Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    Sikeresen papírnehezéket csináltam egy "LC-Power LC-35U3-Hydra" házból firmware flashh-eléssel.
    Már nem látja a PC USB eszközként, de van itthon egy "CH341A Mini Programmer Black Edition" programozóm. Ehhez vajon jó? Mikor felcsippentem, akkor elkezd világítani a kék LED a SATA-USB adapter-en (illetve a piros a programozó modulon). Viszont ha "24 EEPROM" módban próbálom olvasni, akkor csupa nullát olvasok ki. Ha megfordítom a csipeszt, akkor nem ég a kék LED és csupa F-et olvasok.
    Bár már az is gáz, hogy ezen a weboldalon [link] pont csak az enyémhez nem működik a link, így egy másikét töltöttem le (de azt írja ki, hogy felismerte a programozó modult).

    Tippek?
    Illetve meg tudná tenni valaki, hogy egy ilyen házból kiolvassa a gyári firmware-t?

    A másik tipp, amit kaptam, hogy zárjam rövidre a MISO PIN-t a földdel, és akkor a chipben és nem a SOIC-ből fog betöltődni a firmware, és látni fogja USB-n a PC a JMS578 chip-et, aztán a zárlat elvétele után programozható a SOIC firmware. De ez sem akar összejönni (már mindenféle PIN-jét zárogattam, mert nem tudom beazonosítani, hogy melyiket kéne) Illetve ilyenkor is kéne a gyári, mert a gyártó oldalán nincs fent egy frissítés se.

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák