Hirdetés

Aktív témák

  • Dzsano

    tag

    válasz Pagi79 #4914 üzenetére

    Ma voltam a Házimozi- és Hifishow-n A WestendHiltonban. Holnap még lehet menni.

    Ott osztogatták az EISA díjas termékek katalógusát. És láttam néhány TV-t, sőt elmentünk a MM-ba, megnéztük a választékot.

    Élőben láttam a shown a SHARP Aquos Tv-ket, és ezt:
    Philips 42pfl6805H EISA zöldség díjas. :)
    Nagyon baba gép, szálcsiszolt alumínium borítás, LED TV, 100Hz, napelemes távirányító, hátrafordítható (falitartónak) talp, stb.
    Értem én, hogy más másképp látja, magyarázza, (és utálja esetleg konkurense a Philips) de ez a TV ebben a kategóriában csúcs volt.

    A 7605 is igen szuper TV, és persze olcsóbb is. Sőt, van rajta Ambilight is. Mondjuk én még mindig az Ambilight nélküli TV-nél maradnék.

    Szvsz, a Philipsnek nincs szüksége polcpénzre, megvett hirdetésre, de mindig innovatívak, valami újat, előre mutatót csinálnak. Egy Eisa díj még nem a világ, sokan fitymálják, de ha sorozatban éveken keresztül jönnek díjak, akkor mi van?
    És nem feltétlenül a MO piacra dolgoznak. :(

    Nekünk jó a Samu is, meg az LG is. Nem lebecsülni akarom ezeket a gyártókat, de valószínűleg a dömping miatt vesz minden 2. TV vásárló Samsungot, és talán nem azért mert az a legjobb. Az van legtöbb a boltban osz' kész.

    Véleményemtől függetlenűl, ha rám hallgatsz, akkor olyan Tv-t veszel magadnak, amilyet akarsz. :)
    Tehát nézd meg, és olyat vegyél, amelyik neked legjobban tetszik, a fórumozókra meg ne hallgass sokat. :)

    A monitorral nekem is ugyanez volt, hónapokig agyaltam, fórumoztam, minden okos és hozzáértő a ~200000 Ft-os szuper monitorokat ajánlotta, én meg vettem egy (érdekes, Samsung :)) olcsóbbat, és azóta is elégedetten használom. Ma is láttam, az MM-ben még mindig 20K-val drágább, mint amennyiért én egy éve vettem. :U

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák