- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
-
PROHARDVER!
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz adamkaa777 #26397 üzenetére
Hidd el, érdekli
-
WinnerB0Y
senior tag
Ohmygod.
Kayle nagyon broken.
A farmot nehezen tartom. sajnos én az a fajta vagyok aki rohadtul sokat roamol. Mondjuk megint ezért nyertünk
Gold III <3EUNE: iNeeko
-
zsolt1225
aktív tag
-
Honzi
senior tag
Na erre kíváncsi leszek tuti jókat fogok röhögni.
Mondjuk a cikk azt írja csak eune szeron lesz elérhető.Ryzen 3600 & GTX 1080
-
WinnerB0Y
senior tag
Gold I promo <3
Gold 3 ból, ami ma lett meg. Jelengleg csak win van a historymban.
Lassan kész a plat.EUNE: iNeeko
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz Lokids #26419 üzenetére
Goldig is egymagam jöttem. Na jó. Duoztunk haverral. Ma is duoztam vele, de nem is ment úgy a játék. Felidegesít. Lehet inkább soloznom kellene.
Farmolni még mindig nem tudok, de roamolni annál inkább.
Ezért vagyok jó jungle poston. Van kb 30 farmom 20 perc alatt meg 16 assistom 1-2 kill mellett.
Szeretnek is
Ma is. Enemy Orianna folyamatosan sírt hogy ő még mindig jobb. Én csak véletlenül öltem meg. Aztán haver erre még rá 24/7 mid. Majd mikor 1/9 ben volt fogta és kilépett.
S4 Plat I, Előző season Dia. És ő szerinte a teamje miatt kapott ki Bronze logic.EUNE: iNeeko
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz ClydeBeka2 #26422 üzenetére
De ezaz
Hogy én folyamatosan ezt mondogattam és most érdekes volt látni és mosolyogni azon, hogy egy S3 dia, S4 plat I ember mondja eztEUNE: iNeeko
-
zeli
aktív tag
Kayle nerf incoming.
Everybody repeat after me... We are all individuals.
-
ClydeBeka2
őstag
válasz WinnerB0Y #26423 üzenetére
Ugyanolyan emberek játszanak bronzban és challengerben is, mindenhol vannak trollok, ragerek. Max fentebb kevesebb...
Jah lesz Kayle nerf, de a Q-t fogják, ami oké, de a 30 seces ultival is csinálhatnának valamit...
[ Szerkesztve ]
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
Devas
őstag
Most vettem Urgot-ot, azt talán csak nem nerfelik.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
WinnerB0Y
senior tag
Urgot nem egy sűrűn pickelt champ. Ahogy poppy sem. Nem lesz szerintem a közeljövőben nerf neki.
(#26425) ClydeBeka2
szvsz annyi különbség, hogy ez magasabb ligákban igaz is lehet. Ott meg nem feltétlen.
Én silverben rohadtam több mint fél évet. Aztán mikor kijutottam, nagyjából 1 hete vagyok goldban és most fogok másodszorra 2 divisiont ugrani.
Még 1 win és gold I.
Onnan meg 4 + 3 winre van a Plat.
Ha nem köcsög a system akkor 3 + 3.
Az a jó látni, hogy van kommunikáció, nincs flamer (legalábbis ritka), játszik a csapat, nem ugrunk be feleslegesen mindnhozá.
Mondok furcsa mód, a múlt héten, a diamondosok cseszték el a meccseket
Halál komolyan. Mikor megnéztük a teamet és láttuk, hogy van velünk diamond, még el is könyveltük Lose nak Egy részről vicces volt.
Például:
Megvan az ace, 3 tornyot szedhetünk a bot inner el együtt, de ő elindul egy ezreal solobaront trinity és infinity build el 0% lifesteal el
Ilyenkor van az, hogy a fejedet vered a falba.
Teszem hozzá, 5 emberből egyedül ő látta úgy, hogy baronozni kell a 3 turret helyett.EUNE: iNeeko
-
Devas
őstag
Az a baj vele hogy elég nehéz eltalálni a lockolt célpontot, amikor bennt van a sűrűjében. Meg a mannát kicsit kevésnek érzem. De legalább brutális a hangja és rettentően rusnya.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Montebá
tag
Sziasztok! Lee-nek csak flat ad quinteket választanátok, vagy 2 flat ad quint + egy life steal?
Üdv! -
Lokids
addikt
válasz WinnerB0Y #26428 üzenetére
Pedig poppyval csinálhatnának valamit. Pontosabban a manájával. Egyik kedvencem, de így a jelenlegi metában játszhatatlan. Topra nem jó, mert piszok gyorsan elégeti a manát, a junglerbe meg nem elég gyors.
[ Szerkesztve ]
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Dinter
addikt
Mai 23 perces ranked meccs fénypontja, enemy beírja:
"Are u fnatic or smth?" -
zeli
aktív tag
válasz ClydeBeka2 #26439 üzenetére
És ezeknek a 80%-a topos champion. Szal topra manás championt vinni kb nem éri meg most.
-
Mottie
őstag
válasz ClydeBeka2 #26439 üzenetére
Ahogy fölöttem írták, topon gyakorlatilag nem látni mást, csak mana nélkülieket Mivel semmivel nem gyengébbek mint a 'manás' toplanerek... Minek hoznának akkor olyat akivel még meg is lehet szívni, hogy kifogy esetleg.
-Persze én is sokkal jobban szeretem manamenteseket -
Be Victorious!
-
zeli
aktív tag
Épp Urgotoznak LCS-en, ha érdekel.
Btw, sikerült visszamásznom Platinába, nagyon dúrva hotrunom volt a héten, 3 nap alatt felmentem gold III-ból kb. Ezzel, hogy nem lassít be a rendszer div I-en, még gyorsabban lehet haladni, elég kedvező változtatás.
-
RG4L
őstag
Úristen ez a TSM vs. EG meccs gyönyörű volt, mindenki nézze vissza, aki kihagyta volna.
War Thunder: Gelesztaa
-
Devas
őstag
Mondjuk nem számít hogy gyenge az Urgot, hisz bármivel játszok kikapunk. Valami 10 lose streak-nél járok Normal-ban most. Csak az idegesít amikor beszólogatnak. Nem kómálom a lenéző embereket, sem a rinyabajnokokat. Aniviával is supportnak kényszerülök mostanában ami lose-hoz vezet, de biztos lehet arra is valami müködhető buildet kiokoskodni.
Mondjuk kiváncsi volnék a véleményetekre, hogy szerintetek miért szar az Anivia support, és milyennek kell lennie egy jó supportnak. Mert a Leona és Thrash supporttal már tele van a padlás.
-
Dolby
senior tag
nem véletlenül van sok belőlük. anivia sztem túl manaköltséges, és ha véletlenül elrontod a cc-t akkor nagy a gáz. leona - tresh cc-t nehezebb elrontani sztem, és mivel tankosabbak, könnyebb velük közel kerülni az enemyhez, nincs akkora gáz ha 1-1 AA-t bekapsz, cserébe a megfelelő pillanatban támadhatsz.
- Nyugalom, a hosszú élet ritka!
-
-=Vacsek=-
senior tag
10 besorolóbol 1. fix loose 20 . perc után 2 emberke is 10 halál. 2. bot premade nida adc voli supp -.-' 20 perc után 25 farm fix loose.. 2ből 0 alakul a bronz 5
-
Dolby
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest