- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
dajani
tag
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem!
Van egy LG 32LB76 típusú LCD Tv-m! Van benne DVB-T sajnos csak MPEG-2-es
Lehet-e ezt egyáltalán vmire használni?
Hozzáértőktől kérnék tanácsot -ha használható-, hogy milyen antennát kell hozzá venni ill. hogy kell vele a csatornákat bekerestetni?
Előre is köszi.
Üdv. dajani@freemail.hu
-
Scoobyka
addikt
aki most vesz tv-t és a samusng fele kacsingat az a régbii verziókat már tényleg ne vegye az a-soktól a b-sek sokkal jobbak feketében azátn tényleg és bevilágítás sem jellemző a b-s szériára...mig az a-ra igen....
egy ilyen harcban 40a656 vs 40b550es küzdelemben a 656os kikap...nem kicsit......egyedül a 100hz ami nem került a b550esbe.....,de minden másban alázza....
-
semetka
őstag
Végre elérkezett a nap ,jövőhéten veszem a w4000-et.
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
Attesz01
csendes tag
Hi!
Csak néhány hete kezdtem el a tv-keresgélést, és először az A659-es samu (a 656 tesója) tetszett meg rögtön a tesztek és vélemények alapján, a héten már majdnem meg is rendeltem, amikor megláttam a B650-est. vicces, de 3 napja még nem is tudtam hogy van új b-sorozat , és a samu német oldalán is még mindig az a-sok vannak fent. Azóta átolvastam párezer hsz-t és pár tesztet és hát ezek alapján szerencse hogy nem kapkodtam el a dolgot...
Főleg miután megnéztem az árát is! Furcsa módon a b650-es (itt Németországban) a legtöbb helyen már olcsóbb mint a régi a659-es (b650: 840 euro, a659: min 870), és még mindig csökken az ára, naponta, csak nem értem miért. otthon még elég nagy az árkülönbség. De nem várok már tovább, jövö héten megrendelem.Elöször biztos szokatlan lesz majd az eddigi 35 cm-es CRT-hez képest Remélem az SD minőségével nem lesz gond, főleg arra lesz használva (nameg USB video), bár itt a DVB-T talán elég jó ehhez, és szerencsére majdnem minden csatorna 16:9-ben ad már.
-
cszolii
csendes tag
válasz Attesz01 #30056 üzenetére
Ezzel nagyjából én is így voltam! Vártam, vártam, hogy lejjebb menjen az ára, aztán megvettem az új b-t és nagyon tetszik!
anrab:
Kösz a segítséget, sikerült megoldani, bár kellett hozzá az is, hogy megcseréljem a VGA kimeneteket a monitor és a tv között. (Gondoltam egy próbát megér. Bejött.)justaview:
Kösz, van is nagy öröm me bodottág! -
tekk
tag
A Samsung LE-40B530P és LE-40B550A között lényegében mi a különbség?
[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
válasz runner 125 #30055 üzenetére
az 5ösöknél elöfordul teljesen fekete háttérnél,hogy valamelyik saroknál megjelent egy kicsi bevilágítás még a nagyszerű 40a656osnál is van ....na most a b száriánál nincs ilyen. LEgalábbis azoknál a modeleknél amiket én láttam.
-
cellpeti
nagyúr
Erre valaki,elég fontos lenne
Tigris, tigris, csóvafény...
-
runner 125
nagyúr
válasz Scoobyka #30059 üzenetére
Aha, értem. Köszi.
Hirtelen arra gondoltam h megszűnt a "szobabevilágítás". Mert az enyémnél is jelen van.
..ez viszont még nem tűnt fel.
Üdv.M"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Lala6
őstag
Hát úgy nézem, hogy én is benéztem. Csak az LG oldalára mentem, kikerestem a TV-d és letöltöttem a használatiját. Most néztem, hogy az LH3000-hez valót adta be a TV-re, én nem néztem eddig a fájl nevét. Elnézést érte, de rosszul van fent az LG.hu-n. Akkor sajna nem tudok így segíteni, mert én sem találtam a TV-d kezelésijét.
-
cszolii
csendes tag
Hát hogy kiegészítsem magam, mégsem jött be (mivel a másik kimeneten nem jön hang )
Szóval csere vissza, és újabb 1 óra kínlódás. Végül elkezdtem beállítgatni az 1920x1080 felbontás 24, 30, 50, 60 Hz-en. Mindenhol ki lehetett húzni a képet a széléig kivéve 60Hz-en. (Hiába húztam ki a csúszkát a nullára, leokézva mindig visszaugrott középre!)
Na mondom: akkor maradsz 50 Hz-en. Nézem a TV infoját: 1920x1080 60 Hz.
Még nem értem miért, meg hogyan, de úgy tűnik jó!Hogy negatívumot is írjak: A táv nekem nagyon gáz: Nagy, nehéz, nagyon erősen kell nyomni a gombokat, mire sorba raktam a csatornáimat, belefájdultak az ujjaim! De ez legyen a legnagyobb bajom!
-
anrab
addikt
válasz cszolii #30065 üzenetére
"(Hiába húztam ki a csúszkát a nullára, leokézva mindig visszaugrott középre!)"
elősszőr hozzá kell adni /apply/ majd ezután kell le ok-zni! akkor nem szabad visszaugrania de ez mindenhogy kell,akkor lessz teljes képernyő. nehogy manuálisan /creen pozition and size/ húzd a szélekre. -
Attesz01
csendes tag
válasz johnny82 #30069 üzenetére
Gondolom otthon ritkábban, de nagyobb mértékben csökkentik az árakat, nem folyamatosan. Itt is 1200 euró körül indult és sok helyen még most is annyi, de rengeteg kisebb webshopban már 850 alatt van (ld. pl. itt )
Amugy kb 90 euroért már Magyaro.-ra is kiszállitják, de lehet hogy a gari intézéssel gondok lehetnek, nem tudom. Itt minden bolt az uniós előirás szerinti 2 év garit adja, de lehet hogy probléma esetén a samsunghoz kell fordulni...[ Szerkesztve ]
-
justaview
senior tag
válasz cszolii #30075 üzenetére
E szerint az enyémben 1005.3 sz. szoftver van. Te felraktad az újat?
Ez érdekes...
A beállítások nem maradnak meg. Én még nem tettem fel. Scooby jelezte, hogy van valami gond 100Hz-el a 1004-el, de a 1008-al ez lehet, hogy megoldódott, ezt még nem mesélte el.
Hoz valami újdonságot vagy javítást?
Állítólag input lag jobb lett, másról nem tudok. Pont ezt szeretném megtudni én is.
[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz runner 125 #30082 üzenetére
Jogos! Köszi!
-
Scoobyka
addikt
válasz justaview #30076 üzenetére
1008-al nincs gond 100hznél....esetleg ha mégse jön be akkor van visszalépés lehetőség...korábbi szoftververzióra visszatérés vagy milyen néven fut!
amúgy 40b550nél a legszebb színeket a film mód meleg 1 alatt értem el....vánderful....
40b650nél meg film mód meleg 1 és meleg 2nél is nagyon odaver....b650 üt rendesen.....aki meg a b550 re páláyzik annak is nagyon klassz tévéje lehet....viszont nincs pip az 550ben sem médialejátszás sem "szuperszámítogép" mint a 650esben....ellenben mezei tvnek jó az 550es is....
aki most szeretne tvt venni az alábbiakat ajánlom:
40b650 ez a legjobb most! egyetlen hiábja lehet az az input lag és a távkapcs minden másban king!
40b550 és 40w4500as is nagyon jó vétel.....w4500asnál 100hz ami jó és az alacsony input lag 40b550nek meg szebb a képe és a fekete valóban fekete és nincs bevílágítás.....ezeket a tvket érdemes szerintem csak venni most...illetve ezek kistesóit érdemes még beszerezni.....32,37b550 illetve 32,37b650....a w5500ast nem ajánlom senkinek a magas ára és a képminőség miatt sem éri meg...
a philipsekről és lgkröl nem nyilatkozok..
-
-
Scoobyka
addikt
válasz runner 125 #30085 üzenetére
a philipsre nem mondanám,hogy rosssz...egyszerűen csak még nem volt tapasztalatom az újakkal a 7es és 9es széira 2008ban meg egész jóra sikeredett....az lg idei modellei azonban kritikán aluliak a többihez képest... nem is értem Ati-t....szerintem lényegesen gyengébbek mint a konkurensek,mind betekintési szögben mind elektronikában,hangban,feketében,képminőségben.......
-
runner 125
nagyúr
válasz Scoobyka #30086 üzenetére
Értem.
Lehet csak pletyka, de tavaly úgy hallottam h a Philips felvásárolta az LG-t. S az LG készülékek olcsóbban előállított Philips alkatrészekből készülnek..?
Üdv.M"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Yahhher
aktív tag
válasz Scoobyka #30086 üzenetére
Ez érdekes, én pont az ellenkezőjét vettem észre. volt szerencsém egymás mellett kipróbálni egy b550-est, meg egy lh4000-est. Sokkal jobb kép volt az lg-n. Ezen felbuzdúlva elballagtam egy MM-ba, hátha egyedi probléma volt. De nem, sajnos ott is ugyanez volt a tapasztalatom. ( Ráadásul samsung demo ment mindegyik tv-n, és pont az lg-n volt szebb...) Sajnos, mivel A550-esem volt, ezért gondoltam lesz egy B550-esem most. Sokkal szebbek a színátmenetek az lg-n. Hangról nem tudok nyilatkozni.
Nem vitaindítóként szántam, de ezt tapasztaltam.u.i.: meginogtam egy kicsit a plazmák láttán...
-
Kagylo
tag
üdv,
olyan szakmai kérdésem van, hogy MSI pr200 laptopot szeretnék full hd lcd re kötni HDMIvel, de vibrál a kép.
gondolom mert nem 60hz-en kéne frissíteni, de nem tudom a laptopot feljebb csalni 100 hz-re (úgy is próbáltam, hogy csak az lcd van kép, de nem ment)
tudtok valami tippet, elvileg a legfrissebb frissítés van az integrált videokarin -
Scoobyka
addikt
válasz Yahhher #30088 üzenetére
nem vagyunk egyformák...midenkinek más tetszik....ez csak az én véleményem.
azonban én otthoni körülményekről beszélek és ott a samu b550ese veri az lh-kat....színekben is és feketében is...csak állítgatni kell.
arról nem beszélve,hogy a b650es olyan salert vert az idei modelleknek,hogy öröm nézni.....még a philips bekavarhat....,de rájuk még várunk.
[ Szerkesztve ]
-
priti
addikt
Nvidia driver az ennyi?
Most ez driver újratelepítős megoldásos, vagy ez másnál is ilyen? Nálam az van, hogy 1080p-ben működik az asztal újraméretezése az nvidia vezérlőpultban, 1080/24p-ben meg nem, ugyanúgy csinálom mindkétszer, de ha 1080/24p-ben van akkor miután beállítom a csúszkákat a helyükre és leokézom semmit nem művel az asztallal, ugyanúgy kilóg a széle egy picit, utána meg hiába nyomok rá hogy alkalmaz értelemszerűen, 1080p-ben viszont megy, ott átméretezi, nem értem Amikor a felbontást állítom át ott még minden oké, a tv megeszi, írja is, hogy 1080/24p jön.
[ Szerkesztve ]
Hardverlesen
-
justaview
senior tag
Hát nem dícsérik agyon. Azt mondják a tesztelők, hogy gyenge a fekete szintje, képtelen a sötétebb árnyalatoknál a részleteket visszaadni, ezért a kép itt tompának tűnik, + a sötét részeknél elcsúsznak a színek is, valamint a hangja sokszor csúszik a képhez, és ezt nem lehet állítani.
Emellett drasztikusan csökken a kontrasztja, ha nem pont szemből nézzük...Hááát, ennyi.
-
Ati007
őstag
válasz Scoobyka #30090 üzenetére
"azonban én otthoni körülményekről beszélek és ott a samu b550ese veri az lh-kat"
én ilyet mondjuk csak akkor mernék kijelenteni ha már mind a 2 megfordulna nálam otthon
szerintem nem rossz tv az LG sem, és néztem a samut és nekem is tetszett(mondjuk amikor még én néztem több mint 80ezres különbség volt árban és annyit nekem nem ért a samu) de szerintem mindenkinek saját szemével kell látni hogy el tudja dönteni melyik a megfelelő számára. -
mizu_
tag
Sziasztok!
32LG3000-es LCD TV-m van.
2 problémám van amire eddig nem találtam megoldást:
-HDMI-n van csatlakoztatva a Set-top-box és így nálam nem működik az automatikus kikapcsolás
-időzített bekapcsolásnál nem tudom kiválasztani a HDMI-tValaki tud ezekre megoldást?
Előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest