- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- Asztrofotózás
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Milyen monitort vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hálózati kábelek és szerelésük
Aktív témák
-
Spd89
csendes tag
Piros pont jár garetrambo-nak, ezért a bill. szettért, méghozzá 2-ért is.
Megbízható, korrekt, gyors, ajánlom mindenkinek.
-
M1k133
tag
Piros pontok:
1. vikingsanyi : Egy nagyon korrekt és megbízható üzlettárs, jó minőség nagyon jó áron!
2. BRIKLY : Minden rendben volt, jött, átvette , fizetett: Monitor
Köszönöm Nekik és mindenkinek hasonló üzlettársakat kívánok!
--== M1k133® ==--
-
vendettta
tag
[tak-dav-nak szeretnék egy nagy pirosat, hibátlan [giga lapért] +egy x3as ph2-ért, 4gb ddr3 geilért. köszönöm! kiváló eladó!
A stílusomon senki ne próbáljon meg csiszolni, ha eddig nem sikerült senkinek...nektek sem fog:)
-
mitkov77
aktív tag
CPU-VGA-SSD összehasonlító teszteket itt találsz http://www.anandtech.com/bench . Ezért feleslege újabb hozzászólást írni. Engem úgy tanítottak, hogy ha hozzám szólnak - kérdeznek, válaszolok. Ha írok egy privát üzenetet te is tedd meg ugyan ezt.
-
bibimad
senior tag
Piros pont V.T.CS. kollégának.
Einstein mondta''Két dolog végtelen:az emberi butaság és a vilagegyetem,bár az utóbbiban nem vagyok biztos''
-
tak.dav
csendes tag
- betartja a szavát
- kifizette a megbeszélt összeget
- korrekt, megbízható vevő
jár neki részemről a pirospont
2011.12.04.[ Szerkesztve ]
-
V.T.CS.
senior tag
bibimad-nak szeretnék egy pirosat a bb box vásárlásért.
-
Lac003
csendes tag
Kérek Don Dante fórumtársnak egy pirosat két Cooler Master - Megaflow - 20cm -t vett tőlem.
Üdv:Lac
-
orion64
csendes tag
koufax kollégának kéretik a pirosat beírni ezért. Gyorsat boltoltunk és működik.
[ Szerkesztve ]
Üdv: orion
-
Steve(AMD)
tag
Egy pirosat kérnék fairi kollégának bevésni, a sikeres üzletünkért. Gyors üzlet, korrekt vevő! Ajánlom mindenkinek!
-
fairi
addikt
válasz Steve(AMD) #16374 üzenetére
Rendben lezajlott az adásvétel, gyorsan és problémamentesen.
Steve(AMD) egy piros pont. -
wxppro
aktív tag
Kérek egy piros pontot --HARDCORE-- kollégának ezért az üzletért.
Megbízható, korrekt vásárló...
-
mzso
veterán
Piros pont fi:zi'k-nek a Superlux HD660 vétele problémamentesen zajlott.
-
SLajos74
csendes tag
Kérnék egy piros pontot kleinguru kollégának 2db Pioneer 218l DVD írót vettem tőle de a link nincs meg sajnos.
A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá. :)
-
utomi
senior tag
Kérnék egy piros pontot Legendd kollégának ezért az üzletért. Minden korrekt volt csak ajánlani tudom őt!
-
Szabee18
csendes tag
Kérnék http://hardverapro.hu/tag/macko20.html -nak egy pirosat mert korrekt volt az üzletnél amit tőlem vásárolt:
http://hardverapro.hu/apro/keresek_hibas_komplett_regi_elavult_gepeket_alkatr/hsz_1-50.html -
EqIm
újonc
Szeretnék kérni egy pirosat FrozenThrone kollégának a sikeres és gyors üzletért.
-
Rottweiler89
senior tag
Piros pontot kérnék mrhitoshi kollégának a Samsung S8500 Wave telefonért!
Korrekt és megbízható eladó,minden a megbeszéltek szerint zajlott le!DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
bogabor89
csendes tag
-
headB
tag
runner 125 -nek kérnék egy nagy piros pöttyöt ezért: [link]
Telefonon gyorsabb: +36307917622
-
guppi99
tag
rezme kollegának kérnék pirosat a psp üzlet miatt.
-
ZozzHUN
addikt
loker kollégának piros! Memóriát vett!
-
mcroberto
tag
Szeretnék kérni egy piros pontot [^Clown] kollégának ezért a bizniszért. Pontosan azt kaptam amit vártam. Köszönöm.
IBM-Lenovo BIOS jelszó eltávolítás. PRIVI // Samsung LE32C650// LG 43NANO79 // Intel Serverboard+X3330 xPenology // Supermicro+L5630 xPenology // Lenovo X250@Big Sur // ThinkStation C30 + Dual E5-2650+32GBDDR3ECC+GTX960
Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest