Hirdetés
- E-book olvasók
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttroika
csendes tag
válasz wardemi #10980 üzenetére
Szerintem azért van benne 2gb memória, hogy használjuk. És nem Júlia, Romana vagy Twilight az amit olvasni szeretnék rajta. Vannak olyan könyvek, amelyeknek csak részeit használod, szakirodalom, szótárak, lexikonok, tankönyvek, stb.
Az, hogy számon kérek valamit, aminek a reklámok, leírások alapján benne kellene lennie, szerintem nem nagy igény (könyvtárszerkezet, stb.).
A négy mappa nagyon kevés. Több nyelven vannak a könyveim és nem szeretném keverni őket. Az lenne az igazi káosz
Az meg, hogy mindig egyenként feltöltöm, amit éppen olvasok, nonszensz. Egyébként, akkor minek az egy hónapos aksiidő? A kindle egy zsebben hordható könyvtár lenne, de ezek nélkül a dolgok nélkül nem az.
Laptopom meg van, azon is tudok olvasni, csak fárasztóbb (no e-ink). És nem is szeretném magammal cipelni mindenhova
Hát pedig elolvastam a kezdő hsz-t és sokat olvasgattam a többit is (nyilván nem mind a 10000+-t...), de ezekre a dolgokra nem számítottam. Az én hibám, megpróbálom kihozni belőle a legtöbbet, ha már így alakult
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPad 10th Gen Wi-fi 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad (2017) Wifi + 4G 32GB, Megkímélt Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPad 10.9 2022 64GB 2026.06.27.EMAG jótállás
- iPad 9th. 64GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3851
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest