- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Ilyesmi kínai rollerekről mi a vélemény? [link]
Elég jól le van akciózva, 76e forint kuponnal.Érdemes venni egyet?
Szeretnék venni, elvileg Xiaomi Scooter 3 copy, de nem tudom mi ezekről a kínai koppintásokról a vélemény.Köszönöm.
-
Tamás9x
őstag
válasz Somatom #14252 üzenetére
Az enyém is simán felmegy rajta.
Adni kell neki egy kicsit több kakaót.tothjozsi96: Nem venném meg !
Nem véletlenül ennyi az annyi, Xiaomi alá ne menj, hidd el nem éri meg.[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/@kisstontour
-
tothjozsi96
addikt
válasz Tamás9x #14254 üzenetére
Rendben, megfogadom, köszönöm!
Az eladó hirdetéseire rámentem, ott találtam egy drágább rollert és ott bizony érkezett egy negatív komment miszerint az akkumulátor 5 perc alatt merült 60%-ra, meg letört ez a sárvédő szerűség is úgy, hogy sosem lépett rá a kedves vásárló.Akkor egyenlőre nálam még várat a dolog magára.
Xiaomi-ból mi ami nagyon ajánlott? Scooter 3?
Egyébként egy várható élettartamot lehet mondani ezekre?Napi 9-10km-re használnám, testsúlyt most nem mondanék mert diétáznom kell.
Illetve ezekhez a Xiaomi rollerekhez például van alkatrészutánpótlás?
Arra gondolok hogy én otthon ezt tudom cserélni, vagy csak szervizeltetni lehet? -
saril
senior tag
válasz tothjozsi96 #14253 üzenetére
Ezt akartam irni amit Tamás9x is mond, hogy csak xiaomi meg segway g30 ebben a forumban csak a xiaomi meg a g30 változatai a menők, a többi szar, ne vedd meg, neve nincs, jujjdeszar, nincs hozzá alkatrész, fos, nincs tapasztalat róla, ergo csak rossz lehet!
Én harmad annyiért vettem rollert mint itt mások tették, már 200km-t is átléptem és +100kg- vagyok, szintkülönbség a városban jelentős, eddig "még" jó, ha bármi baja van vehetnék egy másikat is mert még akkor is olcsobban jönnék ki, mint aki 2xxeFt-ért vett rollert, de amúgy az enyémen is rengeteg minden xiaomi alkatrész vagy azzal megegyező, pedig köze nincs hozzá, értsd a váz is teljesen más, sokkal masszivabb!De azt csinálsz amit akarsz amúgy, de ezt le kellett irnom, mert itt igy működik.
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
tothjozsi96
addikt
Jó, csak ott van az a külföldi oldal amit linkeltem, ahol meglehet vásárolni. Ott van róla 2 komment. Most az alapján nehéz azt mondani hogy ez biztosan jó lesz. És hiába veszek még egyet, hogyha alapból egy gyenge konstrukció. Nem gondolod?
Értem hogy neked van egy kínai valószínűleg koppintott rollered, csak tényleg olyan helyről vennék én is szívesen ahol több tapasztalat van vele. Mert az hogy megvettem, mentem vele 200km-t az semmi, az szerintem nem mérvadó. Köszönöm a véleményed!
-
Tamás9x
őstag
válasz tothjozsi96 #14255 üzenetére
Ha oda-vissza 10km akkor szinte bármelyik ami tetszik, de ha oda 10 vissza 10 akkor valami 30-40km hatótávosat néznék.
Pro2 -höz van minden Scooter 3 -ba jobb a hátsó fék. minden van hozzá otthon tudod szerelni is.
De ha messzebb is mennél, mert megjött a kedved a csavargáshoz akkor Ninebot G30 az már nyugisan 65km.saril: Teljesen igazad van addig amíg véletlenül nem lesz, és vállalni kell érte a felelősséget.
Én is Blackview telefont használok, DE saját felelősségre, tisztában vagyok vele, hogy nem polcról leemelhető minden hozzá. Tömegcikk, lehet itt lázadozni, de ami bevált azt kell, illik ajánlani, majd ha lesz benne 50.000km akkor térjünk vissza a koppintásokra kösziPro2 100K alatt már fellelhető... Miről ebszélünk. Szép az önérzet de a saját farkunkkal csapkodjuk a csalánt ne máséval.
