Hirdetés
Aktív témák
-
őstag
-
XtremLor
őstag
egy pirosat tomate fórumtársnak, a xears lebonyolítása miatt.
"Legen...Wait for it...Dary"
-
dagicom
csendes tag
Átvert nem ajánlom senkinek!NE UTALJ NEKI SOHA!!!!!
-
Matsushita
tag
Piros pontot kérnék fi:zi'k kollégának segítőkészségéért és a gyors, pontos, korrekt üzletért.
Ezt vettem tőle. Köszönöm!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Jó pihenést, jó kikapcsolódást és jó töltődést kívánok nektek!
-
sutilowits
csendes tag
Szeretnék blackvinyl kollegának sok-sok pirospontot adni a korrektségéért, és bátran ajánlom mindenkinek. Nekem garanciáztatásban segített itt Korrekt gyors partner. Hálás köszönet érte
-
Matsushita
tag
Szeretnék piros pontot kérni pirintgabor kollégának rugalmasságáért, pontosságáért, korrektségéért.
Ezt vettem tőle. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Jó pihenést, jó kikapcsolódást és jó töltődést kívánok nektek!
-
Jubiii
tag
Nokia 6300 telefonom gyors, és rugalmas vevőjének kérnék piros pontot : Robigo fórumtársnak.
-
tag
jár a pirospont Matsushita-nak egy Headset-et vett tőlem! Korrekt üzletfél Ajánlom mindenkinek!
Üdv.: Gábor
-
Inception
tag
Jár a piros P.e.t.ya-nak.Korrekt és rugalmas eladó.Az üzlet
-
Rabbitf_24
addikt
Szeretnék kérni a COD és a SW Force unleashed II párosért egy nagy pirosat Angelo69 fórumtársnak.
-
hoho34
tag
Kérnék pirosat Shag kollégának ezért az adás-vételért.Megbízható, mindenkinek ajánlom.
-
sentoya
csendes tag
Kérnék egy piros pontot TechnicLand kollégának ezért a szuper üzletért.
-
Robigó
csendes tag
jubiii nak egy szép nagy pirospont a nokia 6300 gyors adásvétel lebonyolításáért.
-
FrozenRouse
csendes tag
Piros pontot szeretnék kérni poj kollégámnak, vett tőlem Carbon fóliát
-
FrozenRouse
csendes tag
Valamint egy pirosat orichalcos kollégámnak is az üzlet miatt
-
spurika
senior tag
válasz szigeti0509 #28776 üzenetére
Kérnék egy piros pontot RobertoC kollégának ezért az üzletért:psp alkatrészek
Korrekt gyors,előre utaltam már másnapra itt volt a cucc.
[ Szerkesztve ]
Symbian For Ever topik:http://prohardver.hu/tema/symbian_for_ever_olvasd_el_az_elso_hozzaszolast/friss.html#msg26
-
hovika81
tag
Kérnék egy pirosat MPeter87 felhasználónak ezért a [fülhallgató] beszerzése miatt.
Diablo 3 - hovika81#2333
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz Matsushita #28760 üzenetére
Viszont pirosat kérnék Matsushita fórumtársnak a korrekt üzletért.
Egy fülhallgató tokot vett tőlem, minden rendben volt.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Daszkalosz19
aktív tag
Kérek egy piros pontot gordonfreemN kolegának, a Cape cora tartályért. Gyors,tisztességes,megbízható. Ajánlom mindenkinek!
-
Daszkalosz19
aktív tag
Kérnék egy piros pontot k.mamut kolegának az egyedi block gyártásáért.Szép,igényes munka.Gyors,megbízható.Ajánlom mindenkinek
-
Minigun
csendes tag
Piros pont vivike77 -nek, aki ezt a processzorhűtőt vásárolta tőlem. Ajánlott vásárló!
-
őstag
-
hori-zoli
tag
Piros pont .bruszli. kollégának a korrekt üzletért!!!!!!
Erről beszélek --> [link]
-
romero28
senior tag
mobillaci fórumtársnak kérnék egy piros pontot ezért az üzletért . minden a megbeszéltek szerint zajlott , bár minden biznisz ilyen simán menne . korrekt és szimpatikus emberke , csak ajánlani tudom
-
do-Sequence
tag
Másokra bízzuk, hogy tájékoztassanak minket de bölcsességet senkinek sem lehet tanítani. Ezért mindig mi döntsük el magunkban, hogy mi az igazság! "Ez a kemény, nem a fa***m Öreg" - Mondta egyszer Stanley Tucci :)
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Piros pötty LeC részére a 2x4GB memória üzletért. Igazi fasza gyerek, de ezt már sokan tudjátok.
<< Heimdal >>
-
-
SimonYana
addikt
Kérek szépen egy nagy piros pontot Daszkalosz19 kollégának Mert vett tőlem INNEN egy Roccat Kone + egyeret!
Bízhattok benne , mert korrekt tag![ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
-
törölt tag
MPeter87 -nek kérnék egy pirosat. Egy Xears TD4-el lettem gazdagabb neki köszönhetően.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- I9-9900KF / RTX2070/ NZXTH500/ NZXT X63/16 GB/ 500 GB SSD/ Víz
- Házasitsd be! Egy újabb szépségbe! Lian Li 216RX Black ARGB szinte új Gépház Ingyé MPL
- Garmin Fenix 7, 47mm eladó makulátlan állapotban, garanciával
- Magyar vil. bill ! Surface Pro 5.Gen - 12.3" ips - 3K! érintős -- i5/8/256 +SZLA +GAR
- Eladó MSI Cyborg 14 A13VE-211 I7 13th, RTX 4050 6GB, 16GB, 144hz gamer laptop!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest