Hirdetés

  • Cryptmaster teszt

    gp A toll erősebb a kardnál – főleg, ha azt írjuk le vele, hogy mithrilpenge. De szavaink ebben a játékban nem csak acélt és varázserőt képesek megidézni, hanem az egész világ sorsát megváltoztatják.

  • Kiszivárgott egy lista a várható Lunar Lake modellekről

    ph Eszerint az Intel Core Ultra 200V sorozata kilenc modellből, köztük egy Core Ultra 9-es példányból állna.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zirowe

    nagyúr

    válasz LacpacNÉ #1076 üzenetére

    1. Azokat a tokokat, amik csak a 4 sarkánál fogják, nem ajánlom senkinek.
    2. Olcsó neoprene tok, becsúsztatod, puha, benne pihen, de ha használni akarod, akkor védtelen.
    3. Szilikon tok: szerintem nem szerencsés a ki-be rakás, illetve akkor már inkább vegyél mellé egy kijelzővédő fóliát is, biztos, ami biztos alapon, de szerintem kisebb a védelem, mint egy "könyv tokban".
    4. Az olcsó kínaiak, amik "hálószerűen" egy keretet alkotnak, tökéletesen megfelelnek szerintem a hétköznapi használatra, mert szorosan fogják a készüléket, de van két hátulütője: felül teljesen nyitott, így akár el is képzelhető olyan extrém helyzet, hogy "kiessen" onnan a készülék, bár szerintem ahhoz nagyobb erőbehatás kéne, illetve hátul nincsen hangszóró nyílás.
    5. Drágább kínai eco-nique tok a 4-es összes problémáját orvosolja, illetve a többi olcsó tokkal szemben ennek már a bal oldalon van a záró füle, így egyáltalán nem zavar olvasáskor.

    [ Szerkesztve ]

    We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

Új hozzászólás Aktív témák