- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
Ja az a baj, hogy Lidl-es. Egy húsipari cégnél dolgozom és szállítottunk disznó tüdőt meg egyéb belsőségeket a Pedigree egyik gyárába. Hát had ne soroljam miket tesznek ott is a kutyakajába. Ugyanaz a hulladék sz@r van mindegyikbe, ezért én inkább azt mondom, hogy a Pedigree a pénzkidobás pl. mert nem kapsz többet a pénzedért.
Ez olyan, mint az "adalékolt" evo gázolaj. A gond ott kezdődik, hogy a sofőr nem teszi bele az adalékot, hanem eladja jó pénzért. Asszem 20 ezerért megy kannája. Van személyes ismerősöm, aki ezzel bizniszel. A paraszt meg örül, hogy jobb gázolaja van és jobban megy a kocsi, kevesebbet fogyaszt, röhej az egész.
Nem nagyon kapott tápot ezért nem is eszi meg, hiába teszem elé. A pénzt meg nem sajnálom a kutyusra, szóval nem emiatt kapja a lidl-es konzervet, hanem mert tudom mi van a többiben is, ami duplájába kerül.
-
Geryson
addikt
válasz Agostino #2948 üzenetére
Nálam volt, hogy nem csak gyengebb volt az a pofon, amikor többedszerre szóltam rá. Ha olyan félős macska (mint pl. nálunk a kandúr), akkor nála meg azt csináltam, hogy a teraszra ültünk ki, nem az ölemben volt a macs hanem a saját lábán és a kutyák meg olyan 5-6 méterre tőle, szóval nem engedtem közelebb őket. Így a macs úgy érezte van meneküléstere és tulajdonképpen a kuty is látta, hogy a macs a gazdi kedvence. Nem zökkenőmentes a kapcsolat, de simán hazajár a macska a kerten át max. egy kis futólépésben, de azért ennyi sztem belefér. Sztem nálunk inkább már csak hiszti van a macs részéről, a félelem totál elmúlt.
Apropó: macska topicban is lehet megtudsz valami okosat ebben a témában mástól!
[ Szerkesztve ]
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
titán
válasz Geryson #2953 üzenetére
És akkor melyik ami tényleg gyó? Azt már meg se merem említeni, hogy az usa-ban volt gond az eukanubával is, mert nem azt vagy nem olyan arányban tartalmazta a cuccot, ahogy rá volt írva.
Ja és a kegyetlen állatkísérletek: Kegyetlen kísérletek az Eukanubá-nál?
Ezek után bármit el tudok képzelni, legyen az bármelyik gyártó.
[ Szerkesztve ]
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
Olvasd el kerlek az egesz cikket, kiderul belole, hogy nem bizonyitott teny, sot, ha jol olvastam, meg az ASPCA is mellejuk allt, valoszinuleg csak botranyt akartak csinalni....
Meg egy utolso gondolat: Nekem az Acana, es a DogChow jott be.
Meg amit epp nem ettem meg, es adhato volt a kutyanakAssuming Control
-
titán
Nem bizonyított a valósága, ahogy az ellenkezője sem. Tehát legalább annyira lehet igaz, mint amennyire kitaláció és botránykavarás.
Ma megint adtam neki egy kis tápot, háthas megeszi, de szerintem nem fogja. Ropogtatást hallottam kintről, biztos éhes és előszedegeti a dugi csontjait.
-
titán
-
szobika
csendes tag
sziasztok taglettem!
Nagyon örülök,és 8 éves keverék kutyámmal követem az eseményeket. -
lúzer
veterán
-
titán
válasz Motion_Blur #2966 üzenetére
Szép kis kutya!
-
szobika
csendes tag
de lehet,hogy YODA NE NEVESSÉTEK KI !!!
-
szobika
csendes tag
ja nyerünk is mindig YODA HASONMÁS VERSENYEN.
-
asthma
tag
Ő a mi (volt) kutyánk :[ sajnos elpuszult :[
[Bundás][ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/user/asthmajt0
-
szobika
csendes tag
-
szobika
csendes tag
IGEN az, hálás
./bár nagyon félt (embertől is és kutyáktól is,még távolról a puszi pajtását se ismerte föl ha rohant felé / vonyított úgy félt ,addig míg oda nem ért hozzá, és nem szagolta meg,addig pánikolt.
Most már megnyugodott ,mellettem.és a sok séta , egy "lusta"-poráz az 5méterével csodát tett. -
Geryson
addikt
"Régi" kutyatulajdonosoktól kellene egy pici segítség, mégpedig kutyanevelés ügyben.
Én (mi) mostanság kutyakönyvekből nevelünk, hiszen nyáriszünet van az oviban. Tegnap elmentünk sétálni és amikor már kilabdáztuk magunkat, akkor ültünk az út mellett majd jött egy család egy vizslával. A mieinknek mondtuk, hogy marad és ők onnan nézték végig a kutyát ahogy elhaladt, majd odajött a gazdi és mondta, hogy neki a 2 éves vizslája nem csinálja ezt meg + pórázon kell sétáltatni.
Nem túlzás, a mieink 2 nap múlva 6 hónaposak és rengeteg dolgot tudnak már: ülnek, fekszenek, póráz nélkül sétálnak, láb mellett jönnek + pórázon pláne szépen jönnek láb mellett, nem ugatnak feleslegesen, ha szólok vmire, akkor nem mennek oda (pl. kerítésen belüli kutyához) és még sorolhatnám. Ezek szuper dolgok, tényleg rettentően okosak DE a kérdés az az, hogy nem gond, hogy ennyi mindent tudnak, tanítok nekik? Kérdezem ezt azért, mert pl. több helyen olvastam anno, hogy egy gyereket ne tanítsunk meg otthon írni és olvasni, mert arra van az iskola és ott kapja meg olyan lépcsőzetes oktatást, amivel állítólag az írás/olvasás a legjobban elsajátítható. Ezzel persze lehet vitatkozni nem is ez a kérdés, hanem az, hogy egy kutyánál is lehet ilyen veszély? Nem tervem több dolgot megtanítani nekik de úgy éreztem, hogy ezek a dolgok fontosak és erre komoly hangsúlyt fektettem.
-
Kidus
őstag
válasz Geryson #2985 üzenetére
Ez az aggalyod teljesen alaptalan, akarki ilyesmit mond, hulyeseget beszel.
Jol neveled a kutyaidat, foglalkozol veluk, es ez meglatszik.
A lenyeg nem az, hogy hol tanuljak meg, hanem hogy toled es minel elobb, es hogy ez a gyakorlatban jol mukodjon. Mas nem erdekes.
Ezen kivul, mire iskolaba mentem, mar folyekonyan olvastam es irtam, csakis elonyom szarmazott belole.Assuming Control
-
szobika
csendes tag
JENNYKE ( itt nem Yoda )
-
Winner_hun
titán
Megvan az utcáramehetés utolsó oltása is.
Bementünk a rendelőbe, rakás másik kutya, szaglászás-farokcsóválás közepette a fél rendelőt összepisilte.
A múlt héten 2 kölyökkutya valahonnan meglépett és ott voltak a kapuban, amikor meglátta a kutyákat odament szaglászott, örült mint majom a farkának, távolabbról volt, hogy ugatott és a betont ott is összepisilte.
Mindkettő eset az öröm miatt történt? Ha (mostmár lehet) elmegyek vele sétálni és talákozik más kutyákkal, mennyi idő míg ezt az örömlocsolást befejezi?► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
szobika
csendes tag
válasz Winner_hun #2989 üzenetére
a tesóm kutyája ÖRÖMÉBEN ,HA HAZAMENT bratyó, akkor a kutya pisilt (firkált )max.1 éves koráig csinálta, öröm jele-meglepődéssel volt ,nem bántottuk kinővi a kutyus
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
Még valami. Figyelmetlenségből felnőtt kaját vettem a kölyök kutyának, megenni megeszi mintha kölyöktáp lenne, nem gond hogy azt kap?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Geryson
addikt
válasz Winner_hun #2993 üzenetére
A bepisilés (ami azért nem teljes mennyiséget jelent) nálunk is van, a nagyobbik csinálja örömében, 1-2 hetente egy alkalommal mostmár. Azelőtt rendszeresebb volt, így gondolom idővel még ennyi sem lesz. A kistesó soha nem csinálta, pedig mindig mindent együtt csinálnak. Még nem olvastam utána, mert mondom leálló tevékenységről beszélünk, de szerintem semmi különösebb aggodalomra nem ad okot kölyökkorban.
A kutyatáp sztem csak összetételében különbözik, így max. egy pár tápanyagtól vonod meg őt, de gondot azért nem okozol. A kölyöktápban több a kálcium meg az ilyen-olyan vitaminok.
-
titán
Most fogtam be egy kiscicát, itt nyávogott a ház előtt. Nagyon le van soványkodva, adtam neki tejcikét.
-
Geryson
addikt
Mivel ez egy kutyatopic, így légyszíves így folytasd a történetet: és a tejecske után odaadtam a kutyának játszani...
Mi amúgy most ott tartunk, hogy szombaton bekapta a macska fejét a nagyobbik kiskuty! Ezek után Samy sértődötten, nyálas fejjel arébbvonult...
-
szobika
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest