Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nemeth989

    senior tag

    válasz Eszterhai #1350 üzenetére

    Jobb tuch, szerintem nem igazán fontos, ha dolgozol úgyis egeret fogsz használni, meg ha játszol is. Egyébként semmi gondom nincs a lenovo tuchaval. Billkoiosztás nem tudom, én azonnal megszoktam a lenovo billjét, nyomáspontok jók, rögtön ment a gépelés rajta. Jobban tetszik, mint az előző HP pavilion dv6-osom. Jobb minőségű műanyag az asusnak,az lehetséges, mert a lenovo fém burkolatú. Az összeszerelésre és a minőségre érzékeny vagyok, de ez minden tekintetben megfelel, nagyon jól összeszerelt masszív cuccnak tűnik, illesztési hézegokat nem találtam rajta. Hangja nem igazán van, érződik benne, hogy nem kispályázik :D. JBL hangszóró meg messze az egyik legjobb noti hangszór amit hallottam, szerintem ilyen olcsóbb 10 K körüli hangszórókat simán lenyom. Tényleg nagyon bika.
    Hűtéséről nem igazán tudok mit mondani, nekem i5-ösöm van, de azt simán letudja hűteni, még játék után se volt különösebben meleg. De ránézésre az asusnak hatékonyabb hűtése van az biztos.
    FHD kijelző nagyon bika a Lenovon, nem igazán tudom elképzelni, hogy túl tudja szárnyalni az ASUS.

    Kolléga által említett minőségről beszélni, szerintem egálban lehetnek, ha nem nézűk, hogy a lenovo fém burkolatú, de hozzáteszem G55-el nem találkoztam. Nem hiszem, hogy ilyen kategóriában nagyon mellé lehet nyúlni. Viszont jótállás szempontjából a notebookos topicban írtak alapján, az ASUS nem igazán brillírozik garanciás ügyekben, tegyük hozzá a G s az N szériával nem igazán szokott probléma lenni. Én vásárlás előtt rákérdeztem mondjuk a lenovora, akinek volt garis ügye, az ilyen 3-5 napos garancia ügyintézésről beszélt. Most asusról nem tudok nyilatkozni.

    Ha munkára akarod használni a gépet, és hurcolászni is fogod, akkor én egyértelműen lenovot vennék, egyetemista vagyok, az előző hp-mat folyamatosan hurcolásztam a suliba, hidd el nekem az a plusz súly sokat számít. Nem vagyok kis gyerek, de azért érzi az ember azt az egy kiló különbséget is egy bizonyos idő után.

    Saját véleményem szerint, én egyáltalán nem bántam meg a vételt, gondolkodtam asuson is. Megakartam győzni magam, hogy jó lesz az asus, de végül inkább lenovo lett. Egyszerűen egyéni a dolog, de szerintem baromi ronda, tudom hogy jobban hűt, de inkább lenovo. Ha kevésbé használod játékra, akkor meg a hűtésnek a szerepe se olyan kiemelkedő. Akkor inkább szerintem legyen fém burkolatú ( egyéni, de nekem a fém fontos szempont volt ).
    Ha meg a nagy melegedésről van szó, beraksz játék közben alá egy minőségi Collermaster hűtőpadot, és ugyanott leszel, mint egy ASUS-sal szerintem. Amúgy egyébként nincs szükség rá.

    MÁS
    Milyen progival lehet a proci hőmérsékletét lemérni? Van ez a Speedfan, az 30 fokot mutat, meg van a coretemp az 45-öt :DD Van valami amivel megtudnám még nézni? Hogy legyen 3. érték is :DDD

    RideMyStyle "LoveMyWilier"

Új hozzászólás Aktív témák