Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SANKADI

    aktív tag

    Sziasztok !
    Előre elnézést kérek, nincs időm végigolvasni ezt a hosszú topikot. Vettem egy csodálatos Lark Ultimate 8I Win a T nagy áruházban, végül is jó áron, 16 490.- ért, nagyon megörültem az 50 %-os leárazásnak. Hazatérve egyből nagy bosszúság ért, le volt jelszavazva (utolsó kiállított darab volt).
    A windows még nem volt aktiválva.
    Felhasználó „poland”, jelszó nem tudni. Másnap vissza a T-be, kiderült 4 db 1-es a jelszó, na ezt telefonon is megkérdezhettem volna. :((
    Persze visszaállítottam gyári állapotba, meg adtam egy Microsoft fiókot (sokáig volt Nokia 520-am, azt szerettem is, ezért volt fiókom), felállt a rendszer. Mire meglett, valahogyan a Windows aktiválta.
    Ezután jött a meglepetés, felajánlotta, hogy letölti a windows 10-et. Elfogadta. Azt írta, közben bármire használhatom. Már eltelt egy nap, és se híre, se hamva a windows 10-nek. Na gondoltam aktiválom az Office 365-öt, használjam ki az ajándék 1 évet. Megdöbbenés, kiírta, nincs elég hely, kettő egész valamennyi kellene, és nincs csak 1,1 Gb. Na, nézem a lemezterületet, maximális méret 8.59, ebből alig 1 szabad. (Miért árulják 16 GB-osnak? )Nem látni mi van rajta a win rendszeren kívül. Gyakorlatilag semmi. Meglepetés ma reggel, már csak 900 MB szabad. Elkérte a fiam, kicsit böngészett rajta, 500 MB szabad. Most megnéztem, 451. Tettem bele egy 16 GB kártyát, de olvasom, arra nem vog tenni programokat. Akkor miket? Csak média tartalmat. Most próbáltam a lemezkarbantartót, visszanyerhető lemezterület 16.1 MB !!!!!
    Tudnátok nekem segíteni? Hogy lehet 3-4 GB- szabad memóriát nyerni?
    Miért nem tette fel a windows 10-et? (Azzal jobban járok egyébként?)
    Nagyon megköszönném a segítséget, gyermekemnek vettem volna, de így gondolom játék sem sok fér rá. Azt már el id felejtettem, hogy bolhabetűkkel ír ki mindent, a szemeim nem a legjobbak, úgyhogy tényleg csak játékgép lenne, nekem így sajnos használhatatlan.

    -- LENOVO T500 / Xiaomi Redmi Note 4 --

Új hozzászólás Aktív témák