Aktív témák
-
kismércse
tag
Egy nagy piros pont Fukszának a memóriakártyáért!
-
maxwell
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Szeretnék kérni piros pontot SoundBird -nek!
Ezért:
http://hardverapro.hu/apro/ceruza_stylus_acer_dx900-as_pda-hoz_uj_eredeti/friss.htmlKöszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
F e Z o
veterán
Piros pontot szeretnék kérni Nippon fórumtársnak ezért a gyönyörűségért. Korrekt, megbizható partner.
H2O über alles!
-
elistvan
őstag
Jár a pirospötty Winner_hun [link] tagtársnak, az E-Bay-ről való rendelésért!
[ Szerkesztve ]
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
dewil666
őstag
Hatalmas piros pont "Isee"kolégának a memókért! Köszönöm!http://hardverapro.hu/apro/geil_black_dragon_2_1gb_1066mhz_kit/hsz_1-200.html
[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
petrelli86
aktív tag
-Philip- fórumtársunk a sokadik sikeres üzletünkért..
abszolut megbízható, mindenkinek ajánlomhttp://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=petrelli86 Vágjál bamba képet! ÍGY! MOST JÓ!
-
AndrisBoy
aktív tag
Hatalmas Pirospont , ismént BandiT Kollégának, a pontos,korrekt,gyors, bizniszekért.
•°o.OO.o°•
-
squarepapa
csendes tag
Szeretnék kérni egy hatalmas pirospötyit FuckeR19 kollégának.
Vettem tőle egy ATX táp tesztert, egy PCI foglalatos alaplap tesztert, és egy USB-->SATA, 2.5, 3.5 adaptert.
Korrekt eladó, korrekt ügyintézés, gyors és megbízható, csak ajánlani tudom.
Köszönet a cuccokértA cenzúra a társadalom önbizalomhiányára utal!
-
-
Asador
tag
Neki
szeretnék egy piros pontot kérni, mert ugyan üzlet nem született, de egy általam orbitálisan félreértett és lereagált ügyet úriemberként tudott kezelni. -
wAfu
tag
Menjen a pirospötty Süni 1985 F-nek, korrekt vevő!
-
én8
újonc
piros pont akos3-nak a korrekt árúért, vodafone sim. Megvárt a találka helyen pedig késtem kb negyed órát
Üdv: Én
-
Isee
senior tag
Szeretnék piros pontot kérni az alábbi kollegáknak a problémamentes üzletért:
dewil666-nak a gyors és korrekt bizniszért, 2*1Gb Geil Black Dragon ramot vett tőlem, alku nélkül a megbeszélt helyen és időben. Megbízható vásárló, üzleteljetek vele bátran
Pepe78 fórumtársunk egy Galaxy 9800GTX új tulajdonosa, rövid egyeztetés után megejtettük az üzletet, rendben problémamentesen zajlott minden, ajánlom mindenkinek, aki nem hiszi, tegye próbára
Cyberdaemon kollega pedig egy 8800GTS kártyát vásárolt tőlem, kicsi alku belefért az árba, képes volt beautózni Debrecenbe az áruért, igaz késett egy kicsit, de telefonon jelezte előtte, szóval teljes mértékben megbízható vásárló
Köszönöm mindenkinek az üzleteket
Javítottam az üzlet linkjeit.
[ Módosította: z0d1AK ]
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
-
kari00
újonc
PIROS PONT foda00 -nak a sikeres üzletér.
Megbízható gyors, pontos
EZT VETTEM, TŐLE:: -
zsolesz010
senior tag
OberMotz Vinyó-üzlet. Telefonos egyeztetés, jött, próbáltunk, segédkezett egy kis ajtónyitogatásban.
A szabályok miatt a hirdetés: 320GB USB-s mobil rackNagyVillany No, ezúttal is vinyó-üzlet. Már nem nagyon mondanék semmit, az, hogy megint beírtam ide a nevét, úgyis árulkodik.
A szabályok miatt a hirdetés: 320GB USB-s mobil rack és Samsung SpinPoint F2EG 1.5TB/1500GB SATA HDDKérnék az uraknak egy-egy pirospontot
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
GrooveHero
addikt
pirospontot szeretnék kérni Castiel fórumtársnak a megbízható és korrekt üzletért.A megbeszélt helyen és időben volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki nem akar csalódni. Köszönöm mégegyszer
egy tv tuner kártyát vettem tőle, méghozzá ezt:
TV tunerWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
csoda120
aktív tag
Szeretnék adni egy piros pontot dvdbackuper és dew28 kollégáknak a korrekt és pontos eladásért (telefonokat vettem tőlük)
[ Szerkesztve ]
Facebook: szerelem a négyzeten
-
Pepe78
őstag
Pirosat kérek Isee részére!
VGA-t vettem ma tőle.
Minden a megbeszéltek szerint alakult. -> Ajánlom bárkinek. -
dewil666
őstag
Piros pont Isee fórumtársnak a memóriákért!
Isee Köszönöm!!!Linkeltem az üzletet.
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
z0d1AK
nagyúr
Mehet a pirospont thomas791-nek, 2db Intel Pentium Inside matricát vett tőlem.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
AirBooms
addikt
Nagyon nagy piros pont a legjobb vizescucc kereskedőnek, OC-nak, vagyis a SUBCOOLING.HU-nak! Egy nem éppen gyakori XFX GTX285 Black Edition VGA-ra rendeltem vízhűtő blokkot, aminek már a beazonosítása sem volt egyszerű feladat, de tökéletesen sikerült, s a rendeléstől számítva néhány napon belül meg is érkezett a tökéletesen illeszkedő és kitűnő hűtést biztosító EK-FC285-GTX blokk!
Ha vízhűtés: Subcooling.hu és OC! Köszönet neki!
-
nagynorbi
aktív tag
Ezért az üzletért piros pont Erővarázsló kollégának.
-
vodika
tag
Én is kérnék egy pirosat [Gaabbaa] kolléga részére egy DVD-ROM adás-vételért.
Flexibilis és türelmes kolléga! Nagy erény ez manapság...
Üdv:
VodikaEzek mennek, meg a bárányfelhők.... Priviben gyorsabb! Normál esetben válaszolok privikre, kérlek tedd ezt TE is! Köszi!
-
nagynorbi
aktív tag
marcipunk kollégának piros pont ezért az üzletért.
-
jasonka
aktív tag
válasz jasonka #44456 üzenetére
Mivel nem tudtam, hogy az adott ügyletet is be kell linkelni, most pótolom :
http://hardverapro.hu/apro/elado_1gb_kingmax_ddr400/hsz_1-200.html#msg19
Tehát : "gallus" kollégának nagy piros pont, mert az általa a Hardverapróban kínált DDRAM KIVÁLÓAN működik.
Reális ár, gondos csomagolás, - a posta késése miatti idegeskedésemet üzeneteivel rendszeresen próbálta "orvosolni" - összességében tehát : KIVÁLÓ, KORREKT ELADÓ !
( Megjegyezni kívánom : előre utaltam a vételárat és a postát - azaz kockáztattam...)(Eleddig nem tudtam a linkelési előírást, azóta pedig nem léptem be, így késve pótolom.)
Remélem, "gallus" Kolléga Úrhoz most már ejut a piros pont és dícséret.
Köszönöm !
P. S : Nem tudom, hogyan kell az érintett topictárs nicknevét pirossal jelölni...
[ Szerkesztve ]
Hja kérem ! A Belváros !...
-
csdm
senior tag
Egy nagyon korrekt, jófej eladónak küldök piros pontot, bátran ajánlom mindenkinek!
hirdeto ezért az üzletért. -
Illidan
tag
Egy piros pontot kérnék shift+ő fórumtársnak a sikeres üzletért és az IBM T42-ért
-
castiel
aktív tag
-
thomas791
tag
Piros pontot kérnék z0d1AK-nak! ezer köszönet a matricákért!
Linkeltem az aprót.
Megbizhatóság? Nézz utánna!
-
sixer66
senior tag
Jár a PIROS Warbeast kollégának, vett tőlem egy komplett konfigot, minden a megbeszéltek alapján zajlott.
-
TOZ
addikt
TheCorteznek koszonom ez uton a joarasitott X4 Ultrabase-t. Prima, makulatlan darab.
-
SantaFe
csendes tag
Piros pont _ATi_1-nek a DVD-üzletért. Korrekt és gyors.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest