- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztszoroz
aktív tag
[7.1.2][OFFICIAL][FINAL][ Resurrection Remix 5.8.5 Nougat [VoLTE/DolbyAtmos/Magisk]
Ezt egy orosz srác rakta ki xda-ra.kb a hatodik rom-ja le max 2-re.teszteltem,minden működik rendesen.
Attól,hogy paranoiás,még nem biztos,hogy nem üldözik.
-
Ronam
addikt
válasz osztszoroz #7254 üzenetére
Tegnap este feldobtam, minden megy faszan, viszont nalam elegge merul. Lehet teszek egy probat az Aurel ROM-mal. Ennel tenyleg nem kell telepites elott wipeolni? Amugy nagyon rendben van ez a telefon!
[ Szerkesztve ]
-
osztszoroz
aktív tag
-
Ronam
addikt
válasz osztszoroz #7257 üzenetére
Köszi, mindjárt megpróbálom feldobni, csak jönne már le végre . Borzasztó lassan tölti.
-
Ronam
addikt
válasz osztszoroz #7259 üzenetére
Már feldobtam a telefonra. Ez a launcher valami borzadály . LeEco profilt magyarországról nem lehet csinálni? A téma alkalmazás nálam nem tölt be semmit.
-
kszthly
senior tag
válasz osztszoroz #7261 üzenetére
Szerintem elbeszéltek egymás mellett.
Az egyikőtök Aurél romjárol beszél, a másikótok az RR-ről. ☺️A tévedés jogát minden körülmények között fenntartom! :)
-
Bajgunar
aktív tag
Ezt a Battery Calibration -t ezt hol találom? Vagy ez mi? Aureel van rajta. De ilyen akkumulátor kapibrálás vagy optimalizáció-t vagy mit nem találok...
Vagy ebben nincs benne?Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
kirusz1
őstag
válasz Schimocher #7245 üzenetére
Ha 1 évnél fiatalabb akkor kinába.ha idősebb van magyar szervíz.de ha felveszed az itthoni szervizzel a kapcsolatot ott mindent elmondanak.korrekt a rác nagyon
-
Berkes Róber
újonc
Üdv,
Segítséget szeretnék kérni...
Van egy új Le max 2 x821 esem. (Van egy 820 asom is ami hibátlan).
Sajnos az új 821 es nem akar névjegyet menteni. Pontosabban hívnak egy új számról én rányomok azzal szándékkal hogy megnyíljon a mentési lehetőség, de egyből kiírja hogy a névjegy alkalmazás leállt. Nem lehet menteni semmilyen új számot sem ez miatt.
Már reseteltem vissza gyári beállításra, hátha bénán állítottam be. Engedélyeztem amit tudtam(lehet kihagytam valamit). Semmi eredmény.
Ha valaki tudna segíteni megköszönöm! (frissítési lehetőség talán? ezt meg nem találom hol van)Robi
-
Ájvé
veterán
válasz Berkes Róber #7269 üzenetére
Cserélj ROM-ot, főleg ha nem eredeti van rajta, lásd az összefoglalót.
[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz Berkes Róber #7271 üzenetére
Van magyar nyelv? De egyébként ha eredeti akkor is újra flashelném.
[ Szerkesztve ]
-
Berkes Róber
újonc
Ebben már van magyar nyelv. Már volt rajta minden virtuális sd törlés stb gyári visszaállítás...csak nem használ.
Ez a 821 eltér a 820 -tól a felület is más pl system update sincs már benne. Most azon gyúrok hogy a neten volt e ilyen valakinek de nem igazán találtam eddig. Rom csere amit az összefoglalóban olvastam nekem kicsit bonyolultnak tűnik ... -
Ájvé
veterán
válasz Berkes Róber #7273 üzenetére
Hát nem tudom, összefoglalóban az van hogy gyáriban nincs magyar nyelv. Újra kellene flashelned, akár a gyárit de újra fel kell tenni. Ennél biztosabb módszert nem tudok mondani. Ha más nem keress valakit aki megcsinálja, vagy megbízható szervizt.
-
senior tag
válasz Berkes Róber #7273 üzenetére
Szia,
alapjáraton semmi, de semmi különbség nincs az X820 és X821-es modell között. Az, hogy a felület más annak tudható be, hogy buherált ROM-ok vannak rajtuk... de az biztos, hogy amelyik ROM az egyikre felmegy, az felmegy a másikra is. Hidd el, nekem most mind a 2 típusból van egy-egy itthon, szóval tapasztalatból írom amit írok.
Én azt javaslom szánj rá egy délutánt és csináld végig ezt a leírást... Amúgy is jó, ha belejössz a ROM-olgatásba, mert egy rakás custom ROM van erre a telefonra.
[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
Feltettem a XenonHD, alapvetően jó is lenne csak nem ébreszt kikapcsolt állapotban. Gyári órát lecserélték, ez miatt lehet? Valaki próbálta gyárival? (Én nem néztem korábban.)
-
Ájvé
veterán
válasz osztszoroz #7278 üzenetére
Azt én is néztem, meg Lineage-et is. Egyiken sincs. Talán az eredeti gyártói alapú ROM-ok tudják, de ezért nem fogok Aurelt feltenni, szóval marad a XenonHD egyelőre (talán Mokee-t majd megnézem még).
-
osztszoroz
aktív tag
én a kamerával szívok,mióta megvettem.bármit pakolok rá,sötét képeket készít,főleg a szabadtéri képek lesznek kiégett,sötétek..Gyáritól a miui-n kersztül a rr-ig végigzongoráztam mindent.most kernelt fogok cserélni az esélytelenek teljes nyugalmával.
Attól,hogy paranoiás,még nem biztos,hogy nem üldözik.
-
Ájvé
veterán
válasz osztszoroz #7280 üzenetére
Utolsó kép jónak tűnik, kamerát nem sokat nyomkodtam.
Itt egy firmware update 2017.08.27-es, azt nem tudom van-e újabb, ezt se tettem fel mivel írja hogy TWRP 3.1.1.1-es nem jó hozzá.
Google kamerát is linkelnek valahol, az is megy nálam, van aki még írja hogy nem megy neki.[ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
ViperOS-t próbálta már valaki? Előző telefonon használtam ezt is, és ott nagyon fasza volt . Jelenleg RR van a telón, de kicsit merülősnek érzem. Vagy a 4 órás SOT átlagosnak mondható? Másik amit néztem a Paranoid ROM.
-
senior tag
Senki nem mondta, hogy ne próbálkozzon, csupán egy megállapítást tettem.
Egy dolog biztos, 12 éves rendszergazdai pályafutásom alatt megtanultam, hogy, ha egy gép egymástól teljesen független rendszerekkel ugyanazt a hibát produkálja, akkor ott hardveres hiba van.Persze mivel nem fogtam a kezembe a telefonját, se nem lőttem vele tesztképeket a "tévedés jogát fenntartom"
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz osztszoroz #7289 üzenetére
Remélem sikerrel jársz
-
Ájvé
veterán
válasz Sanyesz. #7287 üzenetére
Köszönöm akkor hihetetlen de ezt nem tudja egy 2016-os készülék, kicsit azért lehangoló.
Murphy(O.o):
Nagy igazság, de ezért linkeltem az újabb Firmware-t, hátha az segít. Persze lehet hogy nem és tényleg hardveres hiba akkor hiába pakol rá bármilyen szoftvert, ez teljesen igaz. -
Ronam
addikt
Feldobtam tegnap este megint az Aurel ROM-ot, egyelőre marad ez, viszont 1-2 dolgot nem találtam meg. Zárképernyőn hol lehet hátteret cserélni? Mindent végignéztem, és sehol nem találtam ilyen opciót. HTC Sense launcher-t használom, de valamiért a kapcsolatok ikonja nem változik meg, bármelyik témát is állítom be. Ez mitől lehet?
-
Mclarenöcsi
tag
Sziasztok!Tudnátok nekem abban segíteni,hogy Budapesten hol javítanak ennél a telefonnál ujjlenyomat olvasót mert elromlott az enyémen.A csere újjlenyomat olvasó megvan hozzá.A válaszokat köszönöm.
-
Ronam
addikt
válasz Mclarenöcsi #7295 üzenetére
Próbálj meg írni neki, szerintem meg tudja csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz Mclarenöcsi #7295 üzenetére
Sultan mobil szerviz de december 20-tól január 5-ig nincs javítás, szóval idén már szerintem nem vállalja de kérdezd meg Facebookon, lehet gyorsan megvan és mégis megcsinálja.
-
ati3738
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest