül viszont szerintem elég korrekt.
Én igazából úgy voltam vele, hogy LED notifications + button remapping + SIP + engedélykezelés + sok más tweak vs. 720p videófelvétel + csoportos kontakt kezelés, úgyhogy egyelőre az előbbiek mellett döntöttem.[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
embe
Szerintem akkor már meg se próbálom, feltenni, ha a kamera nem jó. A jó bevált V20Q DEU-nál maradok.
(#15678) foxymaxy
Igen sajnos az hiba, eddig akkor melyik SpareSpar app-ot tettem fel annál mindegyiknél ez volt. De meg kérdeztem, hova kell be tenni, hogy működjön rendesen. Én is a teló rendes aksi információját használom. De a ránézek egy másik ilyen app-ra majd.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
embe
Ilyen emberrel nem is kell foglalkozni. Gondolom ha sértőnek találom amit ír miért ne jelent hetném, a másik ez nem off topick.
Észrevettem a szabályzatot elfelejtette elolvasni.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Köszönöm embe Recon666 neked meg a segítséget.
(#16048) Godlike79
Igen elértem a 800 napot meg a hozzá tartózó HSz-ket Mellesleg itt készítik a PH a Arcképgyárosok,. A szabályzatban le van írva a rangok és a hozzátartozó dolgok. Ha meg találómat küldöm. ahhoz hogy egyéni arcképed legyen 800 nap regisztráció, és őstagnak kell lenni.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
embe
Felteszem a gyári deodex appokat, töltsd majd le és akkor azokat lehet küldeni bárkinek.
tzsolesz
ha így se menne akkor meg csinálom zip fájlba
-
bubus66
nagyúr
Tudom , hogy mellettünk álltál csak én írtam, hogy el ragadott bennünket a hév egy kicsit.
Meg köszöntünk Godlike79 mert elérte a Krisztusi kort, onnantól lett az a kis beszélgetés vártunk téged is ebbe a kis beszélgetésbe. Talán dolgoztál az éjjel?
[ Szerkesztve ]
-
anderledani
őstag
De én most nem akarom visszavinni. Ma vittük el apukámmal a dunaplázába, egyrészt nem akarunk mégegyszer 10km-t autózni, meg kell a telefon holnap a gólyanapon (gimibe megyek).
De "megígérem" (mert egyébként igazat adok neked), hogy jövő héten apukám első szabadnapján visszavisszük.iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
anderledani
őstag
De, LG Mobile Indonesia.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
bubus66
nagyúr
(#16994) embe
Igen te a KU5900 V20T szereted volna felrakni. De meg szerencse, hogy meg menekült a telefonod.
Levi nem kicsit más a BB elég sokkal más. Viszont össze hasonlítási alapod nincs a 2x és Black között mert teljesen más a kettő
tzsolesz
nem úgy értettem ha nem pl a HoloLauncher-hez nem jó de mindjárt meg kersteteik az úrnak.
[ Szerkesztve ]
-
Cooler96
aktív tag
szerintem ma este tuti kiadják..szerintem..
egyébként most nekem aokp van fent(ugyebár ics rom az is,aki nem tudná),és nevetségesen jól fut gb kernellel is egyetlen hibája a kamera,ram kezelés tökéletes,aksi 2 nap után 57%..IGEN! 57!% használattal,telefonálással,kis játék,internet bőven,zene.Szóval mondjuk úgy kaptam egy kis ízelítőtbár a 3.xes kernelhez semmi nem lesz fogható,úgy fog száguldani a teló,hogy lekapcsolják gyorshajtásért
[ Szerkesztve ]
Google Nexus 4 16GB w/ SaberMOD Latest Nightly | Stable , Fast , SaberMOD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Napokon belül megjön az új, M4-es Mac mini is
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Apple asztali gépek
- Google Pixel topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Steam topic
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Samsung A20e 32GB Fekete / Számlával / Jótállással / Új kijelzővel!
- Xiaomi 14t pro Blue titan, 12/512gb, újszerű, közel 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest