- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugi0
őstag
-
n a x v i L
aktív tag
válasz WinnerB0Y #27146 üzenetére
Mid nem, mert kb az összes mides champ megöl egy kombóval lvl6 után, mert olyan squishy vagy. Top működhet, ott ki tudod őket kite-olni mivel általában sustained dmg-ük van a toposoknak (persze nem ilyen Rivenre gondolok..) és poke-olni is tudsz.
Ha úgy érzed, hogy mindent jól csinálsz és mégis úgy érzed, hogy áldozat vagy, akkor valamelyiket rosszul érzed.
-
ChromeX
addikt
i can not do more
such low mmr
cant carry
[link] -
-=Vacsek=-
senior tag
nagyon op ez az uj mod. utolsó 6 meccsem átlaga jinxel 35-9 ebből 4 win 2 loose. adc-ként nagyon tetszik nem olyan a support aki utoljára irta vagy az maradt neki igy élvezet boton játszani.
-
Mottie
őstag
Azt valaki megsúghatná, hogy miért Sivler II-be lettem pakolászva, ha egyből Gold 3-5 közötti társakkal/ellenfelekkel pakol össze?
Be Victorious!
-
De4d
őstag
Én is rettenetesen unom már a sok gyík noobot, oké hogy valaki nem pro, de amikor valaki szándékosan trollkodik feedel, ks-el attól nagyon ki vagyok, aztán ő pofázik be.
A másik kedvencem mikor anyáznak mert nincs 300 db runám, (nem rune player vagyok) de a végén mindig nekem van a legjobb statom persze, mert egyeseknek lehet akármennyi és akármilyen rúnája ha sötét buta noob a játékhoz
Nem veszem túl komolyan a gamet, de ha állandóan gyikokkal vagyok azt nem tudom élvezni.
több mint 1500 winem van normal gameben, meg pár ranked (ami érdekes hogy korábban is nyomtam pár rankedet, de azok elvesztek, nem értem miért)
Ha valaki gondolja gamelhetek vele/velük funból, de nem trollkodva, csak úgy skillbőlMinden jó, ha a vége jó!
-
zeli
aktív tag
Ilyen baromságot is ritkán lehet olvasni.
Mi az, hogy a 'rune player', meg hogy az noobság?
Amúgy meg ha nem veszed komolyan, akkor minek foglalkozol vele, normalt azt amúgy sem szokták komolyan venni. Jah és ebben a játékban nincs ks, ez nem BF.Everybody repeat after me... We are all individuals.
-
Lokids
addikt
Na tegnap meglett silver 2.
És érdekes módon a promóban az ellenfél csapatban volt afk, feeder, noob, stb playerIf you chase two rabbits you will lose them both.
-
Lokids
addikt
Mert nem vagy normális. A rúna oldal nem a HC playereknek van, hanem minden 20+ szintet elért játékosnak.
És elég összesen 2-t felépíteni, hogy az ember boldoguljon. Egy AP-t meg 1 AD-t.
De azt kötelező. Olyan, mintha masteryt sem raknál ki... Vagy mintha -1 itemmel rohangálnál mindenki máshoz képest.[ Szerkesztve ]
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
De4d
őstag
-
Lokids
addikt
Nem sértegetni akartalak, csak egyszerűen rossz a gondolkodás módod a játékkal szemben. Hiába nem játszol rankedet, egy erősebb játékos letol a lane-ről a kezdeti előny miatt. Nem arról van szó, hogy hc nyomja... Én még 10 karaktert sem vettem, mire felépítettem a rúna oldalakat, mert kell. Az alap rúnák nem drágák, csak a 3 nagy. De már azok nélkül is sok segítség a rúna oldal. Kezd el felépíteni legalább egyett úgy, hogy magic rest és armort teszel beléjük.
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Devas
őstag
válasz Lokids #27175 üzenetére
Quintessenceből az Armor és az AP szerintem a legolcsóbbak. 1000 ha jól emlékszem, nem vészes.
AD mark is olcsó. Ami olcsó még a mana reg, az armor meg a magic resist. Pikkpakk megvannak.
[ Szerkesztve ]
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
De4d
őstag
válasz Lokids #27175 üzenetére
Nyílván ha tud játszani és még rúnái is vannak, esélyes hogy lenyom az úgy nagy előny neki.
De akikkel összeakadok rúnákkal se tud mit kezdeni, vagy mert annyira béna, vagy mert troll. Mindössze normális gameket játszanék, ahol nem az van hogy trollokal, feederekkel akadok össze, akiknek az a heppje hogy elcsessze a játékot.Minden jó, ha a vége jó!
-
Mottie
őstag
A rúnáknak annyi a értelme, hogy olyan mintha (majdnem) így kezdenél pl Ziggssel: No magic Mantle, Cloth Armor, Amp Tome, és még majdnem egy teljes sorcs boots MPen. És csak ezután jön amit meg is veszel Item. AZért elég nagy előny.
-> Nyilván egy kicsi túlzás van benne de a nagyságrend stimmel.
Be Victorious!
-
De4d
őstag
válasz Mottie #27181 üzenetére
Tisztában vagyok vele.
Csak ahogy írtam nem veszem annyira komolyan. gyűjtöm az IP-t és ha jön egy érdekes új champ megveszem, hogy kipróbálhassam, az még új, nem unalmas, és ezért inkább arra költöm mint rúnákra.
Nyílván ha komolyabban venném vagy csapatban, akkor nem így állnék hozzá.Minden jó, ha a vége jó!
-
-
De4d
őstag
válasz marked one94 #27184 üzenetére
1200 körül van hogy pontosítsak. De 1500-al se lenne meg mind. Még vagy 40 hiányzik.
Egy új megvétele 6300 az kb 21 első napos win ahhoz mértem kb annyi is van meg.Minden jó, ha a vége jó!
-
ChromeX
addikt
roosz topic lolled
Ha már itt vagyok, nem nagyon megy ez a velkoz, erős de rengeteg jobb midlaner van nála, uj lulu meta is megöli teljesen.. assasinok szintén. Probálkoztam vele de szerintem igy most nem jo pick
[ Szerkesztve ]
-
Zarbi
tag
Sokan túlmisztifikálják ezt a ks dolgot. Ha elviszi hát vigye. Tök jó, váljék erősebbé, és így kamatoztassa legalább azt a kis csínyt. Ha meg béna, hát... akkor ez van, legalább ölt egyet és reméljük e miatt boldog.
[ Szerkesztve ]
-
Mottie
őstag
A KS érdekes dolog.. Én pl nagyon ritkán fogok "átengedni killt" egész pontosan akkorh a support vagyok és 1000% hogy meghal az ellenfél, hagyom az ADC-t befejezni. Mindne más esetben inkább nálam legyen a kill, mert magamról tudom, hogy tudok vele mit kezdeni
Be Victorious!
-
Dinter
addikt
Unom már, hogy folyton meghalok, amikor redjénél elszeretném kapni az enemy junglert.. Valamit biztos rosszul csinálok.
-
Zarbi
tag
válasz Mottie #27189 üzenetére
Nálam rendszeresen akkor jön elő ez a ks dolog, ha az ellenfél épp szét van alázva. Ilyenkor vagy top-on vagy boton lopnak egymástól killt (ugyebár a meta game az smafu ) a játékosok. Ilyenkor kezdenek el vitázni ezen mikor a legfeleslegesebb, mert nagy valószínűséggel borítékolható a győzelem.
Ha tőlem lopja az hidegen hagy. Én magam csak véletlen szoktam nagyobb team fight-ban vagy auto attackkal, de hát az nem kill steal hanem kill secure -
hondahd
tag
Lehet ,hogy csak nálam van másképp, de amióta season 4 elkezdődött én még sohase találkoztam olyannal,
aki lebaszta volna a másikat ks-ér.Örültünk, hogy kaptunk egy killt azt kész.Ha meg suppolok és úgy viszem el a killt általában bocsánatot kérek azok meg azt mondják, hogy nincs semmi baj.Én csak akkor szoktam felhúzni magam, amikor már fél perce üldözöm, csak én sebeztem bele majdnem megöltem, erre vki megöli az orrom elött.Ilyenkor se szoktak ott káromkodni, csak magambanVI-nek ez a build jó? -Spirit of the elder lizard, randuins omen,black cleaver,ninja tabi/mercurys treads,banshee's veil és ga-
Szinte minden ranked meccsen ezt építem, a cipőt szoktam váltogatni.
Ha nagyon latebe megyünk eladom az eldert és trinityt építek.Meg jungliban a 40 perc alatt 200 farm az tűrhető?
[ Szerkesztve ]
-
Mottie
őstag
válasz Dinter #27190 üzenetére
1. Mielőtt odamész szólj a midlanernek illeve bot/topnak, hogy figyeljenek, ha esetleg kell támogassanak.
2. Csak akkor menj oda, ha tudod, hogy erősebb a lvl 2-d az enemy junglernél, vagy wardold a redet, hogy mikor jön lásd hogyan viszi le és akkor mehess neki, amikor alig van élete. (ehez nem árt egy gap-closer, vagy Evelynn)
Be Victorious!
-
ígyvanferi
addikt
Miért nem mennek péntek este szórakozni az emberek? Nem tudok belogolni.
-
Dinter
addikt
válasz ígyvanferi #27198 üzenetére
Nézd ICL-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest