Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bennyboy

    őstag

    az új kliensben nincs is tipp a hősökhöz? Csak melóhelyen raktam fel és kb a dolgok fele hiányzik belőle ami a régiben benne volt. Remélem jó sokáig eltart még a teszt fázis mert azon kívül, h csicsás kb semmi pozitívat nem tudok róla elmondani.
    Előző seasonba S1 voltam, most B1-be rakott de már S5 tetején vagyok. Ebben a seasonban megcsinálom goldot. Tudom, h nem vagyok pro de adok 1-2 tippet amit én is a nagyoktól lestem el:
    -Max 3 lane-re gyakorolj (support legyen köztük), lane-enkénk max 3 hőssel
    -Ha elkezdődik a flame (és elfog) akkor ne szólj bele, én mute-olom a többieket, nem idegeskedek és nem pazarlom az időt chatelésre
    -Addig nem kaptatok ki amíg be nem verték a bázist. Rengetegen feladják már az elején (még pro-k is) mert 0-4 az eredmény az elején. Simán fordíthatóak ezek a game-ek, nem rinyálni kell meg spammelni a surrendet, flamelni hanem játszani.
    -Vision nagyon fontos. Tök mindegy milyen role-on vagy wardolj a megfelelő helyekre.
    -Én toppon érzem otthon magamat de sztem majdnem általános, h harcban vagy a feed enemy-t focusolom vagy próbálom védeni a mi midesünket, adc-t.
    -Fontosak az objectivek. Nem megy semmire a csapat killekel ha nem visztek tornyokat, dragont, baront.
    -Rankedre csak olyan postra és hőssel menj amit jól ismersz. Ha nem vagy high eloban tökmind1 mit ír counternek ha nem értesz hozzá el fogod veszíteni a lane-edet.
    -A ranked számomra nem a funról szól hanem, h nyerjek. Hozom Garent és a meccsek 70%-ban nyer a csapat. Nem számít mennyire unom már, ha jól tudok vele játszani akkor ezt kell hoznom.
    Amiket leírtam főleg rankedre igaz de sima normal játékra is vonatkozhat.
    Hirtelen ennyi :)

    [ Szerkesztve ]

    ELADÓ D3 ROS CE 15k

Új hozzászólás Aktív témák