Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gentlelelele

    aktív tag

    válasz odrin #55296 üzenetére

    Jg + solo laneben van potenciál arra, hogy hozza a meccsek nagy részét. Mivel mindkét esetben tudtok eleinte magatoknak segíteni gankkel vagy rohammal. Ha sikerül előnyt szerezni utána mehet a snowball. Persze az egyikőtök carry képesnek kell lennie minimum a másik mellet, vagy két bruiser karakter

    Ha top jg akkor objektum orientált játék kellene amivel szénné pusholjátok (vagy csak toppos) az ellenfelet. Lehet vagy kétszer annyi a gyilkosság a túl oldalon, de mit kezdjenek vele, ha nincs bázisuk ? Ember előnyös szitut itt nehezebb megoldani, mert a tó drága mulatság és ha nem sül el jól 10 vagy 12 perc után bukhatod a tornyod. Persze ha olyan champet hozol, aminek van globális ráhatása, akkor egyszerűbb. Ilyen shen Galio, Gp többek közt

    Jg mid páros esetében a végtelen roamban látom a megoldást. Ha előnyre tesztek szert miden, amit egy jól ösvény takarító mides szerez, akkor végtelenül lehet roamolni a közösen és counter ganket is beleszámítva 3v2 vagy 4v3 helyzeteket kialakítva oldal laneneken. Így másoknak is tudtok segíteni snowballozni és ezt végig vinni.

    Jg és bot lane párnak akkor látom értelmét, ha hard cc je van a jgnek vagy a suppnak. Más esetben nehéz a helyzet szerintem.

    [ Szerkesztve ]

    twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”

Új hozzászólás Aktív témák