Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    veterán

    válasz stefyY #46151 üzenetére

    Jó ez a cc és halott dolog, csak ez nem ilyen egyszerű. Egy csapat is van mögötte természetesen szóval nem mindig tehetem meg, hogy csak őt cc-zem, mert akkor meg más öl meg. Vagy tegyük fel, megy rá egy morgana Q vagy akármi, de a csapattársai bevédik arra a 2-3 secre, megy rá egy lulu nagyítás vagy bármi és utána megint tudja folytatni az ámokfutását. Annyira vákumban kezelitek ezt a cc dolgot, mintha mindent megoldana. Az ilyen jax, yi, xin, okádékokat mindig úgy védi a csapata mintha egy szent pina lenne és bárki megpróbálja kiiktatni arra az összes többi ráveti magát.

    Valaki meg írta, hogy hülyeség Katát tiltani, hát ellenem amikor csak játszik folyamatosan ilyen 25-5-10 statokat csinálnak Katával. És nem miattam, mert én 90%-ban tank vagyok, de nem tudok mindenhol ott lenni és ez körbemegy a mapon és mindenkit megöl. Ha group van akkor meg előugrik egy bokorból a megfelelő pillanatban ulti és mielőtt egy gombot megnyomhatna bárki is már 4 killje van. Nem lehet lereagálni egyszerűen.

    Egyébként ezt olvastam is, hogy a riot ezen változtatni akar az assassinok frissítésekor. Azt írták, hogy az assassinok sebzése rendben van, viszont az nem vállalható, hogy az ellenfélnek nincs ideje lereagálni olyan hamar meghal. Eltolnak sorban (instant) minden abilityt és 100-0 0.5 sec alatt. Nagyon jó is lesz, ha ezt kicsit eltolják, hogy legalább két képesség aktiválása között legyen egy cd amíg nem tud skillt aktiválni (ilyen 0.1-0.2 secre kell gondolni, de ez már pont arra elég, hogy az áldozatnak legyen ideje egy gombot megnyomni)

Új hozzászólás Aktív témák