Hirdetés

Hirdetés

  • Shadows of Doubt teszt

    gp Vajon mennyire – és meddig – lehet szórakoztató egy véletlenszerűen generált detektíves játék? Végtelen mélységű összeesküvések várnak vagy csak felületes ügyek? Kinyomoztuk, mit is kínál ez az ambiciózus indie projekt!

  • Ajánlatott tett a Qualcomm az Intelért?

    ph A The Wall Street Journal exkluzív riportját egyik cég sem kommentálta.

  • Amazon Fire TV Stick 4K Max 2nd

    lo Végre megérkezett, 24 hónap garanciával!Mindenben erősebb, mint a korábbi favorit a Google Chromecast + Google TV 4K....

Új hozzászólás Aktív témák

  • Carlytoo

    aktív tag

    válasz kenwood #57264 üzenetére

    Érdekes. Persze egy fullos Udyrt 1v1-ben nem lehet megverni. Senkinek. Jax sem tudja, mert az egyetlen olyan hős, amit 680 féleképpen lehet buildelni, mert nagyon széles vásznon lehet vele csapatni. A gond vele az és, amiért nem látjuk kompetitív szinteken, mert teamfightokban nincs nagy impactje. Pontosabban lehetne én szerintem, de ha van egy korrekt cc ellene, akkor nem tud senkire se rászaladni. Master Yi is ilyen. Ő talán még udyrnál is brutálisabb, viszont őt azért már hozzák pl Koreában. Yi tipikusan olyan hős, akit full crit-re kell buildelni, ha nagyon sok a squishy az enemy teamben. Ha tele vannak tankokkal, vagy offtankokkal, akkor mehet neki az AS offtank, lifesteal build. Láttam egy olyan Yit pár hónapja, aki egy alpha strikeal le one shotolta az ap mage-t, illetve az adc-t is egyszerre. Csak hát kell hozzá skill. Ha valakinek nagyon jók a reflexei az nyomassa a yit, mert az alpha-val nagyon sok mindent tudsz dodgeolni.

    "No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst

Új hozzászólás Aktív témák