[ Szerkesztve ]
-
PociAti
őstag
válasz tothjozsi96 #14253 üzenetére
Nos, ilyen jellegű váztörést sem láttam még Xiaomi rollernél, csak klónnál.
Kormányrúdtörés sem szép történet, viszont hogy ezen a szakaszon törjön el a váz, ahhoz igazán szar anyagot kellett használni. Biztos sokat spóroltak rajta.Ez az a pörgős Telegram csatorna (amit nemrég említettem), ahol vagyunk páran magyarok, és látni érdekes dolgokat.
https://t.me/m365_custom_electronics_en
E-scooters Upgrade Workshop by Denis Yurev -
_Balee_
aktív tag
Vsett 10+-ról vélemény?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, Asus RTX 4080 ROG Strix OC, LG 34GN850-B, PS5 Pro, Xbox Series X, Nintendo Switch Oled, LG OLED 77C21LA, Steam Deck Oled 512 Gb, PS Portal
-
-
gergo5991
őstag
Akinek van mondhatni rendes rugozassal rollere, mennyit ad hozza a biztonsaghoz? Mert ahogy nezem a g30 on is 10 es kerek van, meg egy namin is, annyi hogy picit szelesebb. Gondolom egy nami vagy hasonlo kaliberu rolleron is kerulgetni kell az uthibakat katyukat? Ahogy nezem namihoz mar veheto modositott lengokar, amivel mar 13 colos gumi is elfer. Varok meg egy valaszra az eladotol is, de ugy erzem kell nekem egy nami
-
hdman
őstag
válasz gergo5991 #14285 üzenetére
Nami 11". Én elégedett vagyok a zero rugózásával, jól mozog terepen is és úton is, persze azért egy szitálásgátló sokat javít a biztonságon és a stabilitáson is.
Amúgy a Naminak nagyon jó és stabil futóműve van, az egyik legjobb a nagy rollerek között. :)
[ Szerkesztve ]
Sopron city :)
-
DigitXT
nagyúr
válasz gergo5991 #14285 üzenetére
A merev felfüggesztés adott úthibán képes akkorát dobni a pilótán
hogy majd' lerepül a rollerről. Pneumatikus gumi ide, vagy oda. Ezt
egy Bird bérrollert vezetve tapasztaltam meg, adott szituációban a
komfort (ha egyáltalán ez még oda tartozik!), sokkal rosszabb volt,
mint előtte a tömör gumis, de első-hátsó rugózással szerelt vason.Ez egy ilyen mélyedés jellegű úthiba volt, nem kátyú. Nem feltűnő...
Azon nagyon rosszul vizsgázott... Amúgy szépen, csendben gurult!Szóval véletlenül sem a pneumatikus gumi ellen beszélek. Csak az
a tapasztalat szerint nem old meg mindent önmagában, nem rugó:
szerintem nagyon sokat dob a biztonságon, ha normálisan rugózik.
Amikor nem normális, mint az enyém most, az meg kellemetlen, és
rontja a komfortérzetet, sőt konkrétan a stabilitást, ha felüt a teló...
(A semminél minden jobb, de felfüggesztések közt van különbség.)Szerk: Wolf King GT mozgása nagyon tetszett... kátyút szerencsére
nem fogtam vele. Az tempónál akármit vezetve veszélyes tud lenni.
(Szóval, ha van idő kerülgetni, még mindig biztonságosabb, ha nem
teszteli az ember, hogy elég jól becsülte-e meg a kátyú méretét...)[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
Végre kipróbáltam a Xiaomi Pro 2 első Monorimes burkolt rugós lengéscsillapítóját. Nagyon kellemes érzés a sima villa után, viszont tényleg nagyon hülye hangokat ad ki. Ebből lehet hogy légrugó lesz.
ui.: most már azért mentem pár kilométert a rollerrel, de nekem még mindig nem hiányzik a 25Km/h feletti sebesség. Én simán elvagyok ezzel így is.
[ Szerkesztve ]
-
mrrr74
aktív tag
válasz DigitXT #14287 üzenetére
Ma próbálgattam egy kicsit a G3-at és azt kell mondanom, hogy terepen hajtva nem jobb a rugózása, mint az N65-é. Úgy tűnik, rettentő sokat számít a gumi szélessége is, de az is igaz, hogy ez a TPU lengéscsillapító biztosan másképp csillapít, mintha rugós lenne. De a Navee-n meg nincs, ott a 3" szélesség is sokat besegíthet a nagy átmérő mellett.
https://weddmegonline.hu, https://nekedveszem.hu
-
gergo5991
őstag
válasz DigitXT #14287 üzenetére
ismerem azt mikor lepattogok a g30-ról , nyilván egy rugó kicsillapitaná a dolgot, de fentebb kijavitottak 10 helyett 11 inches a nami kereke, hát de ha azt nézzük ugyan úgy kerülgetni kell vele.
csoportból:
nami 13 inches gumival
[link]
[link]
[link]
[link]
ezzel azért már nem kéne annyira figyelni az úthibákat gondolom
csak a nagyobb lengőkarok 700 eurós felára szerintem brutál drága -
DigitXT
nagyúr
válasz gergo5991 #14290 üzenetére
Ezek még mindig nagyon kicsi kerekek, csak rolleren néz ki nagynak...
Szaros SMKP is min. 10" felnin(!) gurul, aztán azzal sem jó a kátyúzás.
Egyetértek, hogy jobb (kisebb hibákra sokkal jobb), de nem helyettesíti
végső soron a pilóta figyelmét, csak valamivel megkönnyíti a dolgát.Ui: kérdeztem FB-on, hogy az eladó FLJ T113-nak mekkora a felni, ha
11-es gumi megy rá. Válasz: 11". Fogalma sincs a hirdetőnek ezekről.
(Nekem 6-os a felni, 6.5" szokott lenni, csak a miheztartás végett...)Megnézve a képet, a jobb oldali PMT gumin ott van a korrekt jelölés...
Szóval 6.5", tényleg 11" lesz a teljes átmérő. (Szelepsapka elveszett?)[ Szerkesztve ]
-
Tamás9x
őstag
Van itt egy pár kugoo-s törött kormány is... csak erős idegzetűeknek, mert nem kevés vért tartalmaznak a képek... [link]
-
Casseius
tag
A gépem épp vezérlőcserén van, kaptam kölcsön egy 48v-os de egyébként full mezei g30-at.
KATASZTRÓFA, nem is értem emberek hogy tudnak lengéscsillapítás nélkül rollerezni, fáj a csuklóm, ráz, folyamat koncentrálnom kell, a legkisebb úthiba is kiakarja szakítani a kezemből a kormányt, ezt be kellene tiltani komolyan mondom, nem hittem korábban h ennyit javít a komforton és biztonságon a lengéscsillapitásDon't Worry, Be Happy
-
Vodike
tag
válasz Casseius #14293 üzenetére
Nekem is bent van a rollermagusnal a pro2-m. Leszoritott egy auto es bele kellett mennem egy tocsaba amibe egyreszt merult a deck es a vezerlo nyekk masreszt a tocsa elfedett egy katyut amibe szinten belementem = elso csapagy kaputt, a kerekben kicsit mintha 8-as lenne. Ma kiderul mentheto-e vagy gtk :/
[ Szerkesztve ]
exTiga
-
phoenix1989
őstag
Van itt valaki akinek kugoo m4 pro ja van? Lenne pár kérdésem. Esetleg valahol van fórum kifejezetten erre a gépre? (Magyar)
-
Casseius
tag
válasz Vodike #14296 üzenetére
Igen, meg is van melyik a tied, valamelyik este pont nála voltam és azzal szenvedtünk h menthető e kontrollered csere nélkül, de nem úgy festett, elég szépen beázott a deck-ed, ezért kell szilózni mindent is
Somatom: Üllői úton megyek végig minden nap 10km-es szakaszon 2x, gyenge géppel így lengők nélkül esélytelen h útra menjek
Don't Worry, Be Happy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest