Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz tpeter77 #17647 üzenetére

    Üdv!

    Tervbe van véve, illetve már készülget egy ideje, csak más dolgom is van és még nem értem rá befejezni... :B
    Amúgy a 2,5" és 3,5" mobil házak összefoglalója már megvan, illetve majd a napokban frissítve lesznek a táblázatok. A külső házakba kerülő HDD/ SSD meg eleve külön téma, így az ügyben alapból a topikjaiban érdemes mindig érdeklődni, ez külön fel is lesz tüntetve.
    A külső vinyós ennél jóval bővebb és nagyobb horderejű, így több idő kell neki. Idén mindenképpen meglesz, de igyekszem 1-2 hónapon belül. Ha más nem megy, akkor átmenetileg egy ilyen rövid kis táblázatot majd berakok, mint a fentieknél.

    Szinte mindegyik 2,5" notivonyó és ebből adódóan 2,5" külső vinyó is parkol. Talán a 2,5" Red kevésbé, de az meg drága. Ezt korlátozni HD Sentinelben lehet úgy-ahogy, illetve a WD merevlemezeknél a gyártó wdidle3 programjával. Tehát, ha zavar a sok parkolás, akkor megveszed külön a külső házat és hozzá egy Redet, vagy egy Scorpio Blue-t, aminél SATA-ra kötve átállítod a fejparkolást a gyári 8 másodpercről 5 percre, vagy disabled értékre. A TV-s használat viszont eleve megdobja sokaknál a parkolási és indítás-leállítás értékeket is és ott HDS sem használható.

    Transcend 25M3 és 25H3 kb. egyformán strapabíró, mert mindkettőnél ugyanaz a 3rétegű ütésálló burkolat van, csak a kivitelezés eltérő kicsit, illetve a dizájn.

    kérdezel sokszor, de nem válaszolsz vissza (több topikban láttam már), na mindegy.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák