- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
L.Szabi
tag
-
Enigma1945
őstag
LOL in LoL! Na ilyet sem tapasztaltam még! Bugos lett a játék! 2. szintű voltam, de csak 1 képességemet használhattam! Második szinten tudtam kiválasztani az első képességemet! Továbbá! A játék végig mondogatta, hogy 1 perc a minionok indulásáig! Másnak is volt ilyen?
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
Enigma1945
őstag
válasz Enigma1945 #54654 üzenetére
Srácok tudnátok segíteni? Most mi van a játékkal? A hangulatjelek be vannak állítva, játék közben egy sem elérhető! Ezek vannak belőve, még sem elérhető egy sem! Ez a kisebbik gond! Illetve drasztikusan leesik az FPS-em is!
Amit próbáltam:
-Víruskeresés Nod
-Mallwarebytes
-Gép restart
-Hőfokok rendbenKomolytalan emberek kíméljenek!!
-
Beni97
őstag
válasz Enigma1945 #54655 üzenetére
Mind a 2 olyan hiba ami nagy valószínűséggel játékhiba. Most jött ki egy patch a héten, elcseszték, van ilyen(sokszor).
Nekem közel 200fps-el megy a játék, és vannak meccsek ahol pár perc után már csak stabil 49. -
Plata
félisten
Semmi köze a gépedhez,hol előjön ez a hiba hol nem.
-
Darko_addict
őstag
Mi ez a sok kérdés, egyszerre ittad meg az összes Hell-t?
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
csipszikutya
senior tag
Anno poro modban volt fps dropom.Fix 60tol le 5-10re random. 5v5 mapon semmi gondom nem volt. Majd jön a frissités, nincs mit tegyél
-
Beni97
őstag
válasz Enigma1945 #54658 üzenetére
Ilyen ez a játék ipar. A legoptimalizálatlanabb játék egy kis low kategóriás gépen is elfut míg egy felső kategóriáson laggol.
persze túlzással mondván ezt, de van ilyen
-
Enigma1945
őstag
válasz Darko_addict #54659 üzenetére
Darko_addict: Lehet a sok italtól meghülyült a játék is
Beni97: Ez baromira igaz amúgy! Én is tapasztaltam ilyet nem egyszer!Amúgy köszi mindenkinek a választ! Készültök az új szezonra?
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz Enigma1945 #54663 üzenetére
Hát hogyne, mint tavaly is. Majd szezon zárás előtt 1-2 héttel letolom besorolót, és remélem silver leszek.
Komolyra fordítva, tényleg így álltam hozzá, akkor volt időm, de húztam, halasztottam, majd hirtelen nem volt már időm annyit játszani és csak letoltam a besorolókat. Idén tényleg jó lenne időben nekiugrani, goldig felhúzni magam, de nem érzek nagy ingerenciát rá. Tényleg iszonyú toxic a közösség nagyja. Mostanság hots-ozom inkább, az újdonság varázsa csábít, lol-ba meg csak a napi winért futok egy kört. De persze a riot nem enged, új Lux skin instant buy.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Enigma1945
őstag
-
Beni97
őstag
válasz Enigma1945 #54669 üzenetére
Talán egyre több gond van ezzel a játékkal, de hogy cinematic videóik egyre jobbak az már biztos.
-
SkiDev
senior tag
válasz Beni97 #54670 üzenetére
Ilyen az, mikor átcsoportosítanak a szoftverfejlesztő és support szárnyról a marketing és grafikai részre... A videót viszont adom, az odacsap.
Más: Az Ashe-nek gratula Nekem még a kill is ritkaságszámba megy ezzel a hőssel[ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz SkiDev #54671 üzenetére
Első ADC-m. Vagy ő, vagy Jinx mert ingyenes volt Szeptember elején. Legutóbbi meccseim, de kb az összes hőssel ilyet szoktam alakítani, meg néha becsúszik a """"kicsit"""" elfeedeltem az enemy-t - Menniyre? - 11/1-ben van"
Najó 70%
[ Szerkesztve ]
Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
Enigma1945
őstag
válasz csipszikutya #54673 üzenetére
Ajjajjajjaj.. Lehet hanyagolni kéne akkor egyenlőre a besorolókat?
-
Darko_addict
őstag
Besorolókon mi alapján választ melléd csapatot a játék?
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
csipszikutya
senior tag
válasz Darko_addict #54675 üzenetére
elvileg mmr alapjan ha jol emlekszem. de ilyen szar mmr-em nem.volt...
enigma: soraka ertelmes volt csak a vegere tilteltunk ki... tobbi 3al nem tudok mit csinalni
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
elindult az LCK.
SSG-LZ az elso meccs.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Darko_addict
őstag
XP Boost duplázza a kapott tapasztalati pontot?
Van ez az új mission, a végén 2500 XP jár. Azt nem lenne rossz boostolni...Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
Gentlelelele
aktív tag
válasz Darko_addict #54679 üzenetére
Szerintem a misson-ból kapott EXP-t nem duplázza. Csak a meccs végén kapott EXP mennyiséget duplázza, nem pedig a meccs után eredményekért kapott EXP-t. Viszont ebben nem vagyok biztos, csak így tűnik logikusnak.
twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”
-
stefyY
őstag
Azért MF-et hozni egy ilyen team comp ellen se egészséges. Nyilván nem ezen ment el, csak azért volt hard cc is rendesen az enemynél.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
csipszikutya
senior tag
válasz stefyY #54681 üzenetére
Akkor engedd meg, hogy elmeséljem, hogy történt a pick fázis.
A yasuo gyerek közölte (first pick), hogy ö pickel nekem MF-et (én 4 voltam) de pickeljek neki Yasuot. Persze bepickelte és én ha nem pickelek neki Yasuot akkor feedelni fog. Én pickeltem, feedelt is.CC vonat meg édes tökmind1. Mire hozzám értek már megölték a többit 10/9 alkalommal egyenként
-
stefyY
őstag
válasz csipszikutya #54682 üzenetére
#nooffense
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
stefyY
őstag
Szezon első ládájából TPA Shen...betörni tökéletes...
-
Enigma1945
őstag
-
stefyY
őstag
válasz Enigma1945 #54686 üzenetére
Nem, nem úgy van. Halmozódik a dolog, nincs kedvem elmagyarázni, én ha mennék most 3 különböző champpel és mind a hárommal S- vagy jobb osztályzatot szereznék, kapnék 3 ládát.
-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz Enigma1945 #54686 üzenetére
Rányomsz a profilodra lolban, és a sok kis piktogram kozül megkeresed a ládát, és megnézed a számot alatta. Amennyit ír, annyit érhetsz el X időn belül, ha pedig 0, rámutatsz, és megmondja, mikor "generálódik" a következő.
Egy seasonben egy hőssel csak egy ládát kaphatsz, de ez ma indult újra, szóval ismét előhúzhatod a régi champeket
-
Enigma1945
őstag
válasz Chuzzlee803 #54688 üzenetére
Értem, köszi szépen! Akkor még van hátra egy láda, 3 nap még van rá.
-
Beni97
őstag
válasz pengegyerek #54690 üzenetére
Az ellenfelet vagy a te csapatod kell nézni?
Amúgy ilyenkor veszélyes szerintem besorolót csinálni, bár én is neki fogok állni.
-
pengegyerek
aktív tag
Is is de főként a bot páros akik alakítottak xD
"Aki pálinkát iszik a temetőbe kiviszik ki pálinkát nem iszik azt is oda temetik."
-
stefyY
őstag
Syndra hőstöredék ládából...egyre jobb.
-
Whynot?
aktív tag
Milyen kilátás az már, hogy 10 nyert meccs után is lejjebb lehetsz mint előző szezonban?
-
Beni97
őstag
válasz pengegyerek #54692 üzenetére
100 farm nincs meg közel a 34. percben, majdnem annyit haltál mint a tristana, mégis több goldja van mint neked. Sőt lényegében neked is van a legkevesebb arany.
Nem láttam a meccset, nem is voltam ott, nem néztem meg egyik playernek se a profilját. De olyan képet kirakni azért mert más hibázott, úgy hogy közben te se voltál húú de jó, nem nagy lépés előre.
Vannak nagyon rossz játékosok, és vannak a többiek. A többieknek vannak jó meccseik (bár ez elég tág fogalom), van hogy lehoznak egy meccset, DE van hogy ő miattuk megy el egy nyert meccs. Ilyen ez a lol, nem tudom mióta játszol vele de szokj hozzá, hogy vannak feederek, bukó meccsek és elég sűrűn fognak megjelenni és annál hamarabb lesz megunva az egy embertől származó feeder team képek. -
Darko_addict
őstag
Főképp Urgottal játszom a Flex besorolókat; épp volt egy jó kis 22/2-es meccsem, szóval következőbe is őt választottam TOP-ra, egy Teemo ellen. Teemo eddig sosem vert el, szóval magabiztosan kezdtem.
Annyira még sosem voltam torony alá szorítva, mint ellene. Nem jött, hogy elhiggyem.A kis mocsok Doran pajzsával kezdett, majd Ninja Tabit vett, amivel eléggé gyengítette az early-met, ellenben ő tudott szurkálni folyamatosan. Később AP-val folytatta és meg se tudtam mukkanni mellette. Ahogy pozícióba helyeztem magam, bevakított és elfutott. JG-nk kaka volt, mert annak ellenére, hogy ez a mókus folyamatosan pusholt, sosem gankelte le. Ketten tuti megöltük volna!
Gyanús volt az egész, szóval megnéztem a srác profilját, mert ilyen jó Titoval még nem volt dolgom. Kiba-1 millió 77 ezer-szott mastery-je volt vele.
Más: Sokszor piszkáljátok azoknak a buildjét, akik ide képet posztolnak, de hiszitek, vagy sem, low eloban (ahol én is vagyok) olyan buildekkel is lehet érvényesülni, amiken ti - ahogy most is -, csak röhögtök.
Menne Silverbe játszani egy Platinum, vehetne Masternek vagy bármilyen carry-képes hősnek 3 cipőt, akkor is valószínűleg megverné az ellenfelét...Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
kenwood
veterán
válasz Whynot? #54694 üzenetére
Biztos, hogy lejjebb kerulsz, ez a hivatalos riot kommunikacio is.
En azon akadtam ki,amikor tavaly az egyik accon 8 winnel lett b5.
Nem is a b5 volt a gaz,mert nyilvan kihozom az agyhalottak kozul az accot,de az ,amikor vert hugyozva,vegig carryzed a meccseket,majd belekopnek a pofadba,az igazan kiakaszto volt.
kerdeztem is a riottol, hogy pontosan mi volt a besorolmnak az ertelme ?
Ha vegig intelem a 10 meccset, akkor se kerulok lejjebb.
Ha ilyen szar vkinek az mmrje,akkor nem lehetne besorolo nelkul lekurni b5be ?
humanity utan sztem has kell,nem have[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Enigma1945
őstag
Megvan a 4. meccs, 4 győzelemmel. Az utolsó meccset valahogy nem éreztem, nem tudom, van olyan, hogy a pinged jó ( 38 ms ) de mégis késik a karakter mozgása? Eskü ezt éreztem. Belementem Sion Q-jába elég sokszor, valami nem jó a nettel vagy mi? Másnak is van ilyen?
stefyY: Az szép, látom tolod is vele
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- TP-LINK routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- XPEnology
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest