Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fojtviki

    senior tag

    Sziasztok. Elnezest, hogy ide irom, de a riasztos topik nem igazan jo:)

    Valakinek tapasztalata van e tavfelugyelet temaban? Beszeltunk az objekt-or ceggel. Naluk van a vezetekes rendszerbe egy gprs atjelzo, 3 db mozgas erzekelo, 2db uvegtores erzekelo, 2db nyitas erzekelo, kulso es belso szirena es 2 db akkumulator. Konkret arat meg nem adtak, de telefonon beszelve az ugyintezo ilyen 370000Ft+afa-rol beszelt plusz 5500Ft+afa a tavfelugyelet havidija. 2 teves kivonulas ingyenes/ev. 18-26 perces kivonulassal.

    Kicsit sokallottuk, szokasomhoz hiven, kertunk ajanlatot a multialarm cegtol. Ajanlat elkuldese utan 2 perccel csorgott a telefon egy kedves ugyintezovel. Itt a rendszer ugyancsak az mint fentebb, annyi kulombseggel, hogy nincs belteri szirena csak kulteri. itt 4100Ft+afa/ho a tavfelugyelet. 4 teves kivonulas ingyenes/ev. Itt garanciat vallalnak a maximum 15 perces kivonulasi idore. Erre adtak arat 41000Ft+afa arat 2 eves huseg szerzodessel es plusz 20000Ft-er 1+2ev teljeskoru garanciaval. Ezenfelul meg plusz 10% kedvezmeny ha evente fizetjuk a tavfelugyeleti dijat.

    A kerdesem az lenne, mibol adodhat ez a hatalmas arkulombseg? Gondolom mas tipusu eszkozokkel dolgoznak, na de akkor is azert ez hatalmas kulombseg:( Nem tudom mit kell figyelembe venni tavfelugyelet valasztaskor.

Új hozzászólás Aktív témák