Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz istvan170 #16794 üzenetére

    Egyébként soha nem nevezek át semmit, ahogy lejön, úgy marad, ezzel a jövőben sem szeretnék foglalkozni. - elég nagy hiba, mint írtam nfo használata a megoldás, én mindent átnevezek és kivétel nélkül mindent felismer a Kodi, nem tudom, hogy mit tudna kezdeni egy bg_tbbt_113.mkv-val, pl., szerinted ezt mi ismeri fel? Semmi ehhez kell az nfo vagy az átnevezés, ezt a Plex sem találja meg és a többi program sem, a Plex másképp keres és simán benne van, hogy pont az a nem jó ugyanis az említett címmel mit kezd ha nem tudja, hogy mi az? Főleg, hogy a könyvtár neve sem megfelelő.
    Nem tudom, hogy van-e kiegészítő ami ezt orvosolja, de ha nem vagy hajlandó bármit is tenni akkor ne várd el mástól (programtól), hogy hajlandó legyen kitalálni mit akarsz. Biztos van aki hasonlóan gondolkodik mint te és lehet, hogy talált rá egyszerű megoldást, de ha az anyagaidhoz van nfo akkor a Kodiban azt kell beállítani, hogy a helyi nfo szerint keressen.

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák