- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Lenovo IdeaTab A7-40 A3500-FL
Új hozzászólás Aktív témák
-
loserock
újonc
Üdv!
Egyben van a tárhely, nincs két felé szedve, úgyhogy van hely bőven.
Egyébként van benne egy /storage/sdcard0 "partíció" (kell legyen), de az valójában egy szimbolikus link és az osztatlan belső tárhely egy részére mutat. Ezért néhány app lehet, hogy úgy látja, mintha két külön tárhely lenne, de valójában egyetlen közös van.
Ha bedugsz egy rendes sd-kártyát, az lesz a /storage/sdcard1.(egyébként tegnap kaptam meg én is a futártól, még nyúzom, jónak tűnik, 4.4.2 fluid )
[ Szerkesztve ]
-
loserock
újonc
Üdv!
Pár hete vettem én is hasonló dilemmák után. Jó, ahogy mondták, root nélkül is teljesen remek (4.4.2, Nova l.).
A pdf-es kérdésre, a gyárilag is rajta lévő WPS (Kingsoft) office szépen, fluid módon nyitott meg nekem képleteket is tartalmazó pdf-et (prezentációs diákból ill. LaTeX doksiból generáltat is, pl. korábbi szakdolgozat töredékeimet). A Dropbox/GDrive is tűrhetően muzsikált ilyesmikkel, Adobe Readert így fel se tettem.
USB OTG egeret és billentyűzetet viszi, trükkösen a magyar ékezeteket is lehet használni (másik szoftveres billentyűzet, pl. Multiling O Keyboard kell a gyári droidos helyett, ott jól be lehet állítani a fizikai billentyűzethez a magyar kódlapot).
Eddig egyszer fagyott szét a kezemben nagy nyúzás alatt, kb. 10 perc matton világító képernyő és érzéketlen power gomb után újra indult, azóta jó, most éppen 183 óra az uptime! -
loserock
újonc
Üdv mindenkinek, lenne nekem is egy kérdésem!
Van egy app, illetve szolgáltatás a 4.4.2 verzión, bizonyos BladeModeDetectService. Lenovo fécsör, angol fórumról sok nem derült ki róla. Kicsi, de nagyon zabálja az akksit. Letiltani viszont lehetne az alkalmazás infóból. Próbálkozott ezzel már valaki? Rootolók esetleg törölték is már? Mi a tapasztalat?[ Szerkesztve ]
-
loserock
újonc
-
loserock
újonc
válasz Slussziusz #1076 üzenetére
Picit késve, de azért válaszolok én is, ha már ránéztem este a fórumra.
Ahogy írták, a beviteli eszköz beállításánál mondhatod azt, hogy magyar legyen. A bökkenő az, hogy bizonyos billentyűzeteknél azért lesznek így is gondok, sok karaktert össze fog cserélni. Ami nekem megoldotta a dolgot, az a Multiling O Keyboard nevű szoftveres billentyűzet app használata (persze feltéve hozzá a magyar szótár plugint meg amit még akartam). Ezt beállítottam default billentyűzetnek, és rajta keresztül már szinte hibátlanul tudtam használni a rádugott fizikai billentyűzetet is. Egyetlen bugom maradt, a shift+1 nem aposztrófot, hanem felkiáltójelet írt, ahogy a shift+4 is, de minden más működött. Még a magyar szótár is belőhető egy vékony sávban a képernyő aljára a hardware-es keyboard esetére.
Ha működik neked a sima Android beállítás menün keresztül a beviteli eszköz beállításból is, akkor ezt szerintem ne erőltesd.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest