- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
Egy piros pontot kérnék rich49 kollegának, ezért az üzletért2gb 1066 cors.dominator ddr2.
Köszönet érte,korrekt, megelőlegező,megbízható partner.Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának. "Chasing Spiders and overheat"
-
Szabeszka
aktív tag
Piros pont jár themebuilder-nek a szuper Xears fülesért. Korrekt, pontos eladó.
On the road again
-
gabor0414
csendes tag
kris75 nek egy fekete...beszámitott nekem egy 6870et (teljesen hibátlan állapotú) a 6950 dc2 2gb-os VGA ba(elmondása szerint tökéletesen működő...-nem adott képet az első perctől fogva-),garanciális volt,ennyi a szerencse...most 3 hétig várhatok mire készen lesz,mert nem működik,és nagy szervizben van,addig nincs gépem. asszem több üzletem nem lesz vele...
„A tudás legnagyobb ellensége nem a tudatlanság, hanem a tudás illúziója.”
-
hoho34
tag
Kérnék én is vissza pirosat neil_mullen kollégának ezért az adás vételért.Gyors pontos csak ajánlani tudom.
-
hocico
tag
pirospontot kérek angyalpc2 fórumtársnak ezért az üzletért
47 db DVD-nyi xxx képgyűjtemény eladó **** keresek: Dishonored tarot kártya, Quake 3 a Steamen **** virtual-analog szintetizátorok, lego készletek
-
Darkslayer95
csendes tag
Üdv, mindenkinek!
Egy hatalmas pirosat kérnék Elek23Elek23 tagtársnak ezért korrekt eladó a fejhallgató is remekül működik. -
elistvan
őstag
Jár a piros vbalazs1234 [link] tagtársnak az e2180 cpu és 2x1 giga DDr2 üzletért!
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
mace79
csendes tag
Szeretnék egy pirosat kérni [zskrutilla] üzlettárnak ezért az üzletért! [Gigabyte HD 6850 OC] Nagyon korrekt eladó és segítőkész volt. Köszönöm mégegyszer!
Üdv: Norbi
-
skinny
csendes tag
kérek egy piros pontot KG_87 részére a billentyűzetért amit tőle vettem. hirdetés: [link] , korrekt, megbízható. A szállítással volt egy apró probléma, de az nem az ő hibája, viszont az is rendeződött
-
ommagreg
csendes tag
Dobok : Pirospont a jó árért és a minőségért és a fél országot átívelő szállításért!
-
ÁDÁMKÁD
csendes tag
válasz adi mester #3243 üzenetére
adi mesternek egy piros korrekt vásárló régi lapi új tulajdonosa köszönöm a vásárlást
-
HornedReaper
senior tag
bazsar-nak nagy piros pötty, telefonos hirdetésemre jelentkezett, minden rendben zajlott
-
HornedReaper
senior tag
Hatalmas pirospont a félkonfigért, amit yako hirdetett! Minden flottul üzemel
-
mcwolf79
veterán
Piros pontot kérnék [partysoldier] kollegának.
Egy [üveg folyadékot vettem tőle vízhűtéshez] . Minden a megbeszéltek szerint, és villámgyorsan zajlott.
Ajánlott üzletfélXbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
partysoldier
csendes tag
válasz mcwolf79 #3275 üzenetére
Vissza is jár a piros mcwolf79 fórumtársnak az UV vízhűtés folyadék megvásárlásáért. Korrekt, gyors, megbízható üzletfél! Mindenkinek ajánlom!
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=partysoldier http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=1185982
-
Tua
tag
Wind-Storm kollégát mindenképpen megilleti a pirospont ezért az üzletért! Megbízható és segítőkész, másnak is ajánlom.
-
ak05
tag
pirosat kérnék lastflight-nak ezért
-
marthyn
csendes tag
Szeretnék kérni egy Pirosat r.pakai fórumtársnak! Ebből a Pak-ból cseréltünk el 2játékot és egy Freeloader lemezt! Nagyon Kommunikatív, korrekt és gyors! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Nagyon Köszönöm még egyszer!
()XBO,DSi() Minden sikeres üzletet honorálok, kérlek tedd te is! PÜ-re illik válaszolni! marthyn felhasználónak 13 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!.: I'm Lightning... the Rain Transformed :.
-
domi007
őstag
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
veterán
-
bazsar
csendes tag
válasz HornedReaper #3273 üzenetére
Viszont kérnék egy pirosat harveszter-nek erre a hirdetésemre. Minden a legnagyobb rendben ment!
-
vidékiürge
tag
lastflight fórumtársunk jó üzleti partner. mehet a piros pont! innen vettem tőle egy akkumulátort!
Őskor, Ókor, Középkor, Újkor, DualCore *** Köszönöm, hogy nem vagy megmondóember!
-
DriveR_Art
csendes tag
emerico2004 számára kérnék egy PIROS pontot ezért az üzletért Link
15 éve a prohardveren...
-
varguc96
csendes tag
Dealer95 fórumtársnak egy nagy PIROSAT kérnék szépen a Call of Duty: Black Ops-ért! Olcsó, gyors, és nem adja fel Ő érti
-
adi mester
aktív tag
Kérnék egy piros pontot Ghoost1 kollégának, ezért az üzletért: MS28
Ismételten egy korrekt, nagyon segítőkész kollégát ismerhettem meg az üzletünk során. Az optika cserével kapcsolatban mindent, részletesen leírt nekem, segített ha valamiben elakadtam, emellett az új optikával is meg vagyok elégedve és a postázással is minden rendben volt. Nélküle még most is állna az XBOX360-om.
A vele történő üzletelést mindenkinek csak ajánlani tudom!
Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
grunge
addikt
Hatlamas piros LeC fórumtársnak a Prociért, Lapért és ramért. Nomeg azért hogy segített véghezvinni egy BIOS frissítést egy csereprocival, mivel elsőre nem ette meg a deszka az Ivy-t! Ave!
159 SW 1.9 jtdm <3
-
bendegruz
őstag
Piros-pont jár SeniorTilla eladónak,ezért a csodálatos notebookért!
Korrekt eladó,csak ajánlani tudom!!Asus Rog Strix Scar III
-
flexi
csendes tag
Hatalmas piros mindhármuknak: toyone ezért az üzletért, bsnss1976 ezért Samsung 830 128GB, K1LLMy53Lf ezért az üzletért Nagyon megbízhatóak, gyors korrekt eladók ajánlom mindenkinek őket
-
Lasy
veterán
.bruszli. fórumtársunknak egy -ot szeretnék kérni a korrekt üzletért. (8gb microSD)
Köszönöm+36702778032
-
kjani18
őstag
kérnék egy nagy pirosat gergely993 forum társnak a korrekt üzletért! Az üzlet tárgya ez volt:[link]korrekt eladó jár neki a piros! köszönöm
Olvasd el, benne van a megbízhatóságom is! https://logout.hu/bejegyzes/kjani18/uzletszabalyzatom.html
-
zoltan6
őstag
kérnék egy pirospontot yutani kollégának Ezt a videókártyát vettem tőle,korrekt megbízható hardveraprós.
Aktív témák
Hirdetés
Linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is!
PH! megbízhatósági összesítés:
- PH megbízhatóság
- a listák kezelői itt találhatóak (oldal alja)
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest