Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz Yodamest #61844 üzenetére

    Ezen nem kell meglepődni szerintem, az emberek 90%-a minimum lenézi a saját elo-ja alatti játékosokat. Ahogy megvan gold4 már fikázza a béna silvereseket, de a platinás lenézi őt, a diamond pedig a platinát és így tovább. Ráadásul ebben van valami, hogy vannak jó micro és jó macro játékosok. Ha egyikben kiemelkedő vagy az részben tudja ellensúlyozni a másikból adódó hiányosságot. Viszont hiába jó macro-ban az ember, ha cserébe nem tud saját lane-jén kiemelkedni, és bár objektívre megy, szépen mozog a csapattal, elég ha nincs több kill-je mint elvárnák, máris ő a hibás mindenért, onnan pedig (elo függetlenül) zuhan a csapatmorál és megy a szájtépés, vereség. Bezzeg aki jó microban, szedi a killeket, de nem képes csapatjátékosként játszani, az pont hogy így szidja a többieket, holott ő inkább a hibás. (mindenki solo carry akar lenni, mert az menő... csapatjáték lenne ez amúgy)

    Amúgy egyik "kedvencem" mikor a nagy high elo játékosok smurf-ölnek, kis accot húznak, és fikázzák a csapattársaikat milyen bénák. Hát még jó hogy más szinten játszanak, nem véletlen vannak több divízióval lejjebb. Inkább az a gáz, ha valakinek ennyi a boldogság, hogy saját elo-ján már nem megy úgy a játék ahogy szeretné és akkor kisebb elo-n fényezi az ego-ját.

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák