Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • paolinho

    őstag

    válasz paolinho #24835 üzenetére

    Hát gyerekek, a pofám leszakad ezen az Amazon.de-n! Megosztom veletek a mai történetemet a céggel kapcsolatosan.

    Tegnap bő 1 órán keresztül próbálkoztam az Amazon.com-nál, ahol két diszpécser mereven elzárkózott a problémám elől, a harmadik meg 20 EUR-ért szerette volna megoldani a bajomat.

    Ugyan hitehagyottan, de Oldman2 tanácsára nulla némettel megszólítottam az Amazon.de-n a Jetzt chatten-en keresztül az egyik ügyfélszolgálatost. (Ezért a tippért külön köszönet Oldman2 :R )

    Volt egy angol standard szövegem, amit Google fordítóval átpörgettem németre, ami nagyából így hangzott:
    "Hi! I bought a device from Germany, but I live in Hungary, and I don't need the advertisments because these not usefull for me. Can you help me to remove the advertisments from the device?"

    Ezt németre így fordította a Google:
    "Hallo! Ich habe ein Gerät aus Deutschland gekauft, lebe aber in Ungarn und brauche die Werbung nicht, weil diese für mich nicht nützlich ist. Können Sie mir helfen, die Werbung vom Gerät zu entfernen?"

    Na, és innentől, mint a medve, a nyuszika, és a halállista meséjében....jött egy "Ein moment" válasz, majd felugrott egy reklámmal kapcsolatos ablak a képernyőmre az olvasón, amit le kellett OK-zni.
    Ezt követően jelezte az ügyfélszolgálatos, hogy megcsinálta, amit kértem. Mondta, hogy indítsam újra az eszközt, majd amikor jeleztem neki, hogy minden rendben, szép napot kívánt, és elköszönt. Az egész nem volt több, mint 5 perc az újraindítással együtt. :))

    Szóval mostmár helyére került minden, már csak a tok megérkezését várom, hogy birtokba vehessem az eszközt!

    Bevallom, nagyon kellemesen csalódtam az Amazon.de-ben. Nyilván kellett hozzá egy ilyen empatikus, segítőkész munkatárs is, de hát erről kellene, hogy szóljon az az ügyféllel való törődés.

Új hozzászólás Aktív témák