- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
thearc
csendes tag
Szeretnék pirospontot igényelni gampa részére, mégpedig ebből kifolyólag. Köszi!
+36304733356
-
veterán
Eddig frissítve
Ha hiányzik a pontod, nyugodtan jelentkezz Privátban!
Ami kell:
-Mennyi pontod hiányzik
-Az összes pontod linkelve (Ha van archívumba, akkor onnan is)
-Link a hiányzó pont(ok)hoz
-Egy doboz sör - Beváltható egy köszönöm-re isJavíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
andras87
tag
Egy nagy pirospontot kérnék kanzoli kollégának ezért az üzletért, melynek során maximálisan korrekt és együttműködő volt!
Köszönöm szépen!
Üdv: András [ NVIDIA™ FAN ] | Ha több pirosad van, mint nekem, akkor előre utalok!
-
tomy0628
aktív tag
Kérnék egy piros pontot Ace Ventura-nak!
Nagyon gyors, korrekt, megbízható, mindenkinek csak ajánlani tudom.[ Szerkesztve ]
-
b4mb1n0
csendes tag
Hatalmas Piros Pont WindyJoe fórumtársnak ezért a HDD-ért Samsung 160 GB IDE 2,5" HDD
Korrekt, megbízható partner...csak ajánlani tudom mindenkinek!!!
[ Szerkesztve ]
Macbook Pro (A1278) ‹13" ; Mid-2012› ; Intel Core i5 ‹3210M› ; 12GB DDR3 SODIMM 1600MHz
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Egy nagy piros pontot szeretnék kérni alitak forumozónak ezt a félkonfigot vettem tőle utánvéten.
Az üzlet során gyors és korrekt volt ajánlom mindenkinek![ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
StormMan
tag
jár a piros Frankye-nek a gyors üzletért és a hibátlan termékért
[ Szerkesztve ]
-
pcminden
csendes tag
2db Pirosat kérnék [horiza1-nek], [megint egy mikróprofesszort vett] és [egy HDD-t], Nagy THX, jó veled üzletelni
Pirosat kérek [tyuri-nak], [egy memót vett tőlem] korrekt partner.
Pirosat kérek [waitheard-nak], egy [mikroprofesszort vett], megbízható partner.
Pirosat kérek [provocator20-nak] a [kijelző vásárlásért], rendes megbízható partner.
Pirosat[grof-zero]-nak, [töltőt vásárolt], hosszútávú partner, ajánlom.
-
nkrisz990
csendes tag
Kérnék egy piros pontot a baromi gyors vásárlásért chaplinnek ezért a processzorért.
-
LaptopSystem
őstag
Szeretnék kérni egy nagy Piros pontot franc0 Fórum társnak Korrekt Üzleti partner! Ezt vásárolta
köszönet érte!
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
mitkov77
aktív tag
Norb3rto kollégának hatalmas piros pont ezért a CM 690 II Advanced RC-692-KNN2 házért.
Mindenkinek csak ajánlani tudom.
CPU-VGA-SSD összehasonlító teszteket itt találsz http://www.anandtech.com/bench . Ezért feleslege újabb hozzászólást írni. Engem úgy tanítottak, hogy ha hozzám szólnak - kérdeznek, válaszolok. Ha írok egy privát üzenetet te is tedd meg ugyan ezt.
-
mitkov77
aktív tag
RufuszX kollégának hatalmas piros pont ezért a Apacer 32GB SSD AS202 -ért.
Mindenkinek csak ajánlani tudom.
CPU-VGA-SSD összehasonlító teszteket itt találsz http://www.anandtech.com/bench . Ezért feleslege újabb hozzászólást írni. Engem úgy tanítottak, hogy ha hozzám szólnak - kérdeznek, válaszolok. Ha írok egy privát üzenetet te is tedd meg ugyan ezt.
-
Cadal
őstag
alitak kollégának kérek egy pirosat, egy SSD-t vett tőlem. Minden a megbeszéltek szeint ment. Köszi.
-
Hgovi
aktív tag
Piros pontot kérnék Rotburg
-nakezért az üzletért a leírtak szerint kaptam olcsóbban!Üdv Hgovi
-
gyilok85
tag
::Trunks:: kollégának egy nagy pirosat kérek.
elöre utalt nekem egy vga vásárlásánál.másnapra a csomagja ott volt.
Minden rendben ment.
ajánlom.korrekt, és mobil a srácgyilok85 felhasználónak 61 pozitiv 0negativ ertekelese van!! Internet X miatt zartak ki.Dobaljak a fix ip. cimet...mire jo ez
-
Kiscsőke
aktív tag
Deathcrow42 collégának kérnék egy hatalmas pirosat a nagyon korrekt üzletért !
A remény hal meg utoljára! (meg a patkányok)
-
GandC
tag
fi:zi'k fórumtársnak kérnék egy pirosat, Superlux fejhallgatót vettem tőle.
-
törölt tag
pirosat kérek 3ges3k fórumtársnak ezért az üzletért.
-
do-Sequence
tag
-
Nyomdász
csendes tag
Piros pontot szeretnék kérni Csabroncka fórumosnak, ezért az adásvételért. Korrekt, gyors és segítőkész partner, mindenkinek ajánlom.
Intel Rulez!!!
-
merlinmester
csendes tag
Egy NAGY pirosat szeretnék kérni apogonyi fórumtársunknak ezen hirdetése egyik terméke miatt!Korrekt,pontos,megbízható,kimondottan barátságos és segítőkész emberke!
Ha sürgős, akkor kérlek PM-ben keress! Köszönöm!
-
André
tag
Sziasztok!
gege71.hu fórumtársnak szeretnék kérni egy hatalmas pirosat a konfigért és rugalmasságát is szeretném kiemelni.
Fateful kollegát is megillet egy szintén hatalmas piros pötty a prociért és szintén rugalmasságáért.
Ez úton is köszönöm nekik az üzletet.
-
Thermaltake
tag
Egy óriás piros pontot kérnék Berenton PH kollégának a kifogástalan állapotban lévő Kane and Lynch pc játékért.
Gyors üzlet, gyors csomag feladás, szavát álló fórum társ.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen TV-t vegyek?
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Külpolitika
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest