Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BRIKLY

    veterán

    válasz DeFranco #33769 üzenetére

    Elolvastam a papírját,na meg annyira hülye alapból nem vagyok,hogy benne hagyjam a rögzítő csavarokat..
    Vízbe nem volt,sajnos 2 évig úgy ment,hogy csak nagyjából volt vízben,amennyit engedtek a lábai azon a baromi egyenletlen betonon ami volt.. Most már teljesen vízszintes a padló,de ugye a járólap jobban csúszik mint a beton..
    Nem tudom van-e még rá garancia,majd megnézem a papírt,de azt hiszem nem lett meghosszabbítva,így 1 vagy 2 év volt..
    Mit lehetne tenni,hogy jó legyen? Mi az,ami rosszul kopott be? Csapágy? Nem riadok vissza semmi alkatrész cseréjétől,persze nem fogok rákölteni egy fél mosógép árát,akkor inkább visszatolom ha elmászik..

    A hirtelen elzárós az a régi tartály volt amit kidobtam. Vadi új Dömötör lux lett helyette.Csak meglepett az óvatos elzárása,mert a régi nem ilyen volt.De legalább ebből tudom,hogy jól összeraktam a csöveket,ha ez tényleg ennyire brutális neki.
    Azt hiszem írta is valaki itt,mikor elmondtam,hogy a kád alá rejtettem a csöveket,hogy egy elromlott wc tartály szelep miatt baj lehet vele. Hát nem volt vele baj,és szerintem nem is lesz ezek után.
    Egyébként örülök,hogy hallgattam rátok tartály választásban. Ez tényleg szuper,és tényleg víztakarékos.A régit ha meghúztam,kilökte magából a vizet az utolsó cseppig...

Új hozzászólás Aktív témák