- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
zsolesz010
senior tag
-
apevia
aktív tag
Üdv.
Kérnék szépen egy pirosat GAI kollégának gtx 570 DCII vásároltam tőle tökéletesen működik !
Nem felelhetsz gyűlölettel a gyűlöletre! - Mégis, milyen világban élsz te, mondd? - Egy olyan világban, ahol a rosszra csak jó lehet a felelet. Hát nem érted? Csak fénnyel lehet elűzni a sötétséget. 88+ 0 - .
-
válasz apevia #21107 üzenetére
Én is kérnék egy piros pontot apevia-nak, szintén ezért
-
ati32bp
tag
Sziasztok. csabili74 tagnak szeretnék egy pirosat kérni. A hírdetésem linkje sajnos nincsen már meg, de gondolom nektek nem lesz nehéz megtalálni. Egy Samsung Galaxy W tipusú készüléket vásárolt tölem. Minden rendben, korrektül zajlott. Megbízható, korrekt üzeltfél. Megérdemli a pirosat. Köszönöm
-
apaka1956
csendes tag
anarchic barátomnak szeretnék kérni egy pirosat ezért World of Tanks kódot vásároltam tőle minden rendben törént.
[ Szerkesztve ]
-
freestailo
őstag
Kérnék egy pirosat bobc86 kollegának, megvette a videókarim. Korrekt üzletfél.
-
Angelo69
senior tag
Ezért a vásárlásért kérek DonK-nak egy hatalmas pirosat! Megbízható korrekt gyors partner!
"Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat."
-
Szederp
tag
Egy nagy pirospontot kérnék KicsiMarcell kollégának ezért a Voodoo 2 üzletért
-
wesaaa
aktív tag
Pirosat érdekel ez az újonc korrekt srác!
Nick:gangnam985
Ezt vitte el tőlem!Iphone 3gs
A srácot ajánlani tudom csak...tökéletes vásárló! ajánlom mindenkinek!OLDPH! wesaaa felhasználónak 74 pozitív értékelése van a fórumon! OLD PH!
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Szeretnék pirospontot kérni kiskacz fórumtársnak ezért az üzletért. Egy telefon hátlapot cseréltem vele. Én küldtem postán az enyémet, ő pedig a sajátját. Megbízható partner, ajánlom mindenkinek. Köszönöm még egyszer
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
rayoliviero
veterán
Egy piros pontot kérek pockhome kollégának. Egy iPhone 4 tokot adtam el neki. Korrekt, megbízható vevő, mindenkinek ajánlom!
-
gpeti11
csendes tag
pleexnek kérnék egy hatalmas fekete pontot,elég rendesen átvágott..
-
Advent
tag
maxxenergie fórumtársnak ezért a biznészért Piros pont jár!
Psn ID: Muki-13 , Btag : LiquiDSuN#2963 , Steam : Liquid_Sun
-
8
senior tag
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Somesz1988
csendes tag
válasz Dr.Adonisz #21018 üzenetére
RE piros pontot kérek Dr.Adonisz részére az üzletünkért, nagyon korrekt üzletfél, ajánlom
Régi rendszerben piros-fekete 27-0 :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Somesz1988
-
aaronka
csendes tag
Pirospont cellatel kollégának ezért az üzletért: Hp Compaq Pres korrekt vevő!
http://steamcommunity.com/id/Siteee_official
-
CHROMED7
tag
Sziasztok!
Hatalmas pirosat kérnék Psychonaut kollégának a jóárasított Borderlands GOTY-ért!
Patent állapotban, ahogy kell.
Köszönöm!
-
bobc86
csendes tag
Kérnék egy nagy piros pontot freestailo úrnak, nagyon korrekt állapotban, nagyon jó áron és nagyon gyorsan meg tudtam venni a videokártyáját.
-
utánvétel
aktív tag
Piros pontot kérnék bummi73 fórumtársnak a tökéletes portékáért.
*** A printer lassítja a papír haladását a szemetes felé... ***
-
Thermaltake
tag
1942 kollégának kérnék egy szép nagy piros pontot, mert
általa jutottam hozzá egy frankó Xd kártyához.
Megbízható, szavát álló, gyors Ph-társ. Ajánlott üzlettárs bárki számára.[ Szerkesztve ]
-
weeberkolos
csendes tag
Hoover-nek jár a piros a király bill.-ért és a megbízható üzletért.
Köszii! -
laci laci
addikt
kérnék piros pontot Yoda-Z fórum társnak a korrekt üzletért.
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
apevia
aktív tag
[ Szerkesztve ]
Nem felelhetsz gyűlölettel a gyűlöletre! - Mégis, milyen világban élsz te, mondd? - Egy olyan világban, ahol a rosszra csak jó lehet a felelet. Hát nem érted? Csak fénnyel lehet elűzni a sötétséget. 88+ 0 - .
-
wildmg
csendes tag
Piros pontot szeretnék kérni dawe001-nek ezen VGA -k egyikének megvásárlásáért! Kedves, megbízható és korrekt vásárló!
wildmg felhasználónak 8 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! (http://phmegbizhatosag.atw.hu/ alapján)
-
opeter87
senior tag
Kérnék anyadcsavoja kollégának egy piros pontot ezért az üzletért.
-
KicsiMarcell
csendes tag
Szederp piros pontra érdemes, mert megbíztunk egymásban, és jó üzlet volt! Ráadásul még kicsivel többet is utalt szándékosan, mivel elvittem a postára a cuccot. Tetszett ez a "fáradozási díj". Nagyon korrekt ember! LINK
[ Szerkesztve ]
...az emberiség olyan mint egy sakkészlet, egynegyede sötét paraszt...
-
aktív tag
jó nagy piros pont babi02 kollégának a jó kis lapért!
lett volna helybeni jelentkezője, mégsem kezdett el majomkodni miután leütöttem az árut, hogy azzal ő jobban járna, stb. már sajnálom, hogy a procit nem ütöttem le
korrekt eladó! csak ajánlani tudom!
Peace is a lie, there is only passion...
Aktív témák
Hirdetés
Linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is!
PH! megbízhatósági összesítés:
- PH megbízhatóság
- a listák kezelői itt találhatóak (oldal alja)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Ikarus 435 embléma logo felirat szám típusjelzés
- Corsair VX450W 450W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Adattábla szett IKarus 435 alu logo felirat embléma busz bus
- ASUS U-65GA 650W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Asus B85M-E, Intel i7-4790 + rézmagos gyári hűtő, Hynix 4x8GB (32GB) 1600MHz RAM
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest