Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
Kp-s vagy hiteles vásárlásról beszélünk?
Ha utóbbi, akkor a csökkenő banki kamatok miatt én várnék még. Ha érzelmi döntés (beleszerettél valamibe) akkor nincs kérdés.Ár tekintetében amit legjobb értékelést olvastam mostanában, az lassú, oldalazó áremelkedést írt (ne kérj forrást xD) olyan 0,5%-os átlaggal a jobb állapotú és/vagy lokalizációjú ingatlanoknál éves.alapon. Máshol és mások akár erősebb (10%-ot meghaladó) alkukról írtak, de azért azt vélem, hogy nem a jobb helyeken lévő ingatlanok esetében (vagy nem trend, hanem csak szerencse volt, hogy sikerült.)
Ha csak ennyi volna valóban az árak mozgása, ezt bármilyen átgondoltabb befektetés túlszárnyalja, így (ha ez maradna a növekedési ütem) érdemes lehet később vásárolniEnnél több találgatáshoz pedig már kell egy jósgömb is.
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Segal
veterán
Még ha esetleg emelekdni is kezdenek a lakásárak (amire ugye semmi garancia nincs) akkor is jobban jössz ki ha pmap-ban tartod a pénzed (remélhetőleg jelenleg is valami régebbiben van már) mert az tutira többet fog hozni mint amennyit drágul esetleg a lakásár és ugye mint már említették a hitelkamat is esni fog még.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest