- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
MontyCrew
senior tag
oxi társunk is részesülhet 1 piros pontban, Remek korrekt vásárlóm volt. Minden a megbeszéltek szerint törtét
-
zzf
csendes tag
Megy a piros pont panoramas-nak.
Vásároltam tőle a PH-n keresztül.
Gyors volt és korrekt. Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
magán
csendes tag
Piros pont Kambinonak , 250 slim hdd .
Köszönöm még egyszer ! -
becuszabi
aktív tag
Kérnék egy szép piros pontot kymera kollégának a microdriveok adásvételének tökéletes lebonyolításáért.
"Aki szívből él, az élből szív"
-
addikt
Piros pont jár Ndruu-nak. A szajré hirdetése egy külön piros pontot megér. Az átadáskori korrektség meg még egyet... de inkább kettőt... vagy még többet is!
Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
marksoldier
csendes tag
Szeretnék egy piros pontot kérni intercoolernek, ezért az üzletért!
Köszönöm! -
intercooler
őstag
válasz marksoldier #3717 üzenetére
Pirosat kérnék marksoldier-nek, ezt vette tőlem:[link]
[ Szerkesztve ]
-
hmrbl65
csendes tag
kérek piros pontot : [merlinclub-nak] [ezért] a hűtőért és a [ventikért ]és a sok bindzsiért amik után szaladgálhattam volna tíz felé
-
azamaz2
csendes tag
Kérnék egy pirosat Szuperboci -nak ezért az üzletért, gyors,korrekt++
-
kovimre
tag
Piros pont jár mongo kollégának ezért a lapért
-
Sareth
senior tag
Kérnék egy hatalmas piros pontot Tibcsó kollégának. Ezt a Call of Duty - Modern Warfare II - Soap Mactavish szobrot vásároltam tőle és mid az üzletmenettel mind a termékkel meg vagyok elégedve! Sajnos a kollégát kicsit megvárakoztattam az üzlettel, de ő nem problémázott ezen. Korrekt, segítőkész és rugalmas üzletfél így mindenképpen ajánlott!
[ Szerkesztve ]
-
Johnee
csendes tag
Egy pirosat kérnék zomg2k9 kollégának ezért az üzletért. Korrekt pontos vevő, ajánlom mindenkinek!!!
-
szepnorbee
csendes tag
kbalazs88 : piros pont, mert a legnagyobb megelégedéssel vásároltam tőle egy Vodafone Smart 2-t.
Köszönöm!!
-
Sareth
senior tag
Kérnék egy piros pontot ^Boss kollégának, akitől ezt a Mafia II. CE-t vásároltam. A mindvégig korrekt és rugalmas üzletmenettel rendelkező kollégát csak ajánlani tudom!
-
t.dave500
tag
Pirospontot szeretnék kérni zsori_peter fórumtársnak ezért az üzletért!
-
G4ga
őstag
LordofFire-nek jár a piros ezért.
Beszéltünk, utalt, tradeltunk!
[ Szerkesztve ]
-
zobika
tag
Több embernek is kérnék piros pontot!
nappa kolléga, akitől egy radeon x700se pci-e videókártyát vettem.
Tibi73, akivel egy Intel Dual-Core E5300 procit bizniszeltünk meg személyesen
TakiD, neki is jár, tőle pedig ASRock P43 Twins 1600 alaplapot vásároltam.
Mindhárom eladót bátran ajánlom mindenkinek!!
Illa-berek, nádak-erek, a Motorosok, jó emberek!
-
Lacce92
csendes tag
[Ezért a kormányért] kérnék egy nagy piros pontot Rómeó kollégának! a termék olyan volt amilyenre számítottam, jó! és 300 km-es távolságra(!) a pénz átutalását követően másnap(!) megjött! Köszönöm mégegyszer!
-
ndavid1991
csendes tag
Bundata kollégának szeretnék kérni egy piros pontot kíváló hozzáállásáért és gyorsaságáért!
hdd -
Sareth
senior tag
Kérnék egy nagy pirosat Csigger kollégának aki ebben és ebben az üzletben segített nekem. A vevőkkel a kapcsolatot ő tartotta, a termékeket a távolság miatt helyettem fizette ki és vette át valamit postázta el nekem, így ezzel a csekély piros ponttal szeretném megköszönni a fáradozását és a kedvességét, segítéségét. Köszönöm még egyszer az önzetlen felajánlást és kérném hogy a piros pontot kapja meg mert példa értékű volt (és ritka, főleg a mai világban) az a segítség amit tőle kaptam. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
tag
Nagy piros shootme2 kollégának a hibátlan Suzuki Swift kilóméteróárért amit gondosan becsomagolt postázás előtt!
-
Szili88
csendes tag
csapocsabi -tól vettem ezt a videokártyát [link] és piros pont jár érte!
[ Szerkesztve ]
-
marci123
csendes tag
Nagy piros pont az i7es félkonfigért yako kollégának!
-
senior tag
Szeretnék egy nagy piros pontot kérni Goatman kollégának,ezért az 512es DDR1 ram üzletért!!
Végtelenül korrekt ember,nagyon segítőkész,és nyugodt szívvel ajánlom őt bárkinek! Remélem,hogy lesz még közös üzletünk valamikor...
Köszönöm az üzletet!!
Aktív témák
Hirdetés
Linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is!
PH! megbízhatósági összesítés:
- PH megbízhatóság
- a listák kezelői itt találhatóak (oldal alja)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest