Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lauda

    félisten

    Voltam ma a Veszprémi Fressnapf-ban, vettem pár dolgot. A fő cél az egysoros fojtó volt. Meg is van, de nem az igazi, mert ha nem merőleges a póráz a kutya nyakára, akkor nem mindig csúsznak el a láncszemek a karikában, emiatt nem is fojt semmit és bele is szarik a kutya. :D Asszem marad a hegymászó zsinór + karabiner, ott nincs ez a probléma. Valaki már említette is itt a topikban, hogy az milyen baba nevelőeszköz, olyan kell nekem is. :K

    Az egyik eladósrácnak pont kan Német Juhásza van, ő segített pár dologban, nagyon rendes volt . Vettem egy könyvet is, konkrétan a fajtáról, épp most tanulmányozom, meg új labdát is néztem neki, majd holnap megkapja. ;) Beújítottam egy új kefét is, konkrétan gereblye a neve, :DD direkt az ilyen dupla szőrzetű fajtákra való, van egy hosszabb és egy rövidebb sor rajt, ezt konkrétan a srác ajánlotta, kiszedi mindkét rétegből az elhalt szőröket. Elég erősnek tűnik, a régebbi kefék játéknak tűnnek ehhez képest. Remélem beválik, a napokban kefélni is kéne egyet :DDD , lenne mit lekefélni szegényről.

    Mondom rákérdezek a száraz tápra is, hogy mizu, ugye Roni nem nagyon kapott belőle és emiatt nem is fűlik rá a foga. 2 félét mondott, amit az ő kutyája szeret. Gondoltam akkor megpróbálom az egyiket. Ebből hoztam egy 3 kilósat: [link] És itt jön amitől leesik az állam, úgy eszi a kutyám, mint a gép. :Y :C 4 éves lesz lassan és nem evett meg ilyeneket hiába tettem eléje. Egyébként nemrég a dokim is ajánlotta, hogy legalább heti 3-4-szer kapjon száraz tápot a vitaminok miatt. De egyszerűen nem ette meg. Azt mondta a srác, ha nem eszi meg, keverjem olyannal, amit egyébként szeret. Na mondom, ez nem újdonság, sokszor átverem a bogyóját olyan kajákkal, amit egyébként nem eszik meg önmagában. Erre kibontom ezt a tápot és a kezemből falatozza mint a gép (másik szárazat onnan se evett meg ), na mondom nem kell ezt keverni semmivel. :N Azt az ajánlott 50-60 dekát kitettem neki, olyan jó ízzel fogyasztotta, hogy öröm volt nézni. Jobb kedvem is lett egyből :B , így legalább a vitamint, fehérjét is megkapja, nem hiányzik ez sem az étrendéből és remélem tovább egészséges fog maradni. ;) Nem tudom mi lett vele, vagy mi van abban a tápban, de a lényeg, hogy megeszi és nekem ez a lényeg. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák