Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Drizzt

    nagyúr

    No, véleményt szeretnék kapni, ha van valaki, aki ért a villanyszereléshez.
    A következő a helyzet. Kb. 3 hete ki lett cseréltetve az összes vezeték a falakban, újabb rézvezetékekre, néhány biztosítékot is cseréltek, átkötöttek ezt-azt. Eddig szép és jó, de utána 1-2 nappal a fények elkezdtek villogni eléggé látványosan. Ezt egy főbiztosíték le/fel megoldotta. Aztán a semmiből egyszercsak lekapcsolt az összes lakás áramja ami egy fázison van. Mindez este történt. A biztosítékok felkapcsolt állapotban voltak mind, csk egyszerűen nem volt áram. Felhívtam a szerelőt, hogy mi a tosz van. Azt mondta Elműnek kell szólni, mert ez az ő asztaluk. Aztán magától visszajött az áram kb. két órával később. Elmű másnap jött, elmondtam nekik mi történt, azt mondták a ház hálózatával van a gond, villanyszerelővel beszéljünk legközelebb.

    Ezután egy hétig minden fasza volt, de akkor a szomszéd néni is kicseréltette az ő vezetékeit, mással, s kb. ugyanezek játszódtak le, leszámítva, hogy a végén a szerelője jött ki, s azt tapasztaltuk, hogy a főbiztosíték volt kioldva(nagyon régi porcelán). Visszacsavarta, de azt mondta ki kéne cserélni, az okozza a gondot. A kérdésem az lenne, hogy tényleg megoldja-e az nagy valószínűséggel a gondot, ha azt a ház kicserélteti?

    Sürgető a dolog, mert jövő hétfőn jönnek is festők, s utána már nyilván nem akarom újrakezdeni az egész falkibontós, újrafestős mókát.

    Kösz.

    I am having fun staying poor.

Új hozzászólás Aktív témák