Új hozzászólás Aktív témák
-
the_pimp
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám..van nekem egy winfast tv2000xp RM edition(ez van a dobozra írva), viszont az istenér nemtudom megszólaltatni.Képet kapok, hangot nem.A hozzá adott kábellel rávan kötve az X-FI re, de egyszerűen line in be nem akarja adni a hangot semmiképp se.A koax kábellel nincsen semmi baj, mert az összes TV n van hang a lakásba, de a tuneren egyszerűen nincs.Software esen már minden általam ismert lehetőséget végig zongoráztam, esetleg hátha tud itt nekem valaki valamit mondani.Ja és a gyári cd n lévő driver van fenn a cucchoz.
Előre is kö1szi! -
Ferrarifan
csendes tag
Helló!!Lenne egy kérdésem!!Még pedig hogy a pvr2 nél csak akkor tudom állítani hogy mennyi időt vegyen fel amikor már elindítottam a felvételet??+egy kérdés hol lehet állítani a felbontást meg ilyeneket??(pvr2)Előre is ksözi a választ!!
-
brd
nagyúr
válasz Ferrarifan #1104 üzenetére
Egér jobbgomb a Record gombon és láss csodát.
The only real valuable thing is intuition.
-
Stalker-2572
veterán
Az mitől lehet, hogy nem talál egy csatornát sem? Kábel be van dugva
All Black...
-
bzoley
veterán
válasz Stalker-2572 #1106 üzenetére
Számlát befizetted?
Meyik programról van szó? PVR2-nél a nem kipipált csatornákat is végigmazsolázhatod. Keresés más országgal(pl. Germany). -
Ferrarifan
csendes tag
DE a felbontást azt hol tudom állítani (pvr2)???
-
bzoley
veterán
válasz Ferrarifan #1108 üzenetére
Esetleg, ha szétnéznél a programban, megtalálnád.
A beállítások panel negyedik lapján vannak a felvételi profilok. Ott csinálsz egy sajátot, ás állítgatod. -
Stalker-2572
veterán
-
bzoley
veterán
válasz Stalker-2572 #1110 üzenetére
Ugyanaz a kábel tv-be dugva hozza az adásokat?
A tévékártya működőképes?
Jó helyről csatlakoztattad le a kábelt, ha le van(net, és a szűrő miatt)? -
Stalker-2572
veterán
-
bzoley
veterán
válasz Stalker-2572 #1112 üzenetére
Szóval azelőtt működött rendesen. Hmm.
Azért nem baj, ha frissíted a driver-t, és a PVR-t(ha még nem tetted volna)
[Szerkesztve] -
Stalker-2572
veterán
válasz Stalker-2572 #1114 üzenetére
Mindegy, mostmár letöltöm a hivatalos oldalról 5k-val
All Black...
-
Stalker-2572
veterán
-
bzoley
veterán
válasz Stalker-2572 #1116 üzenetére
Akkor most már mindegy
Azért azt gondoltam, egy kicsit feltünőbb az aláírás -
törölt tag
válasz Stalker-2572 #1118 üzenetére
Nézd meg a szolgáltatód oldalán a csatornakiosztást és állítsd be kézzel a csatornákat. Ha akkor se jó valami, akkor kezd el ellenőrízni a kábeleket és csatlakozókat.
-
Nem csak nálam csinálja v másnál is? Ha TV -ről (antenna bemenet) veszek fel filmet annak olyan amilyen a minősége. (Többnyire azért bőven elfogadható), de ha a Videót rákötöm, (kompozit) és arról veszek fel akármit, az nagyon pocsék, akármit állitok, ocsmány a kép.
Kértem kölcsön egy másik videót is, de az eredmény azzal is gáz. TV-n nézve az eredeti kazettát az semmi gond.
Erre tud mondani vki vmit?A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
slayerfan
csendes tag
Üdv!
Winfast tv2000 expertem van!Régen jól be tudtam allitani és asszem új PVR-t szedtem le ,de még az 1-est.Amiben lehet menteni a csatornákat...
Mióta újratelepitettem a rendszert nem tudom felhasználni a mentést!Mikor betöltöm a csatornák sorrend szerint bejönnek ,de a kép kékes csikos lesz és nagyonnagyon zavaró ,nem nézhető.
Ugyanigy van ha adaptivval- keresem meg a csatornákat faszán behozza ,jó a képe ,de ha kikapcsolom majd vissza be a PVR-t újra kékcsikos lesz a képernyő...
Ezt csak adaptivval való kereséskor csinálja meg..,.,. Nem értem mi a faszt csináljak már kb 1hónapja állitgatom de sehogy se jó
Segitsen vki!!! -
törölt tag
A kompozit jeltől ne is várj el sokat. Az egy rakás szar. Nem a videótól és nem a tunertől függ. Ettől függetlenül lehet normális minőségben felvenni VHS-ről. Én is kompoziton keresztül vettem fel róla és nem volt rosszabb, mint TV-n. Valamit rosszul állítottál be, esetleg túl erős tömörítést alkalmazol.
Stalker-2572: És jó számformátumot alkalmazol?
slayerfan: Tipikus PVR(1) betegség, próbálj ki másik verziót, de leginkább PVR2-t. Abban is lehet menteni ugyanis a csatornakiosztást. -
Balinov
titán
Valaki,help kellene,istenért nem találom se bzoley holnapján,se a tw1965.myweb-en az EagleXT drivert XP Globalhoz. FM változathoz szeretném ezt xp 32bit alatt kipróbálni pvr2 kombóval.
pff. megvan.sry
[Szerkesztve]6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
köszi,
időközben rájöttem,hogy mekkora barom vagyok,még múltkor felraktam az eagle drivert.asszem veled dumáltunk,hogy nézzem meg én is,hogy mit tud...vagy nem tom...6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
pityulee™
tag
válasz Stalker-2572 #1127 üzenetére
pontosan mit kéne beírni pl. m1-nél??
a frequency-hez ''182.25'' -öt (ponttal, nem vesszővel) -
-
-
törölt tag
Mi a túró értelme van DV-n keresztük tömöríteni? Nincs helyed, hogy simán bevidd a stream-et? Ami egyébként már önmagában MPEG2, tehát nincs is értelme bemásoláskor (digitalizálni ugyanis egyáltalán nem kell) tömöríteni. A prociterhelés ilyenkor csak az IEEE1394 vezérlő képességeitől függ, de nem jellemző, hogy meghaladná az 1-2%-ot.
Kompozit bemeneten viszont tömörítetlen jel érkezik, azt tehát mindenképpen tömöríteni kell. Ha túl nagy bitrate-et állítasz be, akkor azt megsínyli a stream dropframe-ek keretében, ha túl alacsonyat, akkor meg szar lesz. (5-6000Mbps alatt egymenetben az MPEG2 nem az igazi, könnyen beblokkosodik.) Ha van sok helyed, akkor próbáld meg egy gyengén tömörítő codec-kel (PICVideo, HuffYUV) milyen minőséget tudsz összehozni. És nézd át a kábeleket, nem-e azok szarok.
Egyébként a 2100MHz AMD nem éppen pontos meghatározás. Mégis pontosan milyen prociról van szó? -
Ferrarifan
csendes tag
Hali 2 kérdésem lenne!!!
1-Van egy expertem abszolút meg vagyok vele elégedve csak egy kicsit mintha zavaros lenne a kép ezzel lehet e valamit kezdeni???
2---Hogyha pl xvidbe akaorok felvenni akkor míért van az hogy amikor elindítom lejátszóval akkor nem idul el???Mpeg2 re tud valaki valami jó beállítást???
2600+AMD Sempron 768 ram!!! -
zseko
veterán
sonar gondolom a video szabvány PAL-ra van állítva? Csak kérdezem, engem már 2x megszivatott.
bzoley
Azt nem lehetne említeni a gyártónak, hogy amikor keretmentes módban van a tv, akkor ne kelljen már 2x duplakattintás a teljesképernyős módhoz? Engem már nagyon idegesít. Úgy emlékszem a sima pvr-ben nem volt ilyen gond. Vagy az F billentyűre oldják meg rendesen, hogy rögtön teljesképernyős legyen, vagy a jobbgombos menüből lehessen csak kilépni a keretmentes módból.
A másik idegesítő szokása, amikor teljesképernyős módban van, és megmozdul az egér, akkor ugye szép látványosan változik a képméret. Na szerintem ez is egy elb...ott újítás. A régi itt is jobb volt.HR24.hu
-
válasz #65675776 #1133 üzenetére
Rosszul fejeztem ki magam, nem tömöritettem hanem captureeltem, és a proc terhelés nem volt számottevő
proc egy TBred 10,5*200,
Majd ha lesz időm akkor szórakozok más kodekkel, bár szerintem inkább az lehet a baj, hogy nem elég magas a bitráta, ezért blokkosodik.
Kábelek helyén vannakA tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
-
válasz Looserke #1135 üzenetére
Nekem az antennával semmi gondom. Pénteken felvettem a Hofi-t mondhatni nagyon jó minőségben. csak a kompozit szivat,
Igaz ritkán digizek, de szeretnék utánna járni a dolognak, hogy mi okozza.
Még egy kérdés: 64 bites driver létezik hozzá?A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
penene
őstag
Sziasztok jó rég voltam itt, csak egy pillanatnyi státuszt kérek, nagyobb visszaolvasás nélkül:
Mostani állás szerint leginkább javasolt driver?
ill. TV néző?
Én most ezt használom már jó rég óta:
4.0.107.3204 driver (051128) - le van töltve jóideje a 4.0.107.3210.XP.WHQL.zip - de azt nem használtam még. Most már meg is várom, mit írtok.
WinFastDTV.20175
Köszönöm!! -
Balinov
titán
penene,hát elég rég járhattál erre falóban, a DTV-t már ezer éve PVR2-nek hívják.
a 3210-es a legutolsó whql driver.nyugodtan felrakhatod,nekem is az van fenn
hogy vagy amúgy megelégedve az experteddel?
üdv
Bali6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
penene
őstag
válasz Balinov #1144 üzenetére
köszi
Ha a jelenlegi DTVmnél jobb PVR2 verziót tudsz, akkor egy linkkel megtámogatva nagyon örülnék, akár priviben is.
Oké, a driver kérdés eldőlt.
Én tökéletesen meg vagyok elégedve az expertemmel, igaz voltak vele gondjaim az elején. De a földhurok leválasztó szűrő megoldotta a problémát. Bár ha vennék erősítőt is, akkor talán még ennél jobb lenne (anno linkeltetek képeket is az durván jó volt), de annyira mégsem gond, hiszen semmi sem motivál, hogy elmenjek 3 sarokra megvenni az erősítőt akár próbára is, pedig voltam ott 2*, de aztán a szűrőt normálisan rádugtam, és megfelelt a kép.
Egyetlen problémám, hogy amikor pl. nézek focit, akkor a gyors mozgásoknál bejön a ''motion blure''. Ez Expert - Tuner sajátosság, vagy netán ehhez kéne az erősebb jel, stb.? Egyébként tényleg csak a focin veszem észre, egyéb filmeknék nem tűnt fel. -
törölt tag
A DV átvitelnek nincs is komoly CPU igénye, szinte teljesen HW-ből megy (és formátumkonverzió nélkül). Ebből nem lehet következtetni az MPEG2 tömörítés HW igényére.
penene: A DTV óta elég sok minden került bele és lett javítva, úgyhogy a PVR2 csak jobb lehet. És jobb is.
[Szerkesztve] -
Kepi p4 630
tag
Sziasztok! Használja vki vista alól a kártyát! Nekem sehogyse akar működni! Letöltöttem a legújabb drivert, felraktam a PVR2-t! Mikor elindítom azt írja ki, hogy ''hiba a képalkotás során''. Ha a videóbemenet gombra kattintok akkor meg azt, hogy ''elérhető wdm szköz nem található''! Megnéztem, eszközkezelő azt jelzi, hogy a tv kártya megfelelően működik és nem kell újabb driver! Szerintetek mi lehet a probléma? Előre is THX!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- Pimax Crystal VR Headset - DMAS hangszóróval - Újszerű állapot
- MSI GF63 Magyar gamer laptop i5 9300H 16Gb ram 512Gb ssd Gtx1650 120Hz
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- Csere-Beszámítás! Corsair Icue Link QX120 RGB Ventillátor szett Starter Kit.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest