Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ZooLee

senior tag

válasz Degeczi #5397 üzenetére

Az elmúlt fél évben ötször utaztam, mindig nálam volt. Kollégák között is találok szép számmal akik használnak, sőt a repülőgépen/repülőtéren körülnézve rengeteg Kindle-t (és persze egyéb e-könyv olvasót) láttam. (Csak a tegnap esti budapesti járatnál 4-et az enyémen kívül)

Sokkal érdekesebb, hogy az említett "túl sok esetben" mindig kiderül olyan rész, amely valahogy nem stimmel. Az általad linkelt esetnél elég érdekes ez a fejezet:

"Consider that I’ve been using Mac laptops since 1992. I’ve owned eight of them in those 16 years and all but one has been for an AppleCare replacement. I’m that hard on my equipment! Note, I don’t drop the computer, I just wear my stuff into the ground. I walk, cycle, and carry electronics every day for 16 years. Similarly my Leica has three lenses, two of which are broken (neither were dropped). I have a broken Leica flash now (never dropped). I have three broken Nikon lenses now (though, in this case, one of those three was dropped). I’m tough on my crap because I carry it every day and use whatever I have lying around as a weapon to fend off angry hordes of Ruby on Rails developers."

Ez sok mindent elmond, és ha ezek után komolyan azt gondolod, hogy a replüéstől (légnyomás vagy röntgen) lett baja a készüléknek...
    Ha tényleg ilyen típusú gond lenne a Kindle-kkel, akkor ezrével lennének negatív riportok és vélemények (pl. az Amazonon, nem szoktak szégyenlősek lenni egy-egy vélemény írásánál. Ha megnézed, majdnem a leírt vélemények 10%-a egycsillagos, és amennyit átfutottam, sehol nem volt ilyen típusú probléma, hanem a Kindle valós hibáit sorolják. Ha valóban létezne a "repülős probléma" akkor ez az arány sokkal rosszabb lenne.)

Z.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák