Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Norby86 #4632 üzenetére

    Az előző válaszban már említve volt, hogy pl. PC-s környezetben milyen módszerekkel lehet tiltani az alvó módot, illetve a HDD leállását. Viszont, ha esetedben egy routerhez csatlakoztatva lesz használva a külső merevlemez, akkor ott lehet amúgy sem fog működni az alvó mód. Illetve az ilyen ún. másodlagosan támogatott hardver- és szoftverkörnyezetben eleve nem ritka, hogy nem feltétlen működnek bizonyos funkciók, amik egyébként PC-s környezetben igen (példák).

    Arról szintén volt szó előzőleg, hogy a firmware-t milyen feltételek mellett szabad csak piszkálni. Illetve ilyenkor először egy MP Tool screenshotot szokás betenni, ahol látszik a jelenlegi firmware-verzió stb. Ha ASM1053 chipről van szó, akkor azokhoz a program 2.02-es verzióját célszerű használni. Valamint ott van az összefoglalóban, hogy a tiltott alvó módhoz melyik firmware-t kell letölteni. A frissítést lehet akár üres állapotban, a HDD nélkül is csinálni, de normál esetben azzal együtt szokás.

    Ha nálad is OK az USB 3.0 kábel, akkor a többieknél nyilván csak arról van szó, hogy ők fogtak ilyen szempontból gyári hibás példányokat. Vagyis ennél a külső háznál nem lehet hibás alapból a mellékelt USB 3.0 kábel, mert ha az lenne, akkor nyilván mindenkinél jelentkezne a probléma.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák