Aktív témák
-
asfgh
tag
nagy piros vendor79 kolegának.
az új számom: 0620-4400-515 http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=asfgh&submit=
-
grrpowa
aktív tag
Sziasztok radeon_fan nak kérnék egy pirosat ezért az üzletért Hyper X Lovo 2x2 Gb kitet vettem töle félreértések elkerülése végett 2Db 2x2Gb kit van neki és az egyiket én vettem meg korrekt partner csak ajánlani tudom
0631 7710098
-
77Gabesz
csendes tag
Piros pontot érdemel kettes88 fórumtárs.
Gyors egyeztetés és számomra megfelelő vásárlási feltételek után egy stabil, kiváló ár-érték arányú procit vettem tőle.
Nagyon elégedett vagyok a termékkel éppúgy, mint az eladóval.
Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Gabesz
[ Szerkesztve ]
Nickemben a 77 nem az IQ-m, hanem a születési évem!
-
teglasz
tag
Kérnék egy piros pontot donjohnson kollégának, ezért az üzletért!
teglasz felhasználónak 238 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése a fórumon! ------ Eladó termékeim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/teglasz/index.html
-
Prof
addikt
Kérnék egy piros pontot BarRi-nak az aranyos kis Police 3W-os zseblámpáért. Előreutaltam és egyből küldte postán az árut, ami tökéltesen működik. Korrekt üzleti partner.
[ Szerkesztve ]
-
Attila71
csendes tag
gunyo kollégának kérnék egy nagy piros pontot, ezért [link].
Nagyon korrekt és rugalmas üzleti partner.
Köszi.
Attila71 -
Gyuszi83
tag
Kérnék egy nagy piros pontot kicsitrash kollégának ezért az üzletért. Már volt több üzletünk is . Megbízható, korrekt üzlettárs volt.
-
plexi
tag
calf kollégának jár a piros pont, megbízható, gyors! nem ver át.
"amennyiben nincs mérték, úgy nincs gyönyör sem.'
-
gunyo
tag
Kernek egy hatalmas pirosat a kovetkezo kolegaknak:
ScrapUnit kolleganak a matricakert!
[ Szerkesztve ]
-
corkone116
csendes tag
Egy piros pont utánvétel részére
[ Szerkesztve ]
-
Zadia
senior tag
Egy pirosat kérnék Sir McMonk-nak a hibátlan ramokért Geil
-
Attila71
csendes tag
VateRicsi kollégának kérnék egy nagy Piros pontot ezért,[link].
Köszönöm a rugalmas, és korrekt üzletet.
üdv.
Attila71 -
zsola94
csendes tag
olbaidhun egy piros pont jár! Korrekt volt
-
Isee
senior tag
Szeretnék egy hatalmas piros pontot kérni ottesz fórumtársunknak, ezt az Asus notebook-ot vette tőlem.
Felhívott, megbeszéltük, eljött, átvette, minden a legnagyobb rendben zajlott.
Ajánlom mindenkinek, megbízható ügyfél"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
-
darkshadows
csendes tag
Szeretnék pirosat kérni satyusz -felhasználónak a korrekt vga üzletért!
-
zsolesz010
senior tag
válasz gyurcio #16295 üzenetére
gyurcio fórumtársnak szintén jár egy pötty ezért. Problémamentes partner az adás-vétel során, bátran boltoljatok vele.
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
geckowize
őstag
Edenyke-től vettem egy HTC Desire mobiltelefont (a hirdetés oldala már elévült), még a próbagarancián túl is nagyon segítőkész, korrekt volt, ezért pirospontot érdemel.
-
EnginEEr
tag
Szeretném folytatni a névsort Peregrinator kollégával.
Megbízható volt és pontos, a vásárolt proc remekül érzi magát nálam[ Szerkesztve ]
Abor-Asör-Apálinka => Asus | AMD | Ati - az utóbbi 2 már egy, de a sör nem válik pálinkává ilyen könnyedén :)
-
Depner
csendes tag
Köszönöm NLQ fórumtársnak a gyors és zökkenőmentes üzletet. Nagy pirosat kérnék neki a Dell D620-as laptopért és tartozékaiért!
[ Szerkesztve ]
-
ken26
tag
Nagy pirosat kérnék- [torocsik]- kollégának,ezért-[link]-az üzletért,vettem töle és hibátlanul mükszik,korrekt megbizható,ajánlom!
[ Szerkesztve ]
A normális üzletem után,kérem a piros pontom!
-
ath
senior tag
pirospont illeti mobileman-t amiért haldokló T41-em korrektül, gyorsan megjavította
-
rlazol
veterán
Pirospont Fail3D! - nek, korrekt eladónak bizonyult.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
necc84
csendes tag
Piros pont bigup79 nak a Lemezekért!
Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- 27"-os monitorok számlával, garanciával! IPS FHD QHD! Dell, HP, Samsung
- 2 év gari 12 gen/Lenovo Loq/RTX/500SSD/16GDDR5!!!
- Macbook AIR 13 space gray M3 CHIP! 512GB SSD! Notebook.hu számla! 3 év Apple garancia!
- ARCTIC Alpine 23 CO léghűtés
- MSI GeForce RTX 4070 VENTUS 2X OC WHITE 12GB GDDR6X 192bit, Alza Garancia 2027.07.11-ig.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs