Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • baro32

    aktív tag

    válasz #35090688 #5400 üzenetére

    Szia köszönöm a gyors reagálást de nem ezt vártam.
    Olvasgatva a neten külföldi forumokat is beleértve arra lettem figyelmes hogy létezik külön másik verziós bios is és csupán annyi lett volna a kérdésem hozzátok (most megprobálok mindenkinek válaszolni aki itt hozzászolt) jelenleg 2.07-es 5DCN40WW-van a gépen 2013.januártól de találtam letölthető bios exe.-t ami 5DCN87WW-re modosította a verziószámot és már 1-2 plusz funkció is szerepel benne de ez csupán a win8-ra vonatkozik.
    Mikor ezt a biost felraktam indulás után nem bírtam elindítani a win 7-et a megszokott modon állandoan valami lan-os boot-lást akart végrehajtani amitől megilyedtem mert eltünt a boot-menüböl az állíthatóság tehát nem volt mit előre állítani a boo-hoz (hdd-odd stb.) csak valami LAN és kész.
    Szomoru lettem de addíg-addíg mokoltam (angol tudás nem sok) míg ráleltem a megoldásra és utánna ugyanugy müködött minden mint azelőtt.
    A végén van valami plussz beállítás hogy optimalizáljon: win8 vs. other rendszerre meg felette valami 2-3lehetőséget LEGANCY-állításra rakva ismét működőképes lett mint azelőtt!
    Azért szeretném frissíteni a biost mert csábítanak a plussz állítási lehetőségek (rejtett menük) ennyi.
    A géppel semmi bajom nem volt és nem is lett ezután a történet után sem.
    (én csak 1 kicsivel vagyok több mint az átlag felhasználó - hobbi szinten szeretek foglalkozni ilyenekkel)
    Bocsánat a hosszu hozzászolásért csak azért írtam ilyen kimerítő választ hogy nehogy aszthiggyétek valami pancserral áltok szemben amugy 2012.07.13-óta megvan a kicsike és teljesen jol működik játékra használom az esetek töbségében amiben remekül teljesít szerintem.

    HP OMEN 17" i9-13900HX 32GB (DDR5-5600MHz) RTX4080 (12GB -175w) SK Hynix PC801 1TB +Toshiba xg7 4TB SSD

Új hozzászólás Aktív témák