Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • racskobalazs

    senior tag

    válasz Red_Bull #6168 üzenetére

    Szia,

    Nekem egy 2018-as benzines 1,25L 75LE i20-am van, kb 10k km-et raktam már bele 90% várossal, szerintem teljesen korrekt kis autó. Nem egy teljesítménybajnok, de városon belül teljesen jó, valamint ha felveszi a tempót akkor autópályán is vállalható szerintem. Valszeg verseny BMW-ket nem fogsz vele előzni de a tötymörgőket meg a kamionokat gond nélkül.
    Fogyasztás eddig ~670 liter üzemanyag alapján nagy átlagban városban 7.5l/100 (95%város), nyáron több városon kívüli úttal pedig ~6l/100.
    140k km-el vettem, és egyelőre az én 10k km-em alatt semmit se kellett benne cserélni. ( az alap vásárlás utáni olajcserén kívül természetesen)

    Annyi "probléma" van vele, hogy hátramenetbe néha 2-3x kell ki-be kuplungolni, hogy bevegye de erre azt mondták a szakszervízben, hogy típushiba. + nálam valahogy az ablakot az előző tulajnak (céges kocsi volt) sikerült baromira összekaristolnia valahogy úgyhogy majd egy szélvédőcsere lassan játszik....

    [ Szerkesztve ]

    Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.

Új hozzászólás Aktív témák