Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RudiLicenc

    aktív tag

    válasz kistusik #62108 üzenetére

    Gondoltam írok már ide is, habár talán kicsit más szemszögből, mert Dia2 felett nem hiszem, hogy van itt a fórumról játékos :D Tavaly Challengerbe végeztem mindkét ranked várólistán 149. (egyéni) és 15. (rugalmas) helyen szezon végén, úgy hogy mondhatni eléggé benne vagyok a játékban.

    Ennek ellenére idén Dia2-ben szenvedek egyéniben, rugalmasban mondjuk sikerült visszaszerezni a kihívót, de lassan örülök, hogy meg tudom tartani. Szörnyen mennek a meccsek, és nem játszom jól, 43% winrate-el próbálok haladni. Dzsungel main vagyok, de minden meccsben kijátszanak, tavaly ez azért nem így volt. Ennek igazából egy oka van: többnyire tankokat játszok (Seju, Zac, Nunu), a jelenlegi metában pedig a Gravesek, Olafok, Evelynnek és Kaynek uralják a játékot. Ezekkel sajnos én nem játszom (az rangom szintjén semmiféleképpen sem), úgy hogy most szenvedek.

    Nem feltétlenül a játékosokkal van a baj, szimplán az adott hőseik amikkel szeretnek játszani, kifutnak a játékból és jönnek helyette az erősebb hősök. Nem fogsz egyik napról a másikra rosszul játszani. Lose streakek persze vannak, nemrég nyeltem be én is párat, de utána jó esetben jönnek a győzelmek is.

    Iménti meccsem autofill midként játszottam egy két millió pontos D1 Ekko ellen, hát nem volt kellemes de kihoztam egyenlőre a lanet. Az ADC kilépett miután le first bloodolták, de visszajött. Ment a feladás spam, de ha magadra koncentrálsz és nem idegeskedsz sok mindent visszahozhatsz. Az Ezrealt állandóan elkaptam, nem tudott mit kezdeni az előnyével. Leultiztam, utána a csapat szétszedte azalatt a pár másodperc alatt. Szóval fixen jó tipp, ha soha nem adod fel a meccset, mert minden meccs visszahozható.

    De ha valakit érdekelnek tipp egy bizonyos matchupra, akkor szívesen segítek ha tudok.

    Üdv!

Új hozzászólás Aktív témák