- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz kszthly #7652 üzenetére
Semmit nem tudok én se, de úgy tudom a Nougat fejlesztés állt meg, volt is egy ilyen elköszönő poszt amibe azt írták viszlát Oreo-n. Persze ha lesz is kérdés milyen készülékekre. Csak megjegyztem hogy elvileg lesz még fejlesztés, de tény hogy Nougat az megállt és nem lesz több ROM erre az Android verzióra.
-
olasz69
senior tag
Üdvözlök Mindenkit újra!
kérdeznék még egyet ,ha van rá válasz!
Az ujjlenyomat olvasó hardver hibát ,meg lehet állapítani valamilyen app-al?
Esetleg van valamilyen szoftveres támogatás,működésre bírni?/ 2017 07 10.-én vettem a tomtop-on/ x820 Német raktár Hamburg Eu garancia/ elvben.
dátumot nem találok a dobozon.....Köszönöm a választ!
[ Szerkesztve ]
A bank egy olyan hely, ahol pénzt adnak neked kölcsön, amennyiben bebizonyítod, hogy nincs rá szükséged.
-
kszthly
senior tag
válasz olasz69 #7658 üzenetére
Akkor esélyes a hardver hiba.
Szoftver problémát a modem szokott okozni, de Aurél telepítői azt is felteszik.
De nem vesztesz semmit, ha megpróbálod ezt.
TWRP-ből a szokásos módon, nem kell semmit törölni.[ Szerkesztve ]
A tévedés jogát minden körülmények között fenntartom! :)
-
gonorrea
senior tag
válasz olasz69 #7660 üzenetére
Érzékelni érzékeli az ujjadat? (hogy azt írja nem lehet regisztrálni az ujjlenyomatot) Próbáld meg hogy fényképezés megy e vele, Beállítások/Ujjlenyomat és biztonság/Kamera vezérlése ujjlenyomattal
A lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Xiaomi watch 2
-
olasz69
senior tag
válasz gonorrea #7661 üzenetére
Csak a telefonról írtam,hogy
"Ujjlenyomat regisztrálása"
Helyezze az ujját az ujjlenyomat olvasórainnen írtam,hogy regisztrálja ,illetve nem történik semmi!
most már a fotó sem megy vele / múltkor mikor még visszajött egy kis időre akkor előtte fotózott vele.
kb 30-40 kalibráció után visszatért de nem sokkal később már nem érzékelt,azóta semmi!A bank egy olyan hely, ahol pénzt adnak neked kölcsön, amennyiben bebizonyítod, hogy nincs rá szükséged.
-
olasz69
senior tag
válasz gonorrea #7663 üzenetére
igen így már annak.
ha veszek kb 5-7dollárért és beleteszem,nem érdemes hónapokra elküldeni és gariztatni.....
De ha beüt még egy hiba,nagyobb értékű alkatrésznél akkor bukás!@(#7664) osztszoroz - igen,köszi pont onnan a+ 2 dolláros szállítással néztem onnan..
[ Szerkesztve ]
A bank egy olyan hely, ahol pénzt adnak neked kölcsön, amennyiben bebizonyítod, hogy nincs rá szükséged.
-
Crabface
senior tag
Pixel romhoz audio fix: [link] (dirty flash elég a legfrissebb pixelre vagy clean, kinek-mi)
Ezzel együtt már minden tökéletes nekem. SOT tegnap: 4:42 volt
[ Szerkesztve ]
"If you don't look back when you're walking away from your car, you bought the wrong one."
-
gonorrea
senior tag
válasz ->Raizen<- #7671 üzenetére
xda-n szerintem megtalálod, patch linkje is oda mutat
[ Szerkesztve ]
A lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Xiaomi watch 2
-
Crabface
senior tag
válasz ->Raizen<- #7673 üzenetére
Szerintem mindegy milyen, csak legyen. Nálam a legfrissebb official van fent, ezzel jó.
"If you don't look back when you're walking away from your car, you bought the wrong one."
-
kszthly
senior tag
válasz osztszoroz #7678 üzenetére
Ezzel a készülékkel??
Nem IR blaster kompatibilis. Volt próbálkozás Xposed modullal több-kevesebb sikerrel (inkább kevesebb), de igazán csak a gyári Le tv remote control működik.
(Bár ne lenne igazam)A tévedés jogát minden körülmények között fenntartom! :)
-
detroitrw
addikt
nekem is pixeles lett a telcsim
eddig nagyon jo -
kirusz1
őstag
-
-
Csezi
tag
Csak nálam nem akar pixel alatt kikapcsolni vagy másnál is van hasonló problem...?
-
gonorrea
senior tag
Tud valaki adni egy 3.2.x zip-es twrp linket, mert nem tudom a régivel feltenni a pixel romotjó megvan (máshogy )
[ Szerkesztve ]
-
gonorrea
senior tag
válasz kszthly #7686 üzenetére
igen köszönöm innen szedtem le, de hozzá voltam szokva a fash-eléshez, ezt meg nem tudtam hogy lehet e, így fasboot-tal raktam fel
Pixel romot hogyan lehet root-olni, elég egy su-t flashelni, vagy esetleg van kapcsoló amin átsiklottam?
-
gonorrea
senior tag
válasz detroitrw #7688 üzenetére
Adsz hozzá egy linket(bocs vendégeink vannak, nem nagyon akarok keresgetni itt a gépnél) megvan bocsánat, illetve feltette vki még a google kamerát ami az első posztban van (AR Stickers for Google Camera (normal apk)?[ Szerkesztve ]
-
gonorrea
senior tag
na kis próbálgatás után a kamera: ugyanaz mint a több nem eui alapú romnál, sötétbe fényképeznék, vakuval beméri a "tájat", nem fényképez, és utána nem is tudok rányomni a fényképező ikonra, csak ha újraindítom, vagy átváltok videóra eddig minden romnál ezt csinálta ezért maradtam eui-n
azért még próbálkozom háthajavítok vakus fényképezés egyáltalán nem megy, mind1 hogy autómata vaku, vagy nem, nem csinál képet, ha pedig világos helyen csinálok képet vakuval, csak egy feket négyzet van a galériájában
[ Szerkesztve ]
-
gonorrea
senior tag
válasz detroitrw #7692 üzenetére
Gyárival ami a romban van, footej "jó", de itt meg autómata és vaku módban nem villan ha rá szeretnék fókuszáltatni, csak fényképezés előtt (tudom sok a bajom 😁)
viszont bitang gyors és tényleg nem zárogatja be az appokat[ Szerkesztve ]
-
kszthly
senior tag
A tévedés jogát minden körülmények között fenntartom! :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest