Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pakkerpista

    csendes tag

    Üdv mindenkinek!

    Holnaptól Kindle tulaj leszek én is.
    Végigolvastam a fórumot (igen végig, minden hszt :) ) szóval sok kérdésem szerintem nem lesz.
    A legfontosabb talan Edenyke-hez, hogy Eszter hogyan olvas fel? Csak annyiban, hogy hőbörögni fog e nekem unokacsém 4 éves sráca, ha beteszek neki valami Benedek Eleket :)

    A tok kérdésben nem sokat rágódtam (ízlések és pofonok) nekem a gyári tok tetszett, nem olcsó, de azzal jött.

    Apró megjegyzés, a vámpapírnál semmit sem kellett beírni, van egy olyan pont, hogy "szabad forgalomba helyezés", annyi elég.

    Nem tudom ki minek alapján döntött, de nálam fura volt az "evolúció" :)
    Ott kezdődőtt, hogy 3-4 hónapja vettem egy Defy-t. Android, hujj de jó, stb.. Amivel nem számoltam, az a kis családom. Leginkább a játék része.. Édes jó anyám (62 éves..) rákattant a sudokura, amit szépen lehet vele űzni. Ezért beszereztem neki egy olcsó androidos telefont (U8500, hiba volt, Angry Birds nem megy rajta). El is volt vele, az előbb említett AB-ig. Onnantól megint rendszeresen nála köt ki a telefonom. Tehát lépni kell, vagy telefon csere, vagy tablet, amit a rossz szemével is jobban át.
    Az olvasás meg ott jött a képbe, hogy Trónok harca folytatására is kíváncsi lennék, azt elkezdtem Defyn. Nem nagy élmény, akárki akármit mond, nekem kicsi a kijelző ehhez.
    Csütörtökön keveredtem ide, elkezdtem olvasgatni, pénteken megrendeltem, ma/holnap itt van.
    Szóval eredmény: Kindle van, tefelon van (szerintem lecserélem valamire ami viszi AB-t), tábla egyelőre nincs, talán karácsonykor :)

Új hozzászólás Aktív témák