Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chuzzlee803

    aktív tag

    válasz minek?:S #58933 üzenetére

    De egyébként tudom miért kell mellém "support support": Mert egy greedy szar vagyok, akivel csak akkor lehet nyerni, ha megvan védve.

    Jöttök azzal, hogy próbáljak supportkodni.. próbáltam.. nem megy.. nem az én világom, én csak azt a 6 miniont nézem ami előttem van, meg a 2 lanert, a többi a supportom dolga -persze, ha van wardom azt kirakom.

    Na látod, itt van a kutya elásva. Tudod, mi a baj az enchanterekkel, és miért játssza nagyon sok soloq support játékos a Vel'Koz-Zyra-Brand szentháromságot? Mert ha bekapnak egy ilyen ADC-t, akinek pont abban az egy gameben nem jött be a hiperagresszív early, akkor nem tudnak mást csinálni, csak időközönként 1-5 másodperccel tovább éltetni a szerencsétlent, miközben az ellenfél szépen lassan megnyeri a meccset. Elvesztik a tizenvalamennyi LP-t, és úgy érzik, bármit csináltak volna, nem tudták volna a játék kimenetelét befolyásolni.

    Nincs azzal baj, hogy van egy bizonyos support preferenciád és egy bizonyos játékstílusod, de hosszútávon jobban jársz, ha azokat a karaktereket is elfogadod supportnak, akiknek éppen semmilyen gyógyításuk vagy pajzsuk nincs (megjegyzem, a fenti három karaktert azért játsszák - pluszmínusz Fiddlesticks a point&click fear és a teamfight képesség miatt -, mert költséghatékonyak. Igen, Annie, Lux, stb. igényli azt a rengeteg killt, de ezek egy Liandryval - és esetleg egy Rylai-jal - harcra képesek, bőven a harmincadik perc előtt).

    Azt tanácsolnám neked, hogy legyél rugalmasabb soloqban, vagy állíts magad mellé egy állandó supportot, akivel tudsz duózni, és ismeri a játékstílusod.

Új hozzászólás Aktív témák