- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Plazma TV topic
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Csak óvatosan. Nem az eladó küldte az üzenetet, bekamuzva azt hogy az ali szeretné az adatokat? Ha reklamálsz, akkor gondolom az ott beírtakat az eladó is megkapja - ezért gondolom.
A különböző kártyákat egy-az-egyben semmiképp sem adnám oda nekik, hiszen többféle visszaélésre adhatnak lehetőséget.
Hmm mondjuk rákeresve megtaláltam az ali oldalát is: [link] és egy idevágó fórumot [link].
Például a hivatalos oldalon úgy írják, hogy a kártyaszámnak csak az utolsó 4 jegye kell, hogy látszódjon, a néven kívül minden más egyedi azonosítót kitakarnék. Még az aláírás megmutatása is necces lehet.
Az igazolvány esetén is kitakarnék fontosabb adatokat, azonosítókat. -
lexter00
őstag
Amazonról érdemes tv-t venni? Ezt néztem ki [link] .Vámot áfát fizetni kell rá?Garancia lesz rá vajon itthon?
-
Zeki
nagyúr
Mit rendeltetek, hogy ilyen adatokat kérnek be? Vagy ezt x dollár felett kérik?
Vagy a paypal cím és adatok nincs megerősítve?
Mert nekem anno a paypalnak kellett a személyim és jogsim lemásolni, sőt egy bankszámla kivonatot is kértek. Mondjuk akkor egy 1000 dolláros utalás jött rá, és igazolnom kellett, hogy nem pénzmosásban veszek részt. -
Crytek
nagyúr
Kínai webshopokból való rendelés esetén mennyi idő után kell paypalnál pénzt behajtani ha nem jön meg a cucc? Ebaynél ugye 45 nap, itt meg látom van akik elég régóta nem kapták meg a csomagjukat!
Next PC Upgrade: 2022
-
01andris
tag
Helló!
Érdekelne,hogy az Iherb-ről rendelt -e már valaki?
Lenne pár kérdésem.
Inkább privátba.Köszönöm. -
RVR400
veterán
válasz Laci.M #18050 üzenetére
Egyik ismerősöm is így járt, de kb 2 héttel később már simán tudott vásárolni az alin. A pénz mintha elment volna, de zárolva van a számládon. A bankod ügyfélszolgálatra kell szólni, hogy oldják fel a zárolást, különben 2 hétig úgy áll a pénzed, én ezt pl netbankon levélben intéztem.
-
slezakimi
senior tag
Egy ismerősömnek Németországba rendeltem egy csomagot.
A német posta oldalán hol tudom megnézni,mert elméletileg egy hete az országba van,viszont nem kapta még meg
Köszönöm.""Szabadidős elfoglaltság.Nem feltétlen a pénz hajt.:-))""
-
Chaser
legenda
Van olyan track oldal SG posthoz ami kiírja a feladót, címzettet, esetleg azt is mit írt a feladó tartalomnak? svéd postánál az espeedpost ezt tudja, de az sg-t nem kezeli. RQxxxxxxxxxxxSG, eddig csak RF-eset láttam. Singpost nem ad ilyen infot. Lövésem nincs mit kaptam és kitől
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
kgymac
őstag
válasz Chaser #18066 üzenetére
espeedpost HK esetén is működik (bár a tippem az, hogy csak azoknál, amit az espeedpost szállít Kínán belül). SG-vel [ezyparcels] működik, bár az én korábbi minis csomagomat nem tudta megmutatni.
A posta központi száma is látja, de személyiségi okokra hivatkozva nem adnak információt. Igen/Nem választ sem, ha bemondom a nevet, teljes címet, ehhez külön gratulálnék nekik Még a postai irányítószámot sem hajlandóak megerősíteni , ami ugyebár tele lenne személyes adattal Pont most buktam el ebay-en egy 56$-os vitát, mert hát fel van adva (másodszorra is CN tr-rel, ami szvsz bizonyosan kamu a korábbi tracking nyomkövetési adatai alapján: feladás után 1 nappal látszik és el is hagyta Kínát, míg az első CN nagyjából 10 nap után jelent meg, amikor még alig volt karácsonyi csomag@kcsa: köszi az infót.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Köszi, egyik se jött be. Semmi nem látja csak hogy feladták, ezek még azt se hogy megérkezett. Telefonáljak be a postának mondják meg mi van a csomagon? nem várok ilyesmit, 1,1kg-s, ez a track szám meg eleve ismeretlen, senkitől nem kaptam ilyet.
-
Z-77
tag
Csak megörökítem az utókornak (és magamnak)
HK posta, kifizetve 5-én, kis 21 dolláros csomag, nem variált vele a vám hála az égnek:Destination Country - Hungary:Tracking Consuming:3229 Millisecond
2013-11-22 10:25, Item information : Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
2013-11-17 12:56, Item information : Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2013-11-17 12:54, Item information : Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013-11-09 17:26, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2013-11-06 16:47, (HONG KONG), Item information : Küldemény felvéve / Item accepted
Origin Country - Hong Kong:Tracking Consuming:2574 Millisecond
2013-11-22 00:00, The item (RC*********HK) was in transit within its destination country on 22-Nov-2013.5 munkanap azért megvolt a vámon. Hétfőn megkapom...
SG post csomag meg kifizetve nov. elsején, ugyanaz a webshop, az meg még mindig valahol kering
Destination Country - Hungary:Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2013/11/23 11:25:27
2013-11-19 17:36, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
Origin Country - Singapore:Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2013/11/23 11:25:27
2013-11-19 00:00, Despatched to overseas (Country code: HU)
2013-11-04 00:00, Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz szili.tamas1 #18071 üzenetére
Csak lehet valami okos másképp küldte, volt már rá példa. Külön kértem több címre cuccokat aztán belevágták egy csomagba az első címre...nyilván senki nem küldözget nekem ajándékot De még senki nem reagált hogy esetleg másképp küldött volna valamit.
Outlander: Vmelyik nap kaptam a levelet, hogy küldjem az adatokat. Szóval nincs ingyen Csak nem tudok mit küldeni...nem az a problémám hogy itt van és nem merem kibontani, hanem letétbe rakták és fogalmam nincs mi az.
janaman01: Azon ne lepődj meg, CN kicsit összeomlott. Volt olyan CN csomagom mostanában ami fél világot bejárta Szeptemberig meg max 2 hét alatt itt voltak espeeden keresztül Being CN cuccok.
szerk: rendeltem 3 olcsó telót, de 3 csomagban, mindenkinek legyen itthon viber meg kiskutyafüle, lehet azt adta fel okosan az eladó egyben..szóval lehet az, az már lehet 1.1kg körül, persze nem válaszol, pp-n tracket se adott csak külön, azoknál a trackeknél meg annyi látszik aug-ban postázta az október végi rendelést, tehát valszeg fake...
[ Szerkesztve ]
-
Jimboow
csendes tag
Kedves rendelősök!
Nem tudom, hogy hányan kaptatok ilyen értesítőt emailben a pandától, de érdemes elolvasni.
http://www.pandawill.com/Notification.html -
Blaise
veterán
Sziasztok!
Aliexpressről rendeltem egy ilyen akkus iPhone tokot szept 26-án, amit később fel is adtak, de jelenleg itt tart a sztori:
Van még rá esély, hogy megérkezik a csomag? Miért akadhatott el? Még mindig szarakodnak az akkukkal?
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Valami magyarázatot amugy adnak hogy miért forditják vissza xy csomagokat?
Next PC Upgrade: 2022
-
gaben1117
senior tag
Sziasztok!
Egy kis információra lenne szükségem vámmal kapcsolatban. Ha Kanadából küldenek nekem haza egy telefont karácsonyi ajándéknak, akkor is kell vámot fizetnem?
Előre is köszi?
-
tupacamaru
veterán
válasz szili.tamas1 #18094 üzenetére
Tudok ellenpéldát.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Chaser
legenda
Csak áfát fizetni
-
hidroponi
aktív tag
45EUR-ig. a felett kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest