-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz HUN_Sector #83111 üzenetére
EU-ban 40+ ezerről indul, komolyan utánanéztem, hogy veszek egyet. Vagy egy 6392-t, gyerekkori havernak megvolt. Sok óránk fekszik benne, volt katasztrófa, vihar, csempészet, és még a Die Hard 2 is időben befutott, hogy átültessük a sztorit ide.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Crus
őstag
válasz HUN_Sector #83111 üzenetére
Hát azért a City termékcsaládban vannak elég jók. Pl. a 16 ezres rendőrség és tűzoltóság (annyiért is ment), szerintem vastagon hozzák ezt a feelinget. De az jogos, hogy ilyen F1 versenypálya hiányzik a felhozatalból és úgy tűnik ez a Legónak is leesett és jövőre jönnek...
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó használt, Britax Römer Kid II gyerekülés, gyermekülés 15-36kg
- Eladó INDESIT felültöltős mosógép garanciával
- Eladó Skoda Octavia III tetőtartó, Garanciás 25-05.hóig (adapter, talp és keresztród)
- Eladó használt, 1,5 évig Garanciális Fisher FPR-123DE4-R hűtő fűtő mobil klíma 3,5kW + tartozékok
- Eladó egy Roidmi F8S S1 SPECIAL EDITION vezeték nélküli porszívó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest