Aktív témák

• copperhead

aktív tag

Megjött ma a Samsung 32C650. Kalocsai cégtől, azt mondták, hogy a dobozt meg kell őrizni 3 évig mert kell a garanciához. Ők ingyen elviszik szervízbe, állítólag a Samsung pénzt kér érte. A TV magyar gyártmány, kínai AOU képcsővel. 3006-os firmware van rajta. A feketéje homogén viszont a jobbról hetedik oszlop környékén kékes elszíneződés van. Ami azért furcsa mert a TN paneles laptopom, Panasonic TV-m is tökéletesen jeleníti meg és az 1, 2 oszlop sem folyik össze. Baloldalt itt is volt kékes elszíneződés. Ez viszont homogén volt. Tetszik a képminősége, a UPC analóg SD adása, szinte olyan jó, mint a Panasonicon a DIGITV SD adása. Gondolom a kisebb méret és amiatt, hogy a DIGI jobban tömöríti a jelet. Tehát alapvetően elégedett vagyok, hacsak nem írjátok be, hogy nektek elszíneződés-mentes a szürke megjelenítése, mert akkor lehet, hogy kicseréltetem. :)) Lenne egy pár kérdésem:

1. TV nézésre tudtok valami jó beállítást? Én szerintem a legtermészetesebb képe Film üzemmódban van, akkor viszont kicsit fakó, egy kis fekete erősítés segített rajta.
    2. A TV nagyon melegszik legalábbis a Panához képest.
    3. Az USB Pendriveom annyira felmelegedett, hogy elvált a házától. Igaz egyszerű olcsó darab volt.Szabályosan, hogy kell leválasztani?
    4. Az 50Hz 100Hz különbségét, hogy tudnám megnézni?

[ Szerkesztve ]

Aktív témák