- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugi0
őstag
válasz FoLey-v #48734 üzenetére
Hol talalom az uj kliensben az idot ahol mutatja menyi van a kovetkezo ladaig es menyi az elso Win-ig ?
Elso win-re talaltam opciot, de mi az mar hogy : "Egy oran belul" ????????59 perc es az 59 masodperc is egy oran belul van.
[ Szerkesztve ]
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
Darko_addict
őstag
Lejátszottam a 10 rankedemet, kíváncsi voltam hova dob be.
Bronz, silver, gold meg talán még platinummal is találkoztam.
Mintha a Gold-osok kicsit sznobként állnának hozzá, ha olyannal játszanak, aki alattuk helyezkedik el, mintha felettük nem lenne még néhány divízió. Olyanokat olvastam, hogy "u must be in silver" és ehhez hasonlók. Nem nekem mondták és engem nem is érdekel annyira ez az egész, mert sok Gold-ostól nem voltam elájulva, de magatok között (mint ranked játékosok) ilyen szigorúan veszitek, ha valaki kicsit "jobb", vagy "rosszabb" nálatok?Unkranked PvP-n mióta eltűnt a Draft, többször is találkoztam flegma Gold-osokkal. Őket mintha nem érdekelné, hogy hamarabb pickeltél lanet (chatbe írással), ő Gold, szóval neki 2,5 centivel hosszabb. Legyen,... de néha én szégyellem magam helyettük.
Egyébiránt mekkora különbség van az egyes divíziók szintjei között? Szóval az, aki Platinum IV-es és Platinum I-es, az gyakorlatilag mennyivel kell jobb játékos legyen; mennyivel jobb játékos?
Köszi!
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
Bowser
aktív tag
válasz Darko_addict #48752 üzenetére
Érdekes választ fogsz tőlem kapni de ne utálj érte
Szóval egy Platinum 1-es játékos pont annyival jobb mint egy Platinum 4-es, hogy meccsenként a Plat1-es annyivel tesz többet hozzá, hogy ő pont Platinum 1 legyen és ne Platinum 4
Ne haragudj
Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.
-
Bowser
aktív tag
válasz Darko_addict #48754 üzenetére
Match history, MMR, Lolskill statisztikát felejtsd el. Az se érdekeljen ki milyen divizíóban van.
Akkora különbségek úgysincsenek rankeden. A cél az legyen, hogy a legjobbat hozd ki magadból egy meccsen és arra a 25-30-35 percre csak arra koncentrálj és ne az enemy match historyjáraNincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.
-
Darko_addict
őstag
válasz Bowser #48755 üzenetére
Teljes mértékben egyet kell értsek veled. Ha nem baszogatnak, vagy nem tud leölni a JG állandóan, általában szórakozás a játék minden perce, attól függetlenül, hogy a lane-en az ellenség jobb-e nálam, vagy sem.
Én valamiért azt hittem, hogy az MMR egy teljesen egyedi statisztika a kvalifikációdról. Arra való tekintettel gondoltam ezt, hogy írtátok, "ha úgyis jó az MMR-ed, tovább jutsz a ligából", így lehet épp egymás után 5x kapsz olyan csapatot, ahol nálatok több a gyengébb játékos, de egyedileg ki lehet tűnni a csapatból valami egyéb módon - ha már ezeket a meccseket a negatív handicap miatt nem lehet jól lehozni. Az biztos, hogy a teljesítményem ranked-szinten elég gyenge, sok ellenfelemen láttam, hogy jobban ismeri a karakterét, mint én. Tovább maradt lane-en, tudta mikor szakad a cérna, jól helyezkedett stb. Próbálok a lehető legtöbb free champpel játszani unrankeden/bot meccsen, hogy ha egyszer ellenem jön, tudjam, mi fán terem.
Legutóbb rákaptam Urgotra. Neki az ultija szivatós: helyet cseréltek, az ellenfél lassítást kap, te pedig buffot. Nyilván az első-második torony alá berakás után az ellenfél nem volt buta ismét közel jönni, de addigra volt kettő killem, plusz akik az adott meccsen még nem látták az ultit, vagy nem is ismerik, könnyen beleszaladnak a csapdába.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Tegnap este mentem egy normal vak-ot,ahogy elkezdődött a játék Leona beírta hogy ne rontsuk el a meccset mert neki ez az utolsó promó vagy mi a bánat és nyerjük meg,mert mittomén hova akar bekerülni,beírtam neki hogy ez nem ranked csak normal game,de ez a Leona valami vérprofi feeder volt,egyből csinált 1/17/0-t.
[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
Amúgy ez is annyira igaz, velem is többször volt már, hogy aki beírta, hogy plz dont feed meg very important match stb. pont az ment be egyenesen a dzsungába és feedelt mint őrült.
Tegnap én is borzalmakat éltem át, mindig megfogadom hogy blind módot nem játszok, csak hát az ember gyorsan akar meccset meg egyébként is suppot játszottam volna, mondom akkor miért ne. Á de nem szabad újra rájöttem. Az 5 meccsemből 4 eleve olyan volt, hogy 4v5-ben kellett játszanunk, onnantól már bukó az egész, mert a csapattársak is nagy ratyik. Katarinánk egyik meccsen valami 1-14-0-ba volt 15 perc után, de legalább rendes volt, mert írta hogy sorry nem tudta, hogy reworkolték. (mondjuk ez is elég érdekes, meg azért annyit nem változott, hogy 1-14-0-t csináljon vele valaki csak a rework miatt na mind1) Szal úgy azért nehezek ezek a meccsek, hogy eleve 4v5 + még ilyen 1-14-es emberként is van és nem 1 hanem inkább 2 de volt, hogy 3. Enemynél persze mindenki hozza amit kell, szép statok megvannak 5-en senki nem dc-zik stb. nem értem...
De minden meccsel tanul az ember és nincs olyan, hogy elvesztegetett idő, én ebben hiszek szóval, hogy a tanulságokat is levonjam: mentem Poppy-t, hát skacoook! Poppy megint olyan, mint a rework után volt, kurrva erős! Egy időben a nerf miatt játszhatatlan volt, de úgy látszik kapott valami hidden buffot, mert 1 kombóból eltüntetek megint egy adc-t úgy, hogy full tank vagyok csak IBG-m van. Szóval ez nagyon jó hír, mert imádom Poppyt, ideje leporolni és elővenni S7-re
UI: ja és az új stunra shieldet adó mesterség is nagyon erős rajta[ Szerkesztve ]
-
Bowser
aktív tag
Sziasztok egy kisebb pontosítás érdekében a rangsorolt dolgokkal/illetve klienssel kapcsolatban másolnék egy szösszenetet:
Az új kliensfunkciók (például a Visszajátszás) csak a frissített kliensben jelennek meg. Néhány funkció csak a nyílt bétateszt elindulása utáni frissítésekkel kerül be a kliensbe. Az egyik funkció, amely nem kerül át azonnal az aktuális kliensből, az a tárgykészletek rendszere. A meglévő tárgykészletek ennek ellenére továbbra is elérhetőek lesznek, és a külső API-k segítségével továbbra is letölthetők maradnak a közösségi fejlesztők egyéni tárgykészletei, amelyeket használni lehet a játékban. A következők fognak hiányozni a kliensből a nyílt bétateszt kezdetén (mindet pótoljuk hamarosan): Fiókátvitelek
Idézőnév módosítása
Ajándékozás (a meccsvégi ajándékozást is beleértve)
Csatanövelők ARAM-on
Részvétel nézőként barátok meccsein (illetve egyéni játékokban)
Elérhető egyéni játékok keresése és az azokhoz való csatlakozás
Ami a barátlistát illeti, annak job felső sarkában kiválaszthatod, hogy mi szerint rendezze a barátaidat. Ezzel megoldható, hogy legelöl lásd az online játékosokat, sőt az offline játékosokat el is tüntetheted!A meccs végét követően pedig továbbra is láthatod a meccspartnereidet! Itt is csak a névre kell kattintani és megtekintheted a profiljukat! Sajnos problémáink adódtak az MKP rendszerrel kapcsolatban, ami azt eredményezte, hogy a kapott besorolásod, nem tükrözte tökéletesen a tudásszinted. Már dolgoztunk az ügyön és egyelőre annyit sikerült tennünk, hogy visszaállítottuk a játékosok MKP számát az előszezon kezdeti állapotába. Így az ezután lejátszott első meccs áthelyezett a jelenlegi MKP számodnak megfelelő divízióba, ennek köszönhető a visszaesés. :/ Ugyanakkor pánikra semmi ok, hiszen a 7. szezon még messze van egy kicsit, így igazából még nincsenek "éles" besoroló meccsek. A 6.24-es frissítés során kezdődik el a következő szezon. Az előszezon során játszott rangsorolt Rugalmas Idézők szurdoka/Kanyargó rengeteg meccsek pontosíthatják a besorolást, de a szezon elején mindenképpen lesz egy rangvisszaállítás. Tehát az előszezon során játszott meccsek valamennyire befolyásolni fogják a végleges besorolást. Szóval tisztázzuk, hogy ez nem vérre megy. A lényeg mindössze annyi, hogy pontosítsuk az MKP-d értékét, és ne a régi pontszámod alapján soroljunk be. Mindegy, hogy jobb vagy rosszabb eredményt érsz el, a pontszámod pontosabban fogja tükrözni, honnan is indulsz az új szezonban. Azonban kérlek ne feledd, hogy mindenki alacsonyabb szintre lesz besorolva, mint ahol a 2016-os szezon végén állt, mivel a besorolás során elérhető legmagasabb rang a Platina I, ami miatt az összes rang lejjebb csúszik. Illetve mivel a rangsorolt mérkőzés lényege az, hogy a játékosok eljussanak a tudásszintjüket tükröző divízióba, így természetesen a szezon elején nem ott kezdik, hanem annál jóval lejjebb, majd fel kell mászniuk a ranglétrán. Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.
-
Darko_addict
őstag
Kicsit úgy érzem, hogy mágus-ellenes lett a játék hangulata. Már van legalább kettő tárgy, ami ad sebzést és varázsellenállást, ezt kombinálva az orgyilkosok megújult skilljeivel, egy AP mágussal nagyon nehéz ellenük. JG Rengar 0,86 mp alatt okozott nekem 1860 sebzést (statisztikából van), és 1 mp-cel később ugyancsak annyi idő kellett neki, míg megölte egy másik AP mágus társamat is. Meg sem lehet moccanni, pláne, ha láthatatlan. Jó eséllyel csak Zhonyát tudod benyomi, de támadni már nem igazán. Ráadásul az a Rengar, aki 600-as DMG-vel rendelkezett, birtokolt kb. 130 varázsellenállást is. Szerintem OP lett.
Végére sokszor megöltük, de valami 30 feletti killcounttal végzett normál PvP-n.[ Szerkesztve ]
-
Beni97
őstag
-
Sordoran
addikt
válasz Darko_addict #48764 üzenetére
Az assasinok ütik a mágusokat, ami alapból nem gond. A gond ott van, hogy például az említett Rengar ellen semmit nem lehet szinte tenni ha jön értünk (legalábbis kevésbé tapasztalt játékosnak mint én). Ultival jön, mégis hogyan védekezhetnénk? Vagy akár Kha'zix is. Elvileg az volt ennek a frissítésnek egyik lényege, hogy legyen idő reagálni az assasinokra, ne instant öljenek. Hát nem jött be... Az lenne a lényeg, hogy ne keljen már kevesebb skill játszani velük, mint ellenük, ez adná a balanszot, hogy azonos képességű játékosok közötti esély ne múljon a hősön ekkora mértékben.
Amúgy ez az új hős is assasinnak néz ki, jó lesz ez a S7. (amúgy érdekes hősnek tűnik, jobban várom mint Ivern-t)
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Yodamest
veterán
válasz Darko_addict #48764 üzenetére
Ezért jön vissza megint a tank meta. Ha megnézed a champion.gg oldalt, látható, hogy Maokai, Udyr, Nautilus, Sion hogy feljöttek az új assassin patchnek köszönhetően. Emellett, ahogy írtam tegnap úgy érződik, hogy Poppy is igencsak erős lett megint. Szóval jöhetnek az op Khazixok meg Rengók, de ez oda vezet, hogy mindenki tankokkal fog játszani. Topra, jungleba, suppnak, de akár még midre is valami jó tankos karaktert kell választani és kész. Sőt én ADC-nek is előszeretettel hozok mides tankos champeket, pl. tegnap mentem egy Chogath adc-t és jól működött, volt ellenünk egy smurf Ahri, akit csak én tudtam megölni, mert mindenki más papír volt nálunk és őket 1 shotolta.
-
Yodamest
veterán
jaja sokkal jobb egyébként, mint bármilyen adc. Lanen olyan sustainod van a folyamatos healnek köszönhetően, hogy akkor mész haza amikor te akarsz.
Én úgy gondolom, hogy a játék igazából a lane fázison dől el, az eseteg kb 80%-ban. Az egész a snowballról szól, ha tudsz snowballozni korán, akkor nyersz. Az early gémnek kell erősnek lennie, onnantól már az egész úgymond jön magától, de ha nincs erős earlyd akkor megette a fene.
Na és itt jön képbe, hogy miért nem jók a lövész karakterek. Ezeknek a lényege ugyanis, hogy atom gyengék (főleg egy assassin metában) egészen a játék utolsó fázisáig, ahol szintén simán 1 shotolhatóak, de legalább sebzésük is van. Szóval ezek ilyen rejtett pufferként szolgálnak ami majd robban valamikor. Viszont, mivel a meccsek nagy része már a 20. perc előtt eldől, ezért már ott erősnek kell lenni, soloQ-ban egyszerűen luxus az, hogy az ukrán csapattársakra bízom magam és majd egyszer erős leszek, ezt nem lehet megtenni. A csapatot az 1. perctől carryzned kell, mert hiába vagy a végére erős, ha ellenfélnél ott egy 20-2-es Rengar. Szóval adc-t pickelni kicsit , hogy hearthstonos megfogalmazással éljek, a win-more kategória, tehát megnyered, amit amúgy is megnyernél, viszont ha van 3 noob csapattársad, akik semmitől nem védenek meg, akkor adc-ként egy rémálom lesz a meccs.
-
DonTuros
tag
Sziasztok, valakinek van kedve jönni velem FLEX rankedet majd estefelé, délután?
IGN: Hori945
EUNESeason 6-ban Silver I, Pre-Season FLEX (az MKP pontszám visszaállítása előtt, még nem játszottam le azt az egy javítómeccet.): Bronze II (6 win 4 lose)
Nyugodtan írj privátot, illetve nyugodtan jelölj be!
Most frissítem a béta kliensre a LoL-t, remélem jó lesz
[ Szerkesztve ]
https://www.akosturos.com
-
Kanczy
Topikgazda
-
Yodamest
veterán
válasz Kanczy #48773 üzenetére
Hát a siege az úgy van, hogy ha vissza kell menniük, mert lowon vannak, akkor úgyis tudjuk tolni, ha nem akkor nem. Most az ugyan az, hogy én visszamegyek 3X egy Mf-el és addig ők tudnak siegelni van egyszer sem egy Choval és nem tudnak. A lényeg a killek és a cs előny vagy hátrány, most az, hogy a tornyot 10 sec alatt toljuk be a lanen vagy 6 sec az már olyan mind1. Később meg még ennyit sem számít, mert ha nyerjük a TF-et ígyis úgyis betolunk mindent amit akartunk (1 inhibitor pl) ha nem akkor úgyse, ennek nem érzem akkora jelentőségét.
Az említett 2 bula most amúgy pont, hogy kimondottan erős adc szinthez képest, szóval nem a legjobb példák, de még ha őket is nézzük, akkor is én azt mondom, hogy míg egy Choval, Veigarral, Malzával 1 kombóból bárkit eltüntetek, megvan az a biztonság érzetem, hogy rámugrik egy Rengar, Zed akármi és megtudom magam védeni, addig ezek a lövész karakterek el vannak veszve, teljesen képtelenek az önvédelemre. Vagy nem tudom küldj pl egy videót, hogy egy MF hogy baitel ki 1v1-be egy Khazixot, azt megnézném.
"Fő motto csak te vagy"
De mondom, ezt természetesen low elore értem, persze jöhetnek a válaszok, hogy jaj hát azért van a pro supp melletted meg stb, de nem silverben nem lesz ilyen melletted, ott az van amit te leteszel az asztalra önmagad.
Nagyon sokszor haltam már meg pl. amiatt tankként is, hogy ott táncolgat a 2 csapat egymással szemben én vagyok pl egy Amumu, fogom pólya ki bemegyek (mert ha én nem kezdeményezek tőlünk tuti senki nem fog, meg tank vagyok) az enemy team kellős közepére, ott + ultit eltolom kb mindenki az ellenfélnél lemegy fél HP-ra aztán nézem, hogy a csapattársam közül kb 1 valaki még jött, de a többi 3 full HP-n a mid tornyunk alatt elkezd hazateleportálni tőlünk kb fél ösvénnyi távolságra.... Én meg aki lekövette az akciót meg nézzük, hogy wattafakk? Szóval kezdeményezéskor is mostmár vagy 5-öt odafogok pingelni + beírom chatbe makróval, hogy I GO IN!! vagy valami, mert nagyon nem követik az eseményeket.Jaj még egy vicces dolog, amikor ellenfél 4 játékosa dönti a top tornyunkat, ott ugyebár van vízsön, tisztán látszik kik vannak ott, erre odamegy a csóri noob, meghal 4v1-ben, aztán beírja nekem midesnek, hogy mid ss? Amikor ott verik 4 en a tornyot még én érezném magam kellemetlenül ha jelezném, hogy nincs nálam az illető, de most komolyan ennyire nem nézik a mapot?
-
Enigma1945
őstag
sziasztok! hogy tetszik nektek az új kinézet? nekem szokatlan, de szerethető.
Egyéb kérdés: Mit jelent hogy rugalmas 5v5?
Yodamest: Igazad van!
[ Szerkesztve ]
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
micafighter
nagyúr
válasz Enigma1945 #48776 üzenetére
A rugalmas 5v5 az majdnem ugyanaz mint ami az előző szezonban volt dinamikus ranked rendszer. A lényeg hogy mehetsz 2,3 vagy 5ös premade-ben rankedezni.
A 4-es premade jelenleg nem müködik, ha lesz elég solo játékos (akiket össze tud rakni a 4-es premade-el) akkor beteszik azt is. A rendszer lényege gyakorlatilag hogy a 2-es és a 3-as premadeket egymás mellé tudja tenni, az 5ös premadenek meg csak ellenfelet kell találnia.
-
Beni97
őstag
válasz Yodamest #48775 üzenetére
Tök mindegy hogy nézik vagy nem, mást hibáztatnak. Ha nem pingelsz ss-t akkor az a baj, ha meg pingelsz akkor is mert a chatet nem látják + süketek is. Vagy még az is lehet a bajuk, hogy nem követed őket.
Nálam ez úgy néz ki, hogy én passzív játékos vagyok inkább csak farmolgatok és néha nyomok egy kis csipkelődést és kész. Ez azt jelenti kb, hogy én már torony alatt farmolok így a lane ellenfelem elmehet világot nézni. Én ezt lepingelem többször is és még oda is rakok pinget ahova szerintem megy. És leszarják. Én nem követhetem mert nekem vissza kell ilyenkor tolnom az ösvényt, mert ha elmennék, akkor jönne egy jungle vagy topos és elkezdi csapkodni a tornyot. Nem értem, még az is jobb lenne ha magukban tartanák a beszólásaikat.Ehhez az orgyilkos vs adc-hez annyit fűznék, hogy egy lulu mid és egy soraka supp meg tudná izzasztani az assasinokat. Én még azt is kinézem, hogy újra jön az adc morde.
-
veterán
Az új kliensben nem lehet nézőként játekoshoz bemenni ? Nálam legalábbis nem müxik...
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
Enigma1945
őstag
hol tudom visszaállítani a régi kinézetre a játékot?
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
Beni97
őstag
válasz Enigma1945 #48783 üzenetére
-
Riccsiz_h
aktív tag
Hmm sajnos visszatért az a dolog amit néhány hónapja fixáltak, hogy unranked játékmódokban silver vs. diamond van
Kb. 3-4 hónapja volt ezzel kapcsolatban egy update ami végre helyretette a dolgokat és megszűnt ez az összesvisszaság. Azonban most ismét azt tapasztalom hogy unranked meccseken silver 4-ként (időnként premadeként jön velem egy silver 3) diamond és platinák közé tesz a játék. Ami csak azért rossz mint anno írtam hogy tudom hogy ez nem ranked, de olyat mértékű negatív játékélményt hoz hogy ennyivel "jobb" játékosok egyszerűen széjjel aláznak hogy attól is elmegy a kedvem hogy belépjek egy bármilyen játékba
Season 1 óta játszogatom (azért többször kimaradtak félévek) és annyi malőrt halmozott már a fel a Riot matchmaking terén hogy lassan nem tudom elképzelni hogy valaha össze fogják hozni normálisan, itt nem csak erre az unranked problémára gondolok (mielőtt megjegyeznék páran hogy ha S1 óta játszom miért nem vagyok challenger stb ? Megjártam már goldot, platinát de sajnos nincs sok időm mostanában hogy rankedozzak, ezért előző seasonban 10 rankedből silver 4-be tett és ott is maradtam, hetene 1-2 unkranked játékot ha játszom)
[ Szerkesztve ]
Üdv. Riccsiz
-
Jim-Y
veterán
Belepek mai elso Flex meccsemre, 2mp-el a lobbyba erkezes utan:
Farscace joined the lobby
DavidXX5 joined the lobby
MogyiBogyi joined the lobby
PowerROFDarknesS joined the lobby
Milufie joined the lobby
Farscace : here to lose the game
Farscace : ******** all
Farscace : you ******* *****
Farscace : hope this is a promos of something
Farscace : ****
Farscace : i hate you all
Farscace : just
Farscace : ******* die
DavidXX5 1MR04 : ban rengar pls
Farscace : im gonna play a **** support
Farscace : im going to farm
Farscace : and you are gonna lose
Farscace : this game
Farscace : ****
Milufie h.hYT : heca if they don t ban yasuo pick him for me
Farscace : i cant put into words how much i hate each one of you *****Valaki szerencsere kilepett Wow
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
válasz marked one94 #48791 üzenetére
Morgana tud.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Plata
félisten
válasz stefyY #48792 üzenetére
Lux is tud,bár az nem stun hanem fénycsapda,de vígan megöli vele az ellenséget.
Főleg ha olyan hülyék mint tegnap khazix meg talon,akik rám ugrottak torony alatt,mindkettőt elkapta Q kaptak rá E-t és ultit és dupla kill.igaz gyökér khazix-ot a torony ölte meg csak a csapdámban volt. -
csipszikutya
senior tag
válasz marked one94 #48791 üzenetére
Ez is attól függ, hogy kinél van az az adc... nézem mostanság gosu/wildthurtle/doublelift steameket és most vayne a top adc lvl1-18ig és ha ők azt mondják elhiszem, szerintük kapni is fogja a hard nerfet.
Btw, morgana ulti stunnol vagy az is "csak" rootol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